- 20 Eylül 2007
- 199
- 21
- 118
- Konu Sahibi PembeDantel
-
Benim vicdanım rahat! O düşünsün...Allah derim ötesini bırakırım bundan sonra...Hiçbir hak hiçbirşey aramıyorum ki ben...Zaten maddi olarak hiç birşeyi yok...ben sadece sevdim...O da sevdiyse bu nikahı yapar dedim...başkada hiç birşey...Yani bu nikahı yapmaması beni sevmiyor değer vermiyor anlamı taşıyor benim için ..O her ne kadar bunun aksini söylesede...Eski eşi onu aldatmış...ve maddi durumu bozulunca ben zengin adam isterim diyerek terketmiş...Benim değerimi bilemedi bence...O kadarda zeki bir adam ...gerçekleri görmüyorsa ben daha ne diyeyim...ne maddiyatı sorun yaptım ne de bu yaşıma geldim ben değil evliliğimde flört ederken bile başka bir erkeğe o gözle bakmadım...evet övünülecek bişey değil belki olması gerekn bu! ama şu zamanda kaç kadın bulur dürüst ve sadık ve güzel ve onu bu kadar seven...yaşayarak görsün ...daha ne diyeyim...
Hayır yani bir erkek evlenmek için bir kadında ne arar ki? Allaha çok şükür elim yüzüm düzgün güzel bir kadınım ,yaşımı göstermem üniversite öğrencisi sandıkları çok olur mesela beni... içim güzel herşeyden önce kimseyle kavgam yok nefretim kinim yok kimseye ...doğaya hayvanlara düşkünüm , Zaten hayat felsefem *sana yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma* sevgi doluyum , herşeyden önce dürüstüm , sadıkım, içim dışım bir , sevdimmi tam severim yapamayacağım fedakarlık yok, maddiyata hiç bakmam zaten maddi hiç durumu yok kendisinin benim için hiç problem değil, o bunların hepsini biliyor kabul ediyor başka ne isterki bir erkek? hatta dahasınıda yazayım; ben onunla anlaşmalı nikah yapmayada razı oldum yani nikah yapalım sonra ayrılalım çünki evlenince maaaşım kesiliyor o bizi geçindiremez! ...hiç olmazsa herkes evli bilsin bana onun karısı desinler dedim sadece...
sayfalarda yazdığınız yorumları okumadım ama bittiyse ilişkiniz yalnız fotoğrafınızı koyun arkadaşlıktan çıkarın ve hayatınıza devam edin derim.
Yalnız fotoğrafımı koydum , arkadaşlıktan çıkardım ,birde ***bütün eşyalarını annem buraya gelmeden al ..O anda burada olupta oda üzülmesin...bencillik yapma bir kerede **diye mesaj yazdım...Benmi bencilim , bir daha bana bişey yazma cevabı ve engellendim!
Doğru...çok taviz verdim ben bu adama...Aşk değil...sevgi benimki...seviyorum...kalbe söz geçirebilirmisin?
Bu adamın ne özelliği var? Sanırım bu nikah konusu dışında kesinlikle tartışmadığımız her konuda çok iyi anlaştığımız ve beraberken çok mutlu olduğumuz için, hani şu nikah olayı dışında bir sebep daha olsa amannn bu adamda zaten böyle bir sorunda var dicem...ama başka hiç bir sorun yok! Ahh biraz ukala sadece kendini beğenmiş...ama buda sorun olarak kabul edilmez sanırım...Benden 9 yaş büyük olmasına rağmen kendine çok iyi bakan sporunu düzenli yapan hatta fazlasıyla spor yapan *kaslarıyla övünen* karizmatik bir adam!!! Eh ama bende eli yüzü düzgün , en fazla 30 yaşında gösteren , alımlı , çekici , güzel bir bayanım..boyum ondan uzun mesela, yanyana yakıştırıyorlar genelde ,bazıları baban gibi duruyor yanında desede!!!
Doğru..Yerden göğe haklısın ... Evet böyleyim malesef hep taviz verdim hayatımdaki adamlara hep...Ne bileyim hiç vazgeçmedim kolay kolay ..hırpalandım , yaralandım, , kırıldım , ezildim hiç vazgeçmedim...hep verdim ben taviz hep verdim...Ben bundan sonra taviz falan vermiyorum!
Demek oluyor ki çocuğunuz olsa asla destek çıkmayacak maddi ve manevi ondandır resmi nikah şart tabi kadın akıllıysa ve adam kandıramadıysa
Siz 42 yasinda olamazsiniz. Yani 42 yasinda olup halen bu kadar yüzüysel seylere takilmaniz,.. kasmis, boy posmus,.. siz galiba simdiye kadar çok bos bir hayat yasamisiniz kusura bakmayin. Bu yasa gelmisiniz ve hiç akillanmamisiniz, tecrübe edinmemisiniz. Kendi dediginiz gibi, sadece yas almisiniz. Ne kadar aci aslinda, bir 42 yasindaki kadinin ile 16 yasindaki kizin ile dünya görüsü ayni olmasi. Hatta ben 16 yasimdayken bile böyle basit düsünmüyordum.
Ha bu arada, o adami sevmiyorsunuz. Sadece evliligi takinti yaptiniz. O adamin sana ait olmasini istiyorsunuz, hava atmak istiyorsunuz. Hani 50 yasinda ki adam 20 yasindaki kadin ile evlendiginde, kadin ile hava atmak ister ya (hatta inglizce adi trophy wife olur), sizde ayni öyle. Tekrar beyaz gelinlik giyinmek, o kasli adamin sahibi olmak istiyorsunuz. Hepsi bu.
Aranizda ne sevgi, ne ask var. Ikinizde aslinda birbirinizi farkli nedenler ile kullaniyorsunuz. Bunu siz basindan beri biliyordunuz aslinda fakat gayene (evlenmek, ona sahip olmak) ulasacaginizi düsündügünüz için umursamadiniz. Adam hangi neden ile siz ile beraber olursa olsun, yeterki siz ona sahip olun mantigi vardi. Bundan dolayi artik evlenip, bosanmayi kabul ettiniz. Baktiniz gayenizden uzaklasiyorsunuz, umutsuzluga kapilip, herseyi kabul etmeye basladiniz.
Bana sorsaniz bunlarin hepsi çok çirkin seyler. Bu iliski batakliga mahkum bir iliskidir.
kız anlaşmadan eve sokma .Yumuşama kararlı ol .Nikahtan önce olmaz de anlasın ciddiyetini tamam mı ?Neyse biraz önce kendisinden telefon geldi...ve ...evlenmek istiyor...bana haksızlık ettiğini düşünüyormuş ve beni seviyormuş...ama....ben nedense buna çok sevinemedim...beni çok üzdü! hadi bakalım şimdi ben emin değilim...
kız anlaşmadan eve sokma .Yumuşama kararlı ol .Nikahtan önce olmaz de anlasın ciddiyetini tamam mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?