çok teşekkür ederim. yorumunuz çok beğendim. aslında sinirlenmezdim buna ama kendimi tutamadım. demiyor kalabalık yılbaşı hoşuma gidiyo falan. tavır şu. e ailem yalnız mı kalsın, onları yalnız bırakamam. yanlarında olmam lazım. ister istemez kızdım. asıl ailesi benim. banane kim nerde kutluyo, belki onların bile planları vardır haberimiz yok. ya ben peki ailen değil miyim dedim, e sen de yanımda olacaksın sanki olmayacak mısın dedi delirdim.
hahah bende de aynı sorun vardı 3 sene bana d.günü süprizi yapacaklar annesine götürdü beni öldüm süprizin güzelliğinden sabır yarabbim
biliyorum eşlerin bilindik cevapları.bir gün dedimki annenmi benmi ?? annem tabiki dediyani biz abartıyoruz hakikaten.çünkü bencede önce benim annem eşine güzelce anlat.diğer konulardada onun ailesini sen ondan çok düşün yani öyle yap işte eşin o zaman seni onlardan daha çok sever,korur,sensiz yapamaz...çok şükür bizde düzeldi herşey.dün annesi geldi kalacak bizde.eşim diyorki niye kalıyorki allah allah
Ya bu taktiği bende düşünmüyo değilim. İki günde bir kayınvalidemde yemek yiyoruz hatta bazen üst üste bi kaç gün gittiğimizde oluyor. sıkılıyorum istemiyorum daha yeni evliyim evimde yemek yapıp kocamı ben yedirmek istiyorum. Neyse diyorum acaba sürekli ben mi adım atsam bugün annenlere gidelim diye sık sık ısrar ediyim belki o bıkar sık sık gitmekten ama ondan da korkuyorum benim de istediğimi düşünüp hiç orda çıkmazsak yaayyy üf
en mantıklısı sizin onlara gitmeniz saat 7 gibi gidin kayınvalidenize orada oturun 9 gibide sabah senın işe gideceğini bahane edin ve kalkın o yaştaki insanlar akşam 12ye kadar uyanık kalabılıyorlar mı hem.. sonra evınızde keyfınıze bakın..
ama eşinin orada yatıya bile kalmak istemesi bir sorun bence:S
Ay canım benim aynı durumdayız ama ben haftada 2 ye indirdimhedefim 1 e indirmak
asla taviz verme yumuşama kocamdan biliyorumyumuşayınca hemen annemlere gidelim diyor gene
kv her gidişimde alıyorum televizyon kumandosunu izliyorum televizyonçorba çay ayağıma geliyor hiç yardım etmiyorum sadece sofra toplamaya yardım ediyorum az konuşuyorum yüz göz olmuyorum böyle yapınca yemekten hemen sonra eve gidelim diyor kocam rahatsız oluyor benim davranış ve tavırlarımdan birazda küsüyor ama umurumda değil istemediğim bir şeyi yaptırmasın oda bana bu yüzden sürekli gitmek istemiyor artık çünkü eve gelincede burnundan getiriyorum
Canım benim olay ne biliyomusun aslında daha doğrusu yapman gereken. Hiç sesini çıkarma gidelim mi dedi git. Hatta kv ye yardım et bulaşık yıka, sofra topla, çay demle kendini mahvet mümkünse. Ha birde eşine sakın ha sakın onları şikayet etme. AMa eve gelince de ay çok yoruldum diye at kendini bunu her seferinde yap. ama evde kaldığınızda her şeyi bırak iş yapma eşinle ilgilen bence o zaman bu huyundan vazgeçip başbaşa kalmak isteyecektir.
bide üstüne ben bencilmişim, anlayışsızmışım, tek derdim başbaşa olmakmış, kimseyi düşündüğüm yokmuş vs. saydı da saydı. asıl bundan sonra kavgaya döndü olay zaten. tek kendimi düşünüyormuşum.
deseydim kabul edebilirdi bence. ama ben de inada bindirdim, her yıl beraber planlayacaklar alışkanlık olacak diye korktum. bide hakkım yok mu yalnız kalmaya bunu görmek istedim.
hehe bende çare oldu umarım sendede olur.ama hergün gitme
evliliğin en zor muhabbetleri bu olsa gerek bide nedense evlenmeden önce hiç kimse ailesiyle kutlamak için bu kadar uğraş vermiyor.. bizde kutlamıyoruz o yüzden kafam rahat bu konuda sizin tavrınız doğru bencede başbaşa kalın baştan nasıl alışırsa öyle gider..
yani siz bu konuda sonuna kadar haklısınız..neden böyle mantıklı kadınların bahtına genellikle mantıksız düşünen erkekler düşüyor anlamıyorum..doğanın kanunu mu acaba..sonuna kadar size katılıyorum..konuşmayın bence...tavrınızı devam ettirin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?