Geri döndü..Nikah yapıyoruz :)

Benim vicdanım rahat! O düşünsün...Allah derim ötesini bırakırım bundan sonra...

bende belli bi yaşa gelipte uzun süre nişanlı kalmayı cazip görmüyorum tanışıp anlaştıktan sonra kısa bir süre nişanlı kalınıp evlenilmeli

Sen gercekten seviyorsun onu.sana onu unut diyemem ama inan zamanla unutuluyor geciyor acisi..hayat yasayinca guzel baskasi icin kendinj heva edince inan zehir oluyor gecen gunlerin kiymetini bilemiyoruz

Bundan sonra yolun hep açık olsun ,yüzün hep gülsün ınş.Çok mutlu bir beraberlik bekliyor seni ınş.Allah de gerisini bırak.Kıymet bilir gelirse ne güzel yoksa hiçbir şey senden kıymetli değil.Mutluluklar

yaşınız küçük olsa tamam diycem fakat yeterince büyük. Kişilikleriniz oturmuştur artık.. Ama hala evlilikten korkuyor. Madem öyle neden size ümit vermiş? tuhaf doğrusu.. Bence onu hayatınızdan çıkarın yolunuza bakın...

Adam ahlaksızmış güya senide kendine benzetecekti bence ona kadın olsun tamam ha sen ha başkası bunada vefasızlık derler

vefa olmayan adamdanda kork

her an başka kadına gitmeye hazır ki gitmiş zaten

hanımefendi dertsiz başınıza dert mi arıyosunuz?
bu adamdan çok daha iyilerine layıksınız biliyosunuz değil mi?

sayfalarda yazdığınız yorumları okumadım ama bittiyse ilişkiniz yalnız fotoğrafınızı koyun arkadaşlıktan çıkarın ve hayatınıza devam edin derim.

Yalnız fotoğrafımı koydum , arkadaşlıktan çıkardım ,birde ***bütün eşyalarını annem buraya gelmeden al ..O anda burada olupta oda üzülmesin...bencillik yapma bir kerede **diye mesaj yazdım...Benmi bencilim , bir daha bana bişey yazma cevabı ve engellendim!

Demek oluyor ki çocuğunuz olsa asla destek çıkmayacak maddi ve manevi ondandır resmi nikah şart tabi kadın akıllıysa ve adam kandıramadıysa

Siz 42 yasinda olamazsiniz. Yani 42 yasinda olup halen bu kadar yüzüysel seylere takilmaniz,.. kasmis, boy posmus,.. siz galiba simdiye kadar çok bos bir hayat yasamisiniz kusura bakmayin. Bu yasa gelmisiniz ve hiç akillanmamisiniz, tecrübe edinmemisiniz. Kendi dediginiz gibi, sadece yas almisiniz. Ne kadar aci aslinda, bir 42 yasindaki kadinin ile 16 yasindaki kizin ile dünya görüsü ayni olmasi. Hatta ben 16 yasimdayken bile böyle basit düsünmüyordum.

Ha bu arada, o adami sevmiyorsunuz. Sadece evliligi takinti yaptiniz. O adamin sana ait olmasini istiyorsunuz, hava atmak istiyorsunuz. Hani 50 yasinda ki adam 20 yasindaki kadin ile evlendiginde, kadin ile hava atmak ister ya (hatta inglizce adi trophy wife olur), sizde ayni öyle. Tekrar beyaz gelinlik giyinmek, o kasli adamin sahibi olmak istiyorsunuz. Hepsi bu.

Aranizda ne sevgi, ne ask var. Ikinizde aslinda birbirinizi farkli nedenler ile kullaniyorsunuz. Bunu siz basindan beri biliyordunuz aslinda fakat gayene (evlenmek, ona sahip olmak) ulasacaginizi düsündügünüz için umursamadiniz. Adam hangi neden ile siz ile beraber olursa olsun, yeterki siz ona sahip olun mantigi vardi. Bundan dolayi artik evlenip, bosanmayi kabul ettiniz. Baktiniz gayenizden uzaklasiyorsunuz, umutsuzluga kapilip, herseyi kabul etmeye basladiniz.

Bana sorsaniz bunlarin hepsi çok çirkin seyler. Bu iliski batakliga mahkum bir iliskidir.

Ayni evde yasamaktan korkmuyorsa evlilikten neden korkuyormus ki. Esas mesele evin icinde yasamaya baslamak.
Bi imzanin ne baglayiciligi olacak ki bu durumda? Evlenseniz de o adam arkadaslarina kalmaya gidecek.

Sizin amaciniz sevdiginiz insanla ayni evde yasamak birlikte bi hayat kurmak degil de sadece imzaysa evlenmeden o eve girmeyecektiniz. Su an uzulmek sacma geliyor.

Demek oluyor ki çocuğunuz olsa asla destek çıkmayacak maddi ve manevi ondandır resmi nikah şart tabi kadın akıllıysa ve adam kandıramadıysa

Çocuk konusu yok zaten ...Çocuk

Evet 42 yaşındayım ama biraz çocuksu bir tafarımda var...bu doğru! Kaşmış boy posmuş takıldığımda yok aslında...Hatta ben dış görünüşe hiç önem vermem...böyle biri olması hayatımda tamamen tesadüf (keşke çirkin biri olsaydı diye hep düşünmüşümdür) bunlardan bahsetmem sadece kendisi biraz ukala ve sebebini anlatmaya çalıştım ve Allah için bende güzel biriyim dedim ...Ben niye onunla hava atmak isteyeyim ki çünki zaten yanımda gerçekten babam gibi durduğunu söyleyenler var ...ve gerçekten fiziksel olarak ondan daha önde olduğum bir gerçek! belki yanlış kelimelermi kullandım bilmiyorum sinirlerimde bozuktu, moralim bozuktu ama yaklaşımınız algılarınız çok yanlış !!!

bazi insanlar evlilik insani degildir
bu adam onlardan
bence evlilige ikna etseniz bile mutlu olamazsiniz
zaten bir erlegi evlilige ikna etmek ne demek ?
istemiyor demekki
yasiniz itibariyle düsünün

Neyse biraz önce kendisinden telefon geldi...ve ...evlenmek istiyor...bana haksızlık ettiğini düşünüyormuş ve beni seviyormuş...ama....ben nedense buna çok sevinemedim...beni çok üzdü! hadi bakalım şimdi ben emin değilim...

kız anlaşmadan eve sokma .Yumuşama kararlı ol .Nikahtan önce olmaz de anlasın ciddiyetini tamam mı ?

kız anlaşmadan eve sokma .Yumuşama kararlı ol .Nikahtan önce olmaz de anlasın ciddiyetini tamam mı ?

Zaten öyle olur ama ben şu an ne hissettiğimi bilmiyorum ...biraz önce aradı ...sonra konuşalım müsait değilim dedim ...tamam dedi evlenelim , sana haksızlık ettim dedi arkadaşı var onunla konuşmuş oda ona kız haklı demiş...falan filan...ama ben hiç birşeyden emin değilim şu an...hiç bir şey düşünemiyorum...haydaaa niye böyle oldum ben? çok acı çektirdiği içinmi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…