- 15 Temmuz 2015
- 2.799
- 6.257
- 158
- Konu Sahibi cokzorbirsecim
-
Bak okudum yine kinlendim. Bırak ya.Aklımdan çıkmadı konunuz aslında. Benim için büyük bi yıkım olurdu çünkü. Bilemiyorum habersiz birsekilde tayin isteyen bi adamın hak verilecek yanı var mıdır. Üstelik hem cinsellik hem de böyle muhabbet etme konusunda bencillik yapan bi adam.. sizi mutsuz bir evliligi olan biri olarak hissediyorum ve üzülüyorum gercekten. Yanlış anlamayın acımak degil asla ama niyeyse sizin yerinize kendimi koyup hissediyorum.
Bak okudum yine kinlendim. Bırak ya.
Vallahi çok fena kinlendim yine. Asabim bozuldu.
Çok teşekkür ederim ama istemem çünkü o yönde biraz egitimim var. Aslında oluruna birakmam lazım belki de. Ama kaderim konusunda hep mudahaleci olmusumdur.Bir uzmandan yardım almak ister misiniz? Bir danışmandan fikir almak isinizi kolaylastırabilir bence. Esinizin karakterine göre onda etkili olacak yöntemi şapadanak söyleyiverirler bakarsınız, sonuçta isleri insan ruhu :)
Kasap Et derdinde kuzu can derdinde. Şaka saka canım. Yazacaktım sana.Taktigini soylemedin
Sevgiliyken nisanliyken işler daha kolay oluyor. Uzun yillardir bir evliliğin varsa aman sayiyla mi verdiler boşanmaya cikayim diyemiyorsun.Aynı durumdayım 4 gundur falan konuşmuyoruz 1 ay sonra dugunum var vs vs. Ama konuşmuyorum adamla çünkü haksız. Ve bu kez ben adım atmiycam.
Sevgiliyken nisanliyken işler daha kolay oluyor. Uzun yillardir bir evliliğin varsa aman sayiyla mi verdiler boşanmaya cikayim diyemiyorsun.
Üzülme barisirsiniz sevgi aşk ağır basar.
Çok teşekkür ederim çok güzel yazmissiniz böyle hafiften bir içim titredi gözüm doldu. Yenemiyorum gururumu.ben bu gibi durumlarda eger bu sekilde agir kusme durumunda hakli da olsam gidip oksuyorum onu.
neden biliyor musunuz ? merhamet ediyorum demek ki bu adamin benden daha az seviyesi diyorum . kendi daha bir seyleri asamamis diyorum . gururumu bırakıyorum normal konuşuyoruz . . sariliyorum öpüyorum vs. . . inanin yumusatma isleminden sonra akli basina geliyor ve benim hakli oldugumu anliyor.
haa seytan dio ne hali varsa gorsun diye ama seytan mi kocam mi :)
zaten de seytanin en sevdigi sey kari koca arasini acmakmis pis seytan
bir de dua edin salavat cekin . salavat cok etki eder.
barisinca yazarsiniz demi?
kırmızı gecelik bu işi çözer canım ...Kızlar birsey soracağım. ..Yardımınıza ihtiyacımız var.
Diyelim ki eşinize ciddi bir durumdan dolayi çok kırgınlık duydunuz ve küstünüz. Kuskunluk de uzadı. Adam da hiç oralı olmuyor gönül alma yolunda hiç hareket yok. İyice inada bindi bu iş. Adam yuzde yuz haksız ama geri adım atmiyor. Özür vb ya da yakınlaşmaya falan calismiyor. Kadın haklı olduğu için hem küslüğü başlatıp bir de gidip yanaşmak istemiyor.
Ne yapardınız? Adamin Geri adım atması için ne gibi bir hal tarz uygulardınız?
Kızlar birsey soracağım. ..Yardımınıza ihtiyacımız var.
Diyelim ki eşinize ciddi bir durumdan dolayi çok kırgınlık duydunuz ve küstünüz. Kuskunluk de uzadı. Adam da hiç oralı olmuyor gönül alma yolunda hiç hareket yok. İyice inada bindi bu iş. Adam yuzde yuz haksız ama geri adım atmiyor. Özür vb ya da yakınlaşmaya falan calismiyor. Kadın haklı olduğu için hem küslüğü başlatıp bir de gidip yanaşmak istemiyor.
Ne yapardınız? Adamin Geri adım atması için ne gibi bir hal tarz uygulardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?