Geri döndü..Nikah yapıyoruz :)

Başka birşey danışabilirmiyim size biraz saçma gelebilir ama aklım başımda değil henüz ne yapacağımı şaşırdım...malum sitede site ismi yazılmıyor sanırım burada ...hani o ünlü malum sitede ben geçici olarak kapattım profilimi şu an, ama onunkini gördüm kapatmadan önce kendi tek resmini koymuş , ( daha önce hep birliktte resmimizi koyardık biz ) ayrıca beni arkadaşlıktanda silmemiş!!!...benmi onu silsem hatta engellesemmi?açsammı kapalımı bıraksam bende tek resmimimi koysam...şapşal gibi hissediyorum nolur yorum yaparken biraz dikkat edin zaten yaralıyım birde siz vurmayın...belki gereksiz ve saçma görünebilir ama gerçekten ne yaptığımı bilmiyorum şu an ...ağlamaktan yoruldum..daha 2 gün oldu ayrılalı zaman lazım biliyorum...haaa artık taviz yok !kesinlikle kararlıyım...

o malum site üzerinden mesajlar göndermeye ihtiyacınız yok.
zaten ikinizde yapmayın .çok çocukca.
bu yaşlardasınız.ilişkinizi konuşarak ta bitirebilirsiniz.yakışan budur.
yani cevap;elleme hiç birşey yapma.
bu kadar da güçsüz olma hayata karşı.
hayatında daha zor sınavların da olacak gün gelecek

madem evlenmeyecek neden nişan yaptı...
haklısın sen nikah istemekte tabiki...
madem kaçtı seni daha fazla kullanmasına izin verme..

Allah kimseye yasatmasin diyor , ama sana yasatiyor...
Bune celiskili bir durum ..
Evet seni kullaniyor bu adam, ve zerrr kadar sevmiyor....

Yok mesaj göndermeyeceğim zaten...ama onun ayrılık mesajını oradan aldım ben...

Yok mesaj göndermek açısından değil...hani güçlü ve ayrılığı kabul etmiş görünmek için diyorum nasıl yapsam daha iyi olur?

Yani açıkmı kalsa kapalımı daha iyi olur?

sayfalarda yazdığınız yorumları okumadım ama bittiyse ilişkiniz yalnız fotoğrafınızı koyun arkadaşlıktan çıkarın ve hayatınıza devam edin derim.

Yani açıkmı kalsa kapalımı daha iyi olur?
hiç ellemesen şimdi nasılsa öyle kalsın.
o öyle yapmış olabilir,kendine yakıştırmıştır.
ama açıkcası çok basit bir hareket özellikle siz yaşlarda.
konuşacağınız zamana kadar öyle kalsın sonra gerekli düzenlemeyi yaparsın.
canım ya sen çok hassas kırılgan bir insansın galiba.
bu adamın senin duygularını hiçe saymasına sessiz kalma artık.
sen kendine yakışanı yap,konuşun medenice ayrılın.
face üzerinden seni tedirgin etmek,panikletip yalvartmak ta istiyor olabilir.

Evet oldukça hassas ve kırılganım ben...malesef

eğer eşin öldüyse ve ondan maaş alıyorsan yazıklar olsun başka bir adamla onu yersen...eğer babandan maaşın var ise ya da ne şekilde ise devlete hakkında evlendi ama maaş alıyor biriyle yaşıyor vs.diye şikayetde bulunurlarsa direkt maaşın kesilir bilgin olsun...

Sanırım aç daha iyi ...niye korkak davranayımki?

Eski eşimden ben kuruş almadım!

mantığınız bu adamdan uzak durmanız gerektiğini söylüyorsa yüreğinizin acısı zamanla hafifleyecektir.
terkedilmiş olmak elbetteki herkesi üzer özellikle karşısındaki adam için fedakarlıklarda bulunmuş biri için daha da acıdır bu ben ona ne yaptım diye kendini sorgulaması bu yüzdendir. siz elinizden geleni yapmışsınız ama karşınızdaki adamın size hayatının kadını gözüyle bakmadığı için evliliği sürekli reddettiği gerçeğini kabullenin lütfen. ona çok alışmış olabilirsiniz onunla günleriniz daha iyi geçiyor olabilir ama sevgide, ilişkide fedakarlıklar tek taraflı olduğu zaman geç de olsa patlak verir sonra ben nasıl körmüşüm görmemezlikten gelmişim bu zamana kadar diye hayıflanacağınıza bırakın acısıyla tatlısıyla 2 yıl geçmişinizde maziye karışsın. hayatınız gayet yolunda, sosyal aktiviteler edinip yeni arkadaşlıklar kurmayı deneyin acınızı hafifletmek adına... ne kadar çok mantığınızla düşünürseniz acınızın hafiflemesi o kadar kısa sürer.
sizin adınıza üzüldüm, hayat acısıyla tatlısıyla bir şekilde devam ediyor etmek zorunda...

Evet oldukça hassas ve kırılganım ben...malesef
böyle olma işte.
hiç kimse için böyle olma.
bütün hayatını bir adama endekslemişsin gibi.
hani yazmıştın ya bu ilişkimden önce 4 yıl kendimi eve kapadım diye.
dünya ile irtibatını kesmişssin ama bu adamla hayata dönmüş gibi.
sanki can simidinmiş gibi.
hatalı yorumluyorsam alınma lütfen düzeltebilirsin ama ipuçlarını birleştirmeye çalışıyorum.
yalnızlıktan korkmuyorum desen de eminmisin diyeceğim.
bu korku olabilir bilinçaltında.
sen güçlü dirayetli durmaz isen ezen geçen çok olur.
hepimizin zaafları var.ben de kırılganım böyle atıp tuttuğuma da bakma:))
ancak kısmen gözüm açıldı diyebilirim hayata karşı.
bir erkek için hele ki bana kıymet vermeyen bir erkek için ben de kılımı kıpırdatmam.
senden farkım bu.
aslen hiç böyle bir ilişki yaşamadım.severek evlendiğim bir de eşim var.herşey çok şükür younda ancak yine de
kanaatim budur.

sonsuz sevgi diye bir şey yoktur gerçek hayatta .o adamı seviyorsunuz ve bu sevgi için adam bir çaba harcamıyor gibi geldi bana .Ohhh mis gibi kadın her kahrımı çekiyor üstelik nikah sıkıntısı da yok .Allah gecinden versin o adam öldüğü zaman ona verdiğiniz yılların karşılığını dahi alamayacaksınız .Değer mi değerse tamam diyecek söz yok .

sorumluluk almak istememiş çünki nikahsız hiç birşeye mecburiyeti yoksevgi ilgi vs haricinde ama evlenince aile çocuk ev sorumluluk bunlardan kaçmış

Nikahsiz kadin hak siz kasindir...erkek 3 evlilik yaptigi zaman ikisi resmi biri dini nikahli oldugu zaman...dini nikahli olani evlilik yerine bile saymiyor ikikere evlendim ayrildim diyor...maddi manevi gucunuz varsa yol verin azicik gitsin oda sizin kadar seviyorsa bir buket cicek yaptirip kapinjza gelir ve evlenme teklifini eder

yuh yani 2 yil karikoca hayati yasa facebook mesajiyla ayril.
bu kadar titniyetsiz insana deger vermeyen bir adamla evlenip napicaktin?

Hiçbir hak hiçbirşey aramıyorum ki ben...Zaten maddi olarak hiç birşeyi yok...ben sadece sevdim...O da sevdiyse bu nikahı yapar dedim...başkada hiç birşey...Yani bu nikahı yapmaması beni sevmiyor değer vermiyor anlamı taşıyor benim için ..O her ne kadar bunun aksini söylesede...Eski eşi onu aldatmış...ve maddi durumu bozulunca ben zengin adam isterim diyerek terketmiş...Benim değerimi bilemedi bence...O kadarda zeki bir adam ...gerçekleri görmüyorsa ben daha ne diyeyim...ne maddiyatı sorun yaptım ne de bu yaşıma geldim ben değil evliliğimde flört ederken bile başka bir erkeğe o gözle bakmadım...evet övünülecek bişey değil belki olması gerekn bu! ama şu zamanda kaç kadın bulur dürüst ve sadık ve güzel ve onu bu kadar seven...yaşayarak görsün ...daha ne diyeyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…