• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gergin hissediyorum dediğim için eşimle çok büyük kavga ettik

• Konu Sahibi Konu Sahibi Eyina
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Anneler de canı yandığında ağlar.
Kavga etmişsiniz akabinde aglamissinizncocuk sizin duygusal tamponunuz değil. Yandiysa gidin banyoya ağlayın. Çocuğun yanında aglanmaz. Çocuğun yanında kavga da aledilmez. Çok konuşulacak birşey varsa çocuk uyuduktan sonra sessizce konuşulur yok bagirmali olacaksa çocuğun evde olmadığı ama denk getirilir. Çocuk sizin toksik ebevenliginizi çekmek zorunda mı

Tek kişilik kafanızda yaşıyorsunuz herşeyi. Dışardan bakınca huysuz hayatı zehir eden suratsız bir kadın olarak duruyorsunuz dur. İçinizde yok şöyle yapsa yok böyle yapsa. Bence kendiniz bireysel terapiye gidin. Aile eviniz kaoslu muydu alışkın olduğunuz kaosu yaratmaya çalışıyor olabilir misiniz ? Çocuğun yanında da ağlamayın birdaha
Varsayımlarınızda haksızsınız. Ruh hali her zaman yükseklerde olmayabiliyor insanın.

Hemen etiketlemeye bayılıyorsunuz ya garip ne demek? Bu benim her zamanki tavrım değil. Her zaman tolere ettiğim şeylerden biriydi sadece ama o an edemedim ve bunu ifade ettim. Keşke etmeyeyim gerçekten içimde yaşayıp sönseydi. Ama suratım düşer yanlış anlaşılırım diye açıklama yaptım buna gerildim ama geçecek dedim. Eşinizle mutluluklar o halde ne mutlu size 🙏
Aranızda ciddi anlamda iletişim problemi var.Pek birşey anlayamadım tavırlarınızdan ama sanırım bişeyleri içinize atıp biriktiriyorsunuz .Yapmayın.Kendinizi hasta edersiniz.Derdiniz sıkıntınız neyse oturun konuşun.Ben etiketlemeye bayılmıyorum.Gördüğümü söyledim.Kimsenin evliliği dört dörtlük değil.Elbette bizim de problemlerimiz var ama konuşup halletmeye çalışıyoruz.

Hiçbir şeyi unutmayan zihinlerimiz var. Bunu da konuştuk daha önce eski defterler açılmasın diye. Ama eşim bu konuda da eksi aldı. Defalarca yaptı. O gün de yaptı sen söylemeyip içinde tutuyorsun sordukça söylüyorsun filan oysaki biz aştık onları ya. Umarım iyi gelir. Geçen sene 4-5 seans gitmiştik o dönem içi gelmişti sonra eşim ameliyat olunca bırakmak durumunda kaldık. Şimdi hayatımıza bambaşka bir şehirde pek çok yenilikle devam ediyoruz
Adapte süreçleri herkes için zorlayıcı olur. Kendinize ve ailenize zaman verin. Allah kolaylık, düzen, huzur versin.

Back
X