- 20 Eylül 2007
- 199
- 21
- 118
- Konu Sahibi PembeDantel
-
Sizin çocuğunuz var mı?
o malum site üzerinden mesajlar göndermeye ihtiyacınız yok.Başka birşey danışabilirmiyim size biraz saçma gelebilir ama aklım başımda değil henüz ne yapacağımı şaşırdım...malum sitede site ismi yazılmıyor sanırım burada ...hani o ünlü malum sitede ben geçici olarak kapattım profilimi şu an, ama onunkini gördüm kapatmadan önce kendi tek resmini koymuş , ( daha önce hep birliktte resmimizi koyardık biz ) ayrıca beni arkadaşlıktanda silmemiş!!!...benmi onu silsem hatta engellesemmi?açsammı kapalımı bıraksam bende tek resmimimi koysam...şapşal gibi hissediyorum nolur yorum yaparken biraz dikkat edin zaten yaralıyım birde siz vurmayın...belki gereksiz ve saçma görünebilir ama gerçekten ne yaptığımı bilmiyorum şu an ...ağlamaktan yoruldum..daha 2 gün oldu ayrılalı zaman lazım biliyorum...haaa artık taviz yok !kesinlikle kararlıyım...
o malum site üzerinden mesajlar göndermeye ihtiyacınız yok.
zaten ikinizde yapmayın .çok çocukca.
bu yaşlardasınız.ilişkinizi konuşarak ta bitirebilirsiniz.yakışan budur.
yani cevap;elleme hiç birşey yapma.
bu kadar da güçsüz olma hayata karşı.
hayatında daha zor sınavların da olacak gün gelecek
o malum site üzerinden mesajlar göndermeye ihtiyacınız yok.
zaten ikinizde yapmayın .çok çocukca.
bu yaşlardasınız.ilişkinizi konuşarak ta bitirebilirsiniz.yakışan budur.
yani cevap;elleme hiç birşey yapma.
bu kadar da güçsüz olma hayata karşı.
hayatında daha zor sınavların da olacak gün gelecek
Yani açıkmı kalsa kapalımı daha iyi olur?Yok mesaj göndermeyeceğim zaten...ama onun ayrılık mesajını oradan aldım ben...
Yok mesaj göndermek açısından değil...hani güçlü ve ayrılığı kabul etmiş görünmek için diyorum nasıl yapsam daha iyi olur?
hiç ellemesen şimdi nasılsa öyle kalsın.Yani açıkmı kalsa kapalımı daha iyi olur?
hiç ellemesen şimdi nasılsa öyle kalsın.
o öyle yapmış olabilir,kendine yakıştırmıştır.
ama açıkcası çok basit bir hareket özellikle siz yaşlarda.
konuşacağınız zamana kadar öyle kalsın sonra gerekli düzenlemeyi yaparsın.
canım ya sen çok hassas kırılgan bir insansın galiba.
bu adamın senin duygularını hiçe saymasına sessiz kalma artık.
sen kendine yakışanı yap,konuşun medenice ayrılın.
face üzerinden seni tedirgin etmek,panikletip yalvartmak ta istiyor olabilir.
eğer eşin öldüyse ve ondan maaş alıyorsan yazıklar olsun başka bir adamla onu yersen...eğer babandan maaşın var ise ya da ne şekilde ise devlete hakkında evlendi ama maaş alıyor biriyle yaşıyor vs.diye şikayetde bulunurlarsa direkt maaşın kesilir bilgin olsun...Hayır yani bir erkek evlenmek için bir kadında ne arar ki? Allaha çok şükür elim yüzüm düzgün güzel bir kadınım ,yaşımı göstermem üniversite öğrencisi sandıkları çok olur mesela beni... içim güzel herşeyden önce kimseyle kavgam yok nefretim kinim yok kimseye ...doğaya hayvanlara düşkünüm , Zaten hayat felsefem *sana yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma* sevgi doluyum , herşeyden önce dürüstüm , sadıkım, içim dışım bir , sevdimmi tam severim yapamayacağım fedakarlık yok, maddiyata hiç bakmam zaten maddi hiç durumu yok kendisinin benim için hiç problem değil, o bunların hepsini biliyor kabul ediyor başka ne isterki bir erkek? hatta dahasınıda yazayım; ben onunla anlaşmalı nikah yapmayada razı oldum yani nikah yapalım sonra ayrılalım çünki evlenince maaaşım kesiliyor o bizi geçindiremez! ...hiç olmazsa herkes evli bilsin bana onun karısı desinler dedim sadece...
eğer eşin öldüyse ve ondan maaş alıyorsan yazıklar olsun başka bir adamla onu yersen...eğer babandan maaşın var ise ya da ne şekilde ise devlete hakkında evlendi ama maaş alıyor biriyle yaşıyor vs.diye şikayetde bulunurlarsa direkt maaşın kesilir bilgin olsun...
böyle olma işte.Evet oldukça hassas ve kırılganım ben...malesef
sorumluluk almak istememiş çünki nikahsız hiç birşeye mecburiyeti yoksevgi ilgi vs haricinde ama evlenince aile çocuk ev sorumluluk bunlardan kaçmış42 yaşındayım , 2 Yıldır nişanlıyım ...Ne zaman evlilik lafı etsem terslenerek zamanı gelince ya da şu zaman bu zaman diye geçiştirildim...Aslında hemen hemen her konuda çok iyi anlaşıyoruz fakat iş evlilik konusuna gelince bütün sihir kayboluyor! Yaklaşık 2 aydır birlikte yaşamaya başladık ve bana taşındı ...bu zamandan beri evlilik konusundaki kavgalarımız çoğaldı 2 ayın çoğu zamanı arkadaşında kaldı...ve dün yine kavga ettik...akşam mesaj göndermiş ben yapamayacağım evlilik beni gerçekten korkutuyor daha fazla birbirimizi yıpratmadan ayrılalım diye...Hatta çoğu zaman bir imzaylamı beni seveceksin deyip evlilikten vazgeçirmeye çalıştı bu adam beni...ama elimde değil bir dönem geldi sırf onu kaybetmiyeyim diye razı geldim...ama olmuyor ...kendimi ezik , onursuz gurursuz hissediyorum evli olmadığım için...onada anlattım duygularımı sanırım anlamak istemiyor ya da işine gelmiyor çünki kendi kızıda var o aynı şekilde nikahsız yaşasa hoşuna gidermi dediğimde (haşa Allah ona yaşatmasın, kimseye yaşatmasın, bu bir dilek değil))lafını bile ettirmiyor onları karıştırma diyor!Kendimi kullanılmış aldatılmış hissediyorum...Sonuçta bana o sözü verdin sen 2 yıl önce, umut verdin bana...Bununla nasıl başederim bilmiyorum sevdim onu sadece sevdim ....İçim acıyor...!
yuh yani 2 yil karikoca hayati yasa facebook mesajiyla ayril.
bu kadar titniyetsiz insana deger vermeyen bir adamla evlenip napicaktin?
Nikahsiz kadin hak siz kasindir...erkek 3 evlilik yaptigi zaman ikisi resmi biri dini nikahli oldugu zaman...dini nikahli olani evlilik yerine bile saymiyor ikikere evlendim ayrildim diyor...maddi manevi gucunuz varsa yol verin azicik gitsin oda sizin kadar seviyorsa bir buket cicek yaptirip kapinjza gelir ve evlenme teklifini eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?