Gereksiz sezeyana.....!

Senin gibi biri sezeryan istesinnn. Normale direten doktorunu tebrik ediyorum :)
Sezeryan gerekli değilse niye doktoru uğraştırıyorsun 7 kat kes 7 kat dik :) bebeğinde hakkı normal doğmak. Kadının vücuduyla alakalı alınan şu zamana kadar en doğru karar olarak görüyorum.
Sezeryan çok ürkütücü be hacı yapma sen normal yoldan devam et :)

Telaşlanmayın bence Hastanenin 2 bin ceza parasını ödetmeyi teklif ederler bi yolunu bulup sezeryan yaptırılar isteyene :)

Öyle dülünmemek lazım normal doğumda da makas atıyorlar orda da dikiş oluyor sonuçta benim doktor bana zaten tırlatmış gözüyle bakıyor o kadar direttim ki sezeryan diye

Telaşlanmayın bence Hastanenin 2 bin ceza parasını ödetmeyi teklif ederler bi yolunu bulup sezeryan yaptırılar isteyene :)
Parası olan yapar . sonuçta para kişinin vebinden çıkıyor buna kim karışabilir hiç kimse sonuçta kişinin parası özele giden birisi zaten herşeyi göze almış demektir

Öyle dülünmemek lazım normal doğumda da makas atıyorlar orda da dikiş oluyor sonuçta benim doktor bana zaten tırlatmış gözüyle bakıyor o kadar direttim ki sezeryan diye
sen bu yola başkoymuşsun zaten :) verdiğimiz kararlardan allah pişman etmesin.

Benimde duyduğum sezeryan hikayeleri iyi değildi mesela ve ameliyat fikri beni çok ürkütüyordu oğlum 38 de makat gelişi olduğunda sezeryan olucam diye oturup ağlamıştım doktora elle çevirin dedim avrupada yapıyorlar gözleri kocaman oldu :) neyseki 1 hafta sonra kanala girmişti.

Maalesef sezeryan çok yaygın olduğundan normal doğumdan bu kdr korkuluyor bence.
Herşey gibi doğumda Doğal süreçte işlemeli aslında ama çok korkuyorsanızda doktorunuz sezeryana alır

Parası olan yapar . sonuçta para kişinin vebinden çıkıyor buna kim karışabilir hiç kimse sonuçta kişinin parası özele giden birisi zaten herşeyi göze almış demektir
Tabi canım hastane sahibi nasıl olunuyo böyle böyle işte yakında sezeryan karaborsa olur

Tercih meselesi bu herkes kendi içinden gelen ve acı eşiğine göre seçim yapmalı insanlar istemediği soğum şeklini seçtiği zaman o doğum gerçekten güzel geçmiyor ve kadınlarda ciddi travma sebibi oluyor

Tabi canım hastane sahibi nasıl olunuyo böyle böyle işte yakında sezeryan karaborsa olur
İnsanların ne kazandığıyla neden bu kadar ilgilendiğinizide anlamış değilim yani ister hastaha e sahibi olur ister başka birşey sonuçta onun hayatı oraya gidip sezeryana para vermek isteyen hastası sonuçta doktor yakasına yapışmıyor para almak için parası olan yapar olmayanda mani olmasın kimseye bence

Haberi izlerken bende dehşete düştüm.Aşırı derecede korkuyorum zaten,ağrıdan sızıdan.Belkide hamilelik sürecinden bile korkumdan hala hamileliği düşünemiyorum.Tüp bebek tedavisine başlamama rağmen korkular stresler bitmiyor,birde bu haberi duyuyorum!

Yahu benim eşimin bile karışmaya hakkı olmadığını düşündüğüm birşeye,kim,nasıl karışabiliyor.Tamam,normal doğum sağlık açısından daha uygundur belki,ama benim psikolojik sağlığım ne olacak? Daha hamile kalmadan düşünmeye başladığım korkuyla,ben nasıl sağlıklı bir hamilelik geçirebilirim?
Ve ayrıca bunu da sadece kendi aramızda "nasıl olur,nasıl karışılır" diye konuşmanın,tartışmanında bir getirisi yok malesef.Kim bilir ileride daha neler göreceğiz,ve bunları (bir kadın olarak) dile getiremeyeceğiz bile...

Yahu ben dalgasına söyledim cezasını öder sezeryan yaptırır diye sizde gereksiz bi muhabbet yapıp param var verir sezeryan olurum diyorsunuz. Anladık paranız var. İnsanlarıne ne kazandığıyla ilgilenmek ne demek?

Yaşınız, eğitim durumunuz ve mesleğiniz nedir bilmiyorum ama ceza kesildiğinde sadece para ödemekle bitmiyor o iş zaten.

Amaann neyse ya iyi geceler

Canım tabikide öyle ona bakarsan 1 dk sonrasına garantimiz yok ama anladığım kadarıyla sen sezeryana adapte olmuşsun hakkında hayırlısı neyse o olsun ne diyim ki artık .

Canım tabikide öyle ona bakarsan 1 dk sonrasına garantimiz yok ama anladığım kadarıyla sen sezeryana adapte olmuşsun hakkında hayırlısı neyse o olsun ne diyim ki artık .
Benimki sezeryane adapte olmak değil benim rahimim de darlık var normal yapamıyorum zaten herkes almak istediği yerden alıyor nedenseee ..
Ben burda kimseye param var onu yaparım demiyorum madem konu paraya dayanıyor herkes gücünün yettiği kadar demek istedim bunda alınacak birşey yok . burda o kadar kötüleniyor ki sezeryan sanki dünyanın en kötü işi yapılıyor arkadaş ne abarttınız sezeryanlıların muhabbetini anladık nor al doğum istiyorsunuz bırakın sezeryan isteyenlerde istediğiç şekilde yapsın sizene kardeşim ya allah allah canım seni etketleyerek yazdım ama yazım sana değil yanlış anlama

korkudan ziyadeee benceee canlarını düşünmeleriiii ben bu kanıda değilimmm her kadının normal doguma her bebeğinde normal dünyaya gelmek hakkına sahipp diye düşünüyorummm annelik kolay değil kuzummm

Bence cok yanlis konuşuyorsun. Normal dogum yapınca annenin yada çocuğun basi göğe mi eriyor. Sezeryan anormal mi yani. Benim cok tanidigim var normal doguma zorlanıpta bebegini kaybeden yada onca saat sanci cekipte sonra sezeryana alinan. Bence insanlar kendilerine iskence cektrmekten çok hoslaniyor

Ne farkı var Allah askina. Biraz sacmaladiniz. Ben normal dogmusum kardeşlerim sezeryn. Hicbir farkımız da yok.

Cok dogru bi uygulama. Sezeryan hem sagliksiz hemde tehlikeli aslinda. Ama herkese rahat geliyor. Git masaya yat yarim saat sonra dogur cik. Ama senin icini aciyorlar üşütme ihtimalin oluyor, sonra gobegin kaliyor ve sezeryan yeri kolay iyilesmiyor ve acikcasi estetik yonundende guzel durmuyor dikis yeri belli cunku. Ama normalde aci cekersin ama sonrasi rahat olur. Mecbur kalinirsa tabikide yaptirilmali ama mecbur kalinmadikca ben normal dogumdan yanayim.

İşte diyorki parasını ben vermem sen verirsen yaptır. Ancak bu cidden saçmalık. Evet hastane para için Dr uğraşmamak için sezeryana kaçıyor ama benim takıldığım tüm bu rant kavgası içinde annenin psikolojik ve bedensel sağlığı.

Mecburiyet kişisel olabilir. Sizce yada bence diye bir kavram yok burda kim doğuracaksa karar onundur. İlki benim sezeryan oldu açılma olmadı kalp atışları zayıfladı suni sancıyıda yemiştim halbuki apar topar sezeryana aldılar
Şimdi zaten mecburen aynı olacak ama seçme şansım olsa istemem normal doğum
Sezeryanda göbek kalmaz çok yatağa mahkum etmezsen kendini çabuk iyileşirsin. Olanlar bilir omuzları dik yürümek gerek ve bol hareket edecek kişi. Yoksa zor tabii. Ama bir yerim bozulacaksa kasıklarımdaki bir kesi daha iyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…