- 20 Eylül 2007
- 199
- 21
- 118
- Konu Sahibi PembeDantel
-
Bazı erkeklere çocukları ve akrabaları tarafından baskı yapılır nikah kıyıp sorumluluk altına girmemeleri için bu nedenle bu şekil davranıyor olabilir ama size açık açık demesi lazım
Bazı erkeklere çocukları ve akrabaları tarafından baskı yapılır nikah kıyıp sorumluluk altına girmemeleri için bu nedenle bu şekil davranıyor olabilir ama size açık açık demesi lazım
Doğru...çok taviz verdim ben bu adama...Aşk değil...sevgi benimki...seviyorum...kalbe söz geçirebilirmisin?
Bu adamın ne özelliği var? Sanırım bu nikah konusu dışında kesinlikle tartışmadığımız her konuda çok iyi anlaştığımız ve beraberken çok mutlu olduğumuz için, hani şu nikah olayı dışında bir sebep daha olsa amannn bu adamda zaten böyle bir sorunda var dicem...ama başka hiç bir sorun yok! Ahh biraz ukala sadece kendini beğenmiş...ama buda sorun olarak kabul edilmez sanırım...Benden 9 yaş büyük olmasına rağmen kendine çok iyi bakan sporunu düzenli yapan hatta fazlasıyla spor yapan *kaslarıyla övünen* karizmatik bir adam!!! Eh ama bende eli yüzü düzgün , en fazla 30 yaşında gösteren , alımlı , çekici , güzel bir bayanım..boyum ondan uzun mesela, yanyana yakıştırıyorlar genelde ,bazıları baban gibi duruyor yanında desede!!!
Doğru..Yerden göğe haklısın ... Evet böyleyim malesef hep taviz verdim hayatımdaki adamlara hep...Ne bileyim hiç vazgeçmedim kolay kolay ..hırpalandım , yaralandım, , kırıldım , ezildim hiç vazgeçmedim...hep verdim ben taviz hep verdim...Ben bundan sonra taviz falan vermiyorum!
ben hayata daha gerçekçi pencereden bakıyorum.
yaş 38 bu arada:))
sevgine diyecek bir söz olamaz haddimize değil elbet ama
durumunu haliyle kendi penceremden değerlendirdiğimde bana mantık dışı geliyor.
değmeyecek bir adam için ömür harcamışssın gibi algıladım.
bunu forumlarda çok kullanırım ben.
hayatta ana baba evlat dışında karşılıksız fedakarlık yapılmasına biraz karşıyım diyelim:))
eşe de yapılır elbet ama eşine göre.anlatabildim umarım.
nikah dışında sorunum yok diyorsan artık kalanı kendi bileceğin şey.
belli ki fiziken de çok yakıştırıyorsun kendine ruhen de.
gerçi bundan sonra taviz yok diyorsun ama kolaylıkla değiştirebilecekmisin tutumunu.
bir çocuk sahibi olmayı filan hiç planlamadın mı bu arada.evliliği bunun için mi istiyorsun en çok.
belki de adam bu olasılıktan da kaçıyor olabilir.
Ver valizini yollaBı halt olmaz o adamdan .
korkun yalnız kalmak mı acaba masalkedisi?Valla bütün eşyalarıda burda şu an! Muhakkak alacak onları, almaya gelecek görünce nasıl ağlamadan durucam ben! , ne yapıcam, nasıl davranıcam
42 yaşındayım , 2 Yıldır nişanlıyım ...Ne zaman evlilik lafı etsem terslenerek zamanı gelince ya da şu zaman bu zaman diye geçiştirildim...Aslında hemen hemen her konuda çok iyi anlaşıyoruz fakat iş evlilik konusuna gelince bütün sihir kayboluyor! Yaklaşık 2 aydır birlikte yaşamaya başladık ve bana taşındı ...bu zamandan beri evlilik konusundaki kavgalarımız çoğaldı 2 ayın çoğu zamanı arkadaşında kaldı...ve dün yine kavga ettik...akşam mesaj göndermiş ben yapamayacağım evlilik beni gerçekten korkutuyor daha fazla birbirimizi yıpratmadan ayrılalım diye...Hatta çoğu zaman bir imzaylamı beni seveceksin deyip evlilikten vazgeçirmeye çalıştı bu adam beni...ama elimde değil bir dönem geldi sırf onu kaybetmiyeyim diye razı geldim...ama olmuyor ...kendimi ezik , onursuz gurursuz hissediyorum evli olmadığım için...onada anlattım duygularımı sanırım anlamak istemiyor ya da işine gelmiyor çünki kendi kızıda var o aynı şekilde nikahsız yaşasa hoşuna gidermi dediğimde (haşa Allah ona yaşatmasın, kimseye yaşatmasın, bu bir dilek değil))lafını bile ettirmiyor onları karıştırma diyor!Kendimi kullanılmış aldatılmış hissediyorum...Sonuçta bana o sözü verdin sen 2 yıl önce, umut verdin bana...Bununla nasıl başederim bilmiyorum sevdim onu sadece sevdim ....İçim acıyor...!
korkun yalnız kalmak mı acaba masalkedisi?
birdaha hayatımda kimse olmaz diye filan mı korkuyorsun.
bu adam sana ne kadar düşkün.aynı sevgiyle karşılık veriyor mu sana.
taviz vermeyeceğim diyorsan ağlamamalı dik durmalısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?