gerekten istemiyor mu?

hanne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2006
700
3
0
Diğer
diyelim ayrıldınız,daha doğrusu kötüsözler sarfettiniz gerçekten kırıcı olduğunuzu siz de düşünüyorsunuz,neticesinde ayrıldınız siz bütün yalvarmalarınıza karşı o kayıtsız kalıyor sadece seni istemiyorum artık yada seninle konuşmak istemiyorum diyor fakat onun size karşı kırıcı hiçbir keilmesi yok,sevmiyorum gibi birşey de söylemiyor,acaba gerçekten bu sizinle tekrar görüşebileceği ihtimali olduğunu fakat sizi cezalandırdığını mı gösterir yoksa herşeyin bitmiş olduğunumu düşünmem gerekiyo sizce durum nedir?

canım biz buna
türk filmi tadında ayrılık diyoruz
seviyor ama sevmiyorum ayrılmamız lazım onun iyiliği için severek ayrılıyoruz vs vs vs
başıma geldiği için biliyorum
bi şekilde tekrar arar aydınlığa kavuşur olay sende çektiğin üzüntüyle kalakalırsın
olay bu..

inş arar gerçek değildir değilmi??delirmek üzereyim..

kendime ttim kendim buldum misali..

ama biri bana bu kadar yalvarsa bu kadar sevdiğini söylese heralde kayıtsız kalamazdım bi şekilde olumlu sonuçlanırdı bundada öylemi olacaktır

Valla aynı şeyi bir arkadaşımda yaşadı.Ne olduğunu anlamadık bile.Bir telefonla adam
ilişkilerini bitirdi.Adam başkasıyla evlendi sonra.Hala arkadaşım onu seviyor ve başkasıyla
evlenmiyor............................

her akşam kendime söz veriyorum sabah oluyor sözümü tutamıyorum,

iyice rezil oldum,

ben üzerine düşmezsem arar değilmi??

peki ozaman kızlar burda sizinle paylaşabilirmiyim hergün bu konu üzerine kendi kendime kafa patlatmaktan yoruldum

gitme demeyeceksin ilk başta dediysende aşırıya kaçmayacaksın
sen gitme dedikçe onun senden dahada uzaklaştığını şu an fark etmiyorsun ama öyle malesef
ne kadar sessiz kalır kendini bu meseleden uzak tutarsan sorun o kadar çabuk hallolur
öncelikle sabretmesini bileceksin arkadaşım susup bekleyeceksin
şöyle bir söz vardır
bırak gitmek istiyorsa gitsin geri dönerse senindir yok eğer dönmezse zaten hiç senin olmamıştır
o yüzden böyle sebepsiz yere çekip gidiyorsa sana sadece beklemek düşer
kendini boşuna yıpratma erkekler bizim gibi düşünceli değiller
bir gün çıkagelir üzgünüm falandı filandı şunu düşündüm seni düşündüm der
sen sadece bekle
bu dediklerim tecrübeyle sabittir....

evt erkeklere akıl sır ermiyor gerçekten,bu durumda olsa belki kabullenicem ama bizimki öyle değil,ben ona çok kırıcı msjlar attım o da tepki gösteriyor kızgınım diyor ben özür de diliyorum kayıtsız seni duymak görmek istemiyorum diyor ama içimde bir his var gerçek duyguları bunlar değil..

gercekten sevıyosa eger sadece kırıldıgın için bu tepkiyi verıyo olabilirr
belkidee tamamen bitirmiştirdee
hakkınızda hayırlısı olsun inş

Seviyorsan neden kırıcı mesaj atıyorsunki?Sonuçta herkesin bir gururu var.Erkek bile olsa...........
Bak şimdi durumu toparlayamıyorsun.......................

Yüreğiniz yanıyor ama galiba karşı taraf çoktan gemileri yakmış gibi gözüküyor. İnşallah barışırsınz.

üzerimde stres vardı okul sınav derken artık kendime gelemez oldum ondan gereken ilgiyi zamanında almaynca kırıcı konuştum.

Gelmez,birdaha kırılmak istemez adam herhalde.Sen kendini onun yerine koy.
Sana yapılsa kırılmazmıydın?Geri dönermiydin?............................

düz mantıkla düşünürsek evt gelmez,

zaten kırıldığı için arıyorum onu arzucm

sakın çiçek falan gönderme. biraz da sakinleş, kendini başka şeylerle meşgul et. bu noktadan sonra bu konuyu zaman çözecek çünkü, senin özürlerin değil...

ne düşündüğünü zaman gösterir canım sen bunlara kafanı yorma bu aralar kendini üzersin...
seviyorum ama ayrılmamız lazım söüzünü hiç anlamam zaten...

çok mu ağır konuştunuz?
sizin ona söylediğiniz sözleri o size söyleseydi barışır mıydınız?
geri dönüp dönmemesi lafların ağırlığına bağlı bu durumda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…