artık konuyu netleştirmek istiyodum kafamda,bi yandan kendime söz veriyodum aramayacağım diye ama tutamadım tam bir kapalı kutuydu ne hissettiğini,ne düşündüğünü anlayamak zor.cvp almak için eğer hayatında biri varsa söylermisin,bir daha seni rahatsız etmiycem dedim,tepkisini merak ettim,eğer var dedeydi gerçekten ne yapardım bilmiyorum,ama hemen cvp geldi hayatımda kimse yok bi süre istemiyorum falan böyle bişeyden bahsettiğimde bu kayıtsız adam kendine gelip yok diyebiliyodu bu yüzden ben içinde yine birşeyler olabileceğini düşündümazda olsa kaybetme korkusu vardı içinde sanki,hem kendimi de onun yerine koydum ağırşeyler söylemiştim,,herneyse tlfunu açtı ve benimle konuştu ama sevgili olmak değil arkadaş kalabiliriz dedi bende ne gurur kaldı ne bişey,,yaptıkların çok gücüme gitti dedim mecburdum dedi bitti ben bişey hissetmiyorum diyor ama kırgın bi hali var sadece yani belki buda zaman alacaktır bi geiş döneminde şuan bilmiyorum başka türlü olsaydı sınav olayı bitmişti kafamda hiçbi şeekilde kendimi veremiyodum