Gereksiz mi kıskançlık yaptim sizce ?

hevesim kalmadi yapmasak daha iyi.Ama anlamıyorum ben hocaya da suç bulmadim.Burada yerden yere vurdular hic biri eşini hic kiskanmamis gibi

Ya sanki hocaya bir sey demişim hocayi suçlamışım gibi yorum yapıldı. Ama konuda buna dair hic bisey de yazmadim :) Kişi kendinden bilir işi derler ya bazilari bence eslerini kiskansalar da kiskanmiyotum deyip buraya yorum yazdılar. Çunku hocayi suclamadigim hâlde sucladigimi düşündüler kendileri kiskaninca karsi taraftaki bayani sucladiklari icin :) esimi kıskanırım normal kiskanman diyen çok az üye oldu konuda :)

ilk derste adimlar gösterilir. kendi de boyle soyledi hocanın .En sondaki gelinin beline damatin elini dolayip döndüğü yan yattigi bir hareket var durup durup onu gösterdi adimlarla alakasi olmayan bit hareket bu huzursuz etti .normalmi göstermesi bilmiyor um da daha once vals kursuna gitmedim

keşke gorumcenizi bu kadar kiskanmasaniz :)

offfff bi salın bence. insanlar işlerini yapsınlar. insanlar bulunmaz hint kumaşı nişanlınızın aklını çelmek için sırada beklemiyor
off canım sirada bekliyotlar mi dedim.Hoca da suç mu buldum.

Neden vals?
Hiç tanımadığınız bilmediğiniz aşina bile olmadığınız bir dansı tercih ettiniz.
Üzerinizde ne kadar iğreti duracak.
Müthiş bir performans sergileyecekseniz yapın tabi de, bu şekilde bilemiyorum.
Hevesinizi de kaçırmak istemem ama vazgeçin bence.
Konuya gelirsek, kiskanman gereksiz olmuş evet.
Mutluluklar dilerim

Bence hoca esinize asik oldu ondan tuttu belini..Ilk dersmis yildirim aski belli ki !!Hemen birakin kursu yoksa bu dans hocasi aliverir kocisini elinden!!Dansmis peh! Dans bahane kocisin sahaneerer

Bence hoca esinize asik oldu ondan tuttu belini..Ilk dersmis yildirim aski belli ki !!Hemen birakin kursu yoksa bu dans hocasi aliverir kocisini elinden!!Dansmis peh! Dans bahane kocisin sahaneerer
ay canim sizin oralarda bu dansi yaparken hoca eşinize aşik mi oldu yoksa :) Zira kişi kendinden bilir işi ben hocaya laf bile etmemistim hatta kiskancligim gereksiz dedim Uzulme canim benim yıldırım aşkini kocisin yaşayinca bizi de mi oyle oldu sandin ayy sevsinler :)

Yemin ederim hocada hic bir suç bulmamiştim .Sadece duygusal olrak kıskandım bu normal mi neticede eşime baska bir kadin dokunuyor. Dans kursu alanlar var mi onlar nasil yapti diye sormak istemsitim.Hatta devam de etmek istiyordum kursa burada öyle yorumlar yapildi ki.Akla gelmedik seyleri akla getiriyorsunuz kızlar. Dersi iptal edicem.aksam arayip .Karpuz kabuğunu akla getirdin derler ya öyle yaptiniz Kızı yok yere isinden etmis oldum sadce hocaya üzülüyorum .Ben ne kocama asildigini dusundum ne de baska bir sey. Yorumlarla aklime getirdiniz

keşke gorumcenizi bu kadar kiskanmasaniz :)
Yokk valla kiskanmam. O ders alarak zor bela damadin ayagina basa basa ogrendi. İnsanlar guldu falan dugunde. Ben lisede ogrenmistim. Dans bana gore baskalarina gostermek icin ogrenilmez,dans bir sanattir,kendiniz icin ogrenirsiniz. Onemli olan nokta bu bence. Ha siz farkli fikirde olabilirsiniz elbette.

e kursa gıtmıssınız hoca nasıl ogretsın dusunce gucuyle mı
evet gereksız olmus kıskanclık
valla ben de gereksiz oldugunun farkindaydim ama buradaki hatunlar artik nasil tecrübeler yasadilarsa kocisleriyle hem yerden yere vurdular hem de aklımaolmadik seyler getirdkler dersi iptal ettik

valla ben de gereksiz oldugunun farkindaydim ama buradaki hatunlar artik nasil tecrübeler yasadilarsa kocisleriyle hem yerden yere vurdular hem de aklımaolmadik seyler getirdkler dersi iptal ettik
yapılan ironileri yanlıs anlamıssınız tiye almıslar
bosuna dansı ıptal etmıssınız
esınız diş doktoru olsaydı kadın hastanın agzının ıcıne gırdın dermıydınız
terzı olsaydı ?
ic mımar olsaydı kadının evıne gıttın dermıydınız
kuafor olsaydı ?

dans hocası dans ogretıyor elden de tutulur belden de gozunuzun onundeler zaten bas basa aksam yemegınde romantık dans edıyorlar gıbı anlattıgınızdan arkadaslar ıroni yapmıs onu bıle cıddıye almıssınız ınanamıyorum sıze

hayat zaten zor streslı gunumuz kosulları zaten yorucu ne gerek var bu tarz seylere ? rahat olun bıraz bır salın kendınızı yahu

bu şaka mı

okudugumuz konu kıskandıgınız ustune konu baslıgınız bıle kıskanclık yaptım seklınde
gelen yorumlar yuzunden boyle dusundum aklıma neler getırdınız demıssınız
zaten o aklınıza gelen seyler yuzunden kıskanmıstınız kendı kendınıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…