Geri teptiğim kısmetler. Pişmanım.Sizinde başınıza geldi mi ?

turpdomates

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2019
38
30
3
38
32 yaşındayım, Gençken çok iyi kısmetlerim vardı am son 4 yıldır hiç düzgün kısmet yok . Evlenmek istiyorum ama olmuyor.Yaşıtlarım olan erkekler bir tuhaf. 25 yaş civarı kız arıyorlar evlilik için .

Sizin de başınıza geldi mi ? Kısmetleri geri tepip pişman oldunuz mu ? Çok kolay harcadım kısmetleri , gençliğin de etkisiyle ...

Canım çok sıkılıyor .

Pişmanlık duygusu sizi çok mutsuz eder.
Vazgeçin buna tutunmaktan.
Nasip değilmiş deyip geçin.
Olmuşla ölmüşe çare yok. Geçmiş bitmiş.
Gerçekten 30 yaş üstü bekar insan çok ama çok fazla günümüzde.
O yüzden dert etmeyin.
Olmayınca olmuyor.
Ama belki bir gün çok iyi bir evliliğe adım atarsınız bilemezsiniz.
Etrafımda boşanan da çok oldu, hala evlenemeyen de( bunlardan biri de benim ), boşanıp hemen başkasıyla çok güzel evlilik yapanlar da...
Hayat sürprizlerle dolu. Bekleyin siz.

30 yaşındaki erkekler 25 li yaşlarda, 40 yaşındakiler 30 yaşında kadınlarla birlikte olmak istiyor. Adamlar ihtiyarladıkça yaş makası daha da açılıyor. Çevremde çokça görüyorum. Nedeni nedir bilmiyorum ama var söylediğiniz durum. Genelde sizin de karşınıza 40 lı yaşlarda kişiler çıkıyordur sanırım.

Herkesin nasibi farklı, geçmişte kalan şeyler için pişman olmak fayda sağlamıyor ne yazık ki.. demek ki hoşlanmadığınız şeyler varmış ki olmamış. içinize sinmemiş. unutmayın bir şey olmuyorsa daha iyisi olacağı için olmuyordur. herkesin nasip zamanı farklı, Allah'tan en hayırlısını istemelisiniz, er ya da geç geri dönüşler muhteşem oluyor. Öyle yaşınız da çok değil ki daha. Hayat bahtınız açık olsun.

Mutsuz bir evlilik olacaktı belki o kişilerden biriyle olsaydı
Evli mutsuz olmaktansa hayırlı bir kısmeti sabırla beklemek en güzeli
Hem belki 40 yaşında bir erkek sizi mutlu edicek bunu bilemezsiniz

Teşekkür ederim desteginiz icin

Aynen böyle , Kendi yaşıtlarım 20-28 yaş arasına bakıyor . 47 yaşında biri çıktı , onu da ben istemedim .

En azından evlenmek için evlenmemissin inşallah hayırlı biri çıkar en yakın zaman da karşına.

kısmetiniz olsaydı emin olun herşekilde kabul edersiniz bende bekarım zaman zaman sizin gibi düşünüyorum ama emin olun olmuyorsa olmuyor o nedenle çok da düşünüp içinizi karartmayın... En hayırlısı isteyin ben öyle diliyorum ve inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…