gereksiz yılbaşı kavgası.. evli bayanlar bakabilir mi lütfen..

off ne sıkıcı muhabbetler bunlar ya.. nedr bu aile takıntısı anlamıyorum ki. arkadaşlar burada yazıp yazıp yoruluyoruz. sürekli bu konularda eşlerimizle didişiyoruz evliliklerimiz zarar görüyor. yok mu bu sorunlara kökten çözüm bulan? varsa yazsın da bari en azından biz yeni evliler için yol gösterici olur.

Bence bu sorunları yaşayan evli bayanlar bayram seyran yılbaşı öncesinde hatta 1 ay öncede anneciğimi kardeşciğimi babacığımı çağırmak istiyorum desinler, böylece karşı tarafta geri adım atar :)

Bu erkekler ne kadar bencil, sanki bir tek onların aileleri var. Keşke kendi ailesi' nin yalnızlığını bu kadar endişe edeceğine ertesi günü çalışacak olan karısının rahatını da düşünseydi azıcık.
Ha pardon, fedakarlık kadınların işiydi.

Son düzenleme:

süpersin bacım ..sen gibi olmak isetrdim valla o tavırları benm eltimde yapıyor da aahh ben yapamıyorum..

Güzel bi yontem

Canım bnm şimdi bnce sen konusma yılbasına nerdeyse 1 ay war diyelim o zamana kadar senınle konusmassa
Sende git annenlere seni sahipsiz sanıpta her dedigiini yaptırmasın
Bu ne ya anlamıyorum
Valla ben en küçük gelinim bizede yakınlar haftada 3 gun 5 gun gidiyordum
Şimdide haftada bire düşürdüm
Aslında bnm kv kp ccok iyi eşimden yanada bi problemim yok
Ama mesafe mesafe mesafe
Eltilerim cok üstüme geliyodu gitcenmi gît niye gitmiyosun
Açtım agzımı yumdumm gözümü eltimlere
Mesafeni koy canım
Sana dua etcem sakn sinirlenme öfkelenme ve sakın yanında aglama bi nevi kac kı kovalasın
Yoksa gidip konusyuk u erkeklerde huy bi tarafları kalkıyo
Kendilerini bişi sanıyolar
Sen bekle bakalım ne olacak canım
Ilk adam gelsin senin ayagına

İlla toplanalım diyorsa maddi durumunuzun el verdiği ölçü de dışarıda bi yerde toplanabilirsiniz.En azından yorulmamış olursunuz.

Ne gicik bi is yaaa..ne sinir adamlar var?konusmazsa konusmasin,aslinda o senin ne dedigini anliyorda anlamzliktan gelip ustunede bska bahaneler uyduruyor bencilsin vs. diye..ben olsam kabul etmezdim kararli,ol hem ertesi gun ise gidicen hem bide milleti toplican evine...millet keyfine bakacak sen onlara hizmet edicen yok yaaa..sen istiyosan git annenlere de ben canimi yolda bulmadim az da beni dusun de giderse gitsin keyfi bilir..

varya kendı esımde dahıl bu adamların hepsını analarıyla bı odaya kıtlıycen ne yemek ne su bırbırlerını yıyıp karınlarını doyursunlar sankı benım anam babam yok bayramda anneme gıdelım seyranda anneme gıdelım madem bırbırınızı bukadar sevıyodunuz yanlız bırakmak ıstemıyodunuz nıye bızım gunahımıza gırıyonuz omur boyu koyun koyuna yataydınız ana oğul işte oturaydınız dızdıze gozgoze yılbasınıda bayramıda seyranıda beraber kutlayaydınız arkadas ya

merhaba arkadaşlar. aranızda yeniyim :) neyse konuya derinleşeyim;

bazı arkadaşlar söylemiş zaten; annenler bize gelmesinler biz gidelim ama bu sene için geçerli seneye baş başa olacağız diyerek bir antlaşma yapın :) yada YAŞASIN KÖTÜLÜK diyenlerdenseniz :) o zaman hasta rolü yapın nihahaha şaka bi yana :) yatağınızı ayırmayın sırt sırta yatın beraber olun. eşiniz oturma odasına gidiyosa sizde gidin diğer koltuğa yatın. benim çok işime yarayan bir taktikte küsken sırt sırta yattığımızda uyurken mırıldanıp ağlamaktı ve eşim sonunda sarılır teselli ederdi barışırdık ve dediğimi yapardı :) pis bi taktik ama işe yarayan cinsden çünkü eşiniz kafanıza taktığınızı ve aşırı derece piskolojinizin bozulduğunu düşünecek ve size ve düşüncelerinize özen gösterecek. tabi sizde hep ben demeyin, arada onunda isteğini yerine getirin. yapın ki evin erkeği benim hissini kaybetmesin mutlu huzurlu yuvalar dilerim...

darılma lütfen ama bana komik geldi evliliğin ilk yılları tartışmalar oluyor böyle gereksiz siz bas basa kalıyorsunuz zaten her allahın günü adam özel günde aile olsun istemiş ben olsam kendi ailemi de cağırırdım onlara da calışıyorum annelerim der birkaç çeşit yemek rica ederdim gelirken getirin diye büyük bi sofra kurar eglenir tadını cıkarırdım ertesi gün calışsanız da ailece olmak buna deger bence..gece 1de gitseler de 1 saat toplarsın ortalığı yatarsın 2 de işte eşini üzmeye deger mi?bence eşin de sana yardım eder gece onlar gidince...şimdiden zehir olacagına hayat 1 günü çekiver be canım..

demen gereken şu ertesi gün çalışacağım hazırlanmam da zor olur işe gitmemde en iyisi biz annenlere gidelim yada bş başa olalım yorulmayım ben de.

Bence siz haklısınız .
Belli ki esiniz anlayıssiz bir insan .
Sonucta ertesi gun calisacak olan sizsiniz. ..

Sadece yemekle bitmeyecegini o da biliyordur
ama sanırım size yardımcı olan bir es de degil.
Oyle olsaydı boyle bir teklifle gelmezdi...

Madem oyle siz oraya gidin.
Hem esinizin gonlu olur hem de yorulmamis olursunuz...

Ama bence ilk adimi siz atmayin.
Atmayin ki yapilacak planlarda sizin de fikrinizi almayi öğrensin. ..

ben bu konuda rahatım ALLAHA şükür.kp eşimi aramış oğlum gelin yılbaşını kutlayalım diye.bende dinimizde yılbaşı denen birşey yok benim için önemsiz olduğunu hiçbirşey ifade etmediğini söyledim gerçektende öyle kutlamıyorum.ondan sonra daha bizi çağırmadılar ..kendileride artık kutlamıyor.

Son düzenleme:

hahahaaaa bak bu güzel fikirmiş konu sahibi. bunu uygula bence. arkasına bakmadan kaçar hahahahaaa geldi gene yılbaşı karı kocaların arasına kara kediler değil yılbaşı geyikleri girmeye başladı offf. zaten bayram seyran yılbaşı bi sevemedim bu özel günleri mutlaka insanın burnundan getiren birşeyler oluyor :44:

bence akşam bi uğrayın ardından başbaşa geçirin. hani yılbaşı diye önemsemediğini sadece ertesi gün çalışacağını bu yüzden istemediğini, ama yinede ailesene bi saat uğrayabilceğinizi ardından evinize gelip dinlenecğinizi falan söyleseniz belki işe yarar

buarada demeden edemiccem ananem 83 yaşında ve hep derki "nolursa olsun eşinden ayrı yatmıcaksın. o yatağa bir girilcek ve sırt dönülmicek." hani vardır eskilerin bi bildiği aynı evde böle ayrılıkları sürdürmek sizi yıpratır başkasını diil konuşun bence ertelemeyinnD

sürekli tüm kavgalarımız onun ailesi yüzünden. haftada 3 gün yanlarında istiyorlar. ben de 6gün çalışıyorum. gidince yorgun oluyorum surat asmış oluyorum, gitmiyorum gelmedi oluyorum. bıktım..

psikiyatri hekimiyle sohbet ederken konu evlilikten açıldı'30 senelik evliyim ama çok kavgalar ettik eşimle ailem yüzünden . ki eşimi annem seçti gittiler hamamda birbirlerinin kafalarını yıkadılar ama evlenince düşman kesildiler.annem sürekli gelinle gezmelee gidelim hep bana gelsinler istiyordu ama eşim çalıştığından yorgun oluyordu gidemiyordu ailemde gelin bizi istemiyor davasına getiriyordu bizde eşimle bu konulardan dolayı hep tatışıyorduk ne zaman anneme biz bugun gelemiycez , yorgunuz yada başka planlaımız var dedim o zaman rahat ettik ve annemde benim evlendiğimi (!) kabullendi.her cuma annemin elini öpmeye giderim eşimlede gideriz artık dengeliyoruz tabi çok yıprandık dedi. her evlilikde olan şeyler eğer yapıcı olursak herşey zamanla rayına oturur ailemizle vakit geçirmek hepimizin hakkı ama birbirimize de zaman ayırmalıyız zaten tüm gün görüşemiyoruz kalan bi kaç saat de çok değil bence...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…