Geri döndü..Nikah yapıyoruz :)

Bazı erkeklere çocukları ve akrabaları tarafından baskı yapılır nikah kıyıp sorumluluk altına girmemeleri için bu nedenle bu şekil davranıyor olabilir ama size açık açık demesi lazım

Akrabaları? sanmıyorum...nişanlı olduğumuzu ve evleneceğimizi biliyordu onlarda hepsiyle görüştüm...çocukları ? oğlu zaten hiç karışmaz, kızıda bir ara yine bu yüzden ayrıldığımızda neden ayrıldınız diye sormuş ..nikah yapmadığım için deyince haklı ama abla demiş,sen haksızsın!!!bunu söylemişti bana kızım sana hak verdi demişti!

Bazı erkeklere çocukları ve akrabaları tarafından baskı yapılır nikah kıyıp sorumluluk altına girmemeleri için bu nedenle bu şekil davranıyor olabilir ama size açık açık demesi lazım

Ama bir tek kişi var onun aklını çelebilecek! Yakın arkadaşı hatta bir ara kavgalıyken bana *onun sana dönmemesi için elimden geleni yapacağım* demişti! Onun sözlerine, düşüncelerine çok değer verir kendisi...Ona nikah yapma abi bak maaaşınız kesilecek bile diyen bu kişi...çok zengin bir adam...zaten onun evinde kalıyor şu an!

ben hayata daha gerçekçi pencereden bakıyorum.
yaş 38 bu arada:))
sevgine diyecek bir söz olamaz haddimize değil elbet ama
durumunu haliyle kendi penceremden değerlendirdiğimde bana mantık dışı geliyor.
değmeyecek bir adam için ömür harcamışssın gibi algıladım.
bunu forumlarda çok kullanırım ben.
hayatta ana baba evlat dışında karşılıksız fedakarlık yapılmasına biraz karşıyım diyelim:))
eşe de yapılır elbet ama eşine göre.anlatabildim umarım.
nikah dışında sorunum yok diyorsan artık kalanı kendi bileceğin şey.
belli ki fiziken de çok yakıştırıyorsun kendine ruhen de.
gerçi bundan sonra taviz yok diyorsun ama kolaylıkla değiştirebilecekmisin tutumunu.
bir çocuk sahibi olmayı filan hiç planlamadın mı bu arada.evliliği bunun için mi istiyorsun en çok.
belki de adam bu olasılıktan da kaçıyor olabilir.

Hayır çocuk istemiyorum artık..zaten olmayacakta erken menepoza girdim ben ve hayatta en çok istediğim şeyi kaçırdım malesef!
Tutumumu değiştirmek zorundayım ...burada derdimi anlatabilmek iyi geldi bana güç verdi sanki! çünki kimseyle annemle bile konuşamıyorum ben bunları...Herkese çok teşekkür ediyorum ayrıca ilgi ve destek verdiğiniz için...Evet taviz yok artık...

evlenmiyecekseniz niye nişanlandınız o zaman?

adamın niyeti iyi değil sıkılınca terkedecek kolayca.

ne kadar saygısızca onur kırıcı bir hareket bu.nikah istemenizden başka doğal ne olabilirki.ama kendi kızına kendi kardeşine bilmem neyine laf yok ohh ne güzel hayat.tabiki allah kızınada yaşatmasında sanada böyle yaşatmaya hakkı yok.bencil harif.üzülme dicemde insan ister istemez üzülüyor işte.allah bundan sonra senin yolunu açık etsin inş.illa başkasıyla evlenicem diyede k afana takma bak burda okuyorsundur evlilikte insana mutluluk getirmiyor.kendi hayatına bak boşver.

Masalkedisi kusura bakmayın ama şu evlenelim ama maaş için boşanalım düşünceniz çok yanlış. İlk başta ben karşı geldim, sonra sevgimden tamam dedim diyorsunuz ama size bu teklifle geldiğinde reddetmeliydiniz.

Sizden istediği, sizinde tamam dediğiniz şey kanun önünde suç. Farkındasınız dimi?

Annemle yaşıtsınız. Bizden çok daha olgun düşünmeniz gereken bir yaşta ve konumdasınız. Olan olmuş, biten bitmiş. Bu adama geri dönmeye kalkar veya size geri dönerse ve siz affederseniz en büyük hatayı o zaman yaparsınız. Belli ki evlenmek istemiyor, lütfen kendinize yeni bir hayat kurun ve bu tip insanları hayatınızda barındırmayın.

Kendine güven yaaaa Tek erkek o değil hatta böyle erkek olmaz olsun ınsan kadınına sahıp çıkmaz mı

Valla bütün eşyalarıda burda şu an! Muhakkak alacak onları, almaya gelecek görünce nasıl ağlamadan durucam ben! , ne yapıcam, nasıl davranıcam
korkun yalnız kalmak mı acaba masalkedisi?
birdaha hayatımda kimse olmaz diye filan mı korkuyorsun.
bu adam sana ne kadar düşkün.aynı sevgiyle karşılık veriyor mu sana.
taviz vermeyeceğim diyorsan ağlamamalı dik durmalısın.

ablacım yaptığın hatanın sende farkındasın..eğer ki tekrar arar sorar kapına gelir affedersen hatanın daniskasını yaparsın..her ne kadar dışarıdan 30 görünüyorum kaşım gözüm şöyle desende yaş 42.. fizyolojik değişimini anlatmaya gerek yok zaten şuan burada yoluna bak kendine yeni bir hayat kur arkadaşlarınla gez toz annenle yaşıyormuşsun, annenle kültürel turlara git kitap oku çevre edin işe başla.. hayır bide kaslı karizmatik falan diye anlatıyorsun 50 küsür yaşında paraya düşkün kendini geçindirmekten edepten hayadan yoksun elalemin kart horozunun peşinde ne göz yaşı döküyorsun bunalıma giriyorsun anlamıyorum.. yazık ki ne yazık yaa..

Neden kendinizi kullandırıyorsunuz o zaman ? Madem kendinizi kullanılmış hissedecektiniz neden beraber yaşamaya başladınız ki ? Garip . . .

kesinlikle hata sende....evini açmışsın daha ne olsun..oda geçiniyo senden işte..hemen evini terk etmesini söyle ayrıl biran önce kurtar kendini..

klasik söz bir imzayla mı beni seveceksin
imzanın anlamı yoksa neden atmaya çekiniyorki bu erkekler
adamın evlenmeye niyeti yok belli

beni kimse yanlis anlamasin ama bir adama zaten evlilik hayatini masrafsiz sıkıntısız vermissiniz. neden adam bosa sıkıntıya girsin ki. madem evlenmeden beraber yasamaya karsiydiniz hic almayacaktiniz evinize.
ben gidiyorum ayrilalim demek bosanalim demekten cok daha kolay cunku.
ne nafaka var ne tazminat davasi.
ne mahkeme koridorlari.
bir mesaj atmak kadar kolay ayrilmak.
42 yasjndasiniz size ogretmek bana dusmez, lakin bundan sonraki iliskilerinizde "ne istediginize" iyi karar verin ve kararinizin disina cikmayin.

Aman lütfen bırak ya, maddi durumu iyi değil diyorsun kim bilir doğru dürüst çalışmıyor ondan bundan geçiniyordur. Baksana senin aldığın maaşa kalmış geçinmeniz neredeyse. Bildiğin çalışmayı sevmeyen, dikişi tutturamayan bir erkek. Evlenip ne yapacaksın bununla bekar kal, çok mu önemli evlenmek.

Yalnız kalmaktan korkmuyorum ben...yalnızlığıda severim hatta...bu adamı tanımadan önce 4 yıl hayatıma kimseyi sokmadım ...eve kapandım hatta dışarı bile çıkmadım mecbur kalmadıkça! Bu adam ama değer veriyor olsaydı bu nikahtan kaçmazdı diye düşünüyorum şu an sadece!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…