Madem ki çalışıyorsunuz eşinizin bu konuda anlayışlı olması gerekir diye düşünüyorum. Sorun onun ailesi değil de genel olarak misafir ağırlamak anladığım kadarıyla.Ama konuşmadan da olmaz. Belki eşiniz sizi yanlış anlamış olabilir kendi ailesini istemedğinizi düşünüp kırılmış olabilir.Evlilikte ego duygusundan sıyrılmak gerek bence buna aldırış etmeden detaylı bir şekilde sıkıntının nerede olduğunu anlatın ona. Bence ikna olacaktır.
Ne saçma zaten geçen yılbaşı onun ailesine gitmişsiniz... Onun ki aileymiş te sizinki bostan korkuluğumu ona inat kabul edin ve herkes kendi ailesinde geçirsin sinir oluyorum böyle ailem diye çırpınıp huzur bozan erkeklere...
bence hiç kutlamayın sorun hallolur
şakası bir tarafa eşiniz bencillik yapmış misafir ağırlamak külfet size çalışırken. bir de geç saate kadar sürecek muhtemelen ve siz çok yoırulacaksınız kendi durumunuzu anlatın güzellikle
Canım benim olay ne biliyomusun aslında daha doğrusu yapman gereken. Hiç sesini çıkarma gidelim mi dedi git. Hatta kv ye yardım et bulaşık yıka, sofra topla, çay demle kendini mahvet mümkünse. Ha birde eşine sakın ha sakın onları şikayet etme. AMa eve gelince de ay çok yoruldum diye at kendini bunu her seferinde yap. ama evde kaldığınızda her şeyi bırak iş yapma eşinle ilgilen bence o zaman bu huyundan vazgeçip başbaşa kalmak isteyecektir.
denedimm. inan ki çok denedim.. yemek yemediğim halde gittim yemek yiyorlar, bulaşıkları ben topladım. çaydı oydu buydu. aynen çok yoruldum da dedim. evet yoruldun dedi sadece. başka da birşey yok. bu sefer orda sıkılmadığımı görünce gece burda kalalım demeye başladı
sürekli tüm kavgalarımız onun ailesi yüzünden. haftada 3 gün yanlarında istiyorlar. ben de 6gün çalışıyorum. gidince yorgun oluyorum surat asmış oluyorum, gitmiyorum gelmedi oluyorum. bıktım..
Ne saçma zaten geçen yılbaşı onun ailesine gitmişsiniz... Onun ki aileymiş te sizinki bostan korkuluğumu ona inat kabul edin ve herkes kendi ailesinde geçirsin sinir oluyorum böyle ailem diye çırpınıp huzur bozan erkeklere...
Cidden şu erkeklerin mantığına bazen pes diyorum..
Geçen yıl zaten onun ailesiyle geçirmişsiniz.
Yılbaşı çok mu mühim bir olgu niyeyse eğlenmek yerine normal sıradan gün gibi aile ile yemek yenip,çiğdem çitlenmiyor mune anlamı kalıyor o zaman kutlama denen şey bu mu?
hem çalış hem güzel sofra hazırla oldu
ya iki aileyi de çağırın ya da beraber kalın.
Ay canım benim aynı durumdayız ama ben haftada 2 ye indirdimhedefim 1 e indirmak
asla taviz verme yumuşama kocamdan biliyorumyumuşayınca hemen annemlere gidelim diyor gene
kv her gidişimde alıyorum televizyon kumandosunu izliyorum televizyonçorba çay ayağıma geliyor hiç yardım etmiyorum sadece sofra toplamaya yardım ediyorum az konuşuyorum yüz göz olmuyorum böyle yapınca yemekten hemen sonra eve gidelim diyor kocam rahatsız oluyor benim davranış ve tavırlarımdan birazda küsüyor ama umurumda değil istemediğim bir şeyi yaptırmasın oda bana bu yüzden sürekli gitmek istemiyor artık çünkü eve gelincede burnundan getiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?