- 24 Temmuz 2019
- 38
- 30
- 3
- 38
- Konu Sahibi turpdomates
-
Çok teşekkür ederim inşallahNasip bu işler.
Allah karşına hayırlı birini çıkarır inşallah.
Çok teşekkür ederim inşallahHerkesin vardır bi yerde kısmeti
Demekki vaktiyle sizin icin onlar hayırlı değilmiş öyle düşünün
İllaki karsınıza bigün istediginiz karakterde biri cıkacaktır
Hangi burçsunBu arada senle aynı yaştayım ve evlenmedim.
30 yaşındaki erkekler 25 li yaşlarda, 40 yaşındakiler 30 yaşında kadınlarla birlikte olmak istiyor. Adamlar ihtiyarladıkça yaş makası daha da açılıyor. Çevremde çokça görüyorum. Nedeni nedir bilmiyorum ama var söylediğiniz durum. Genelde sizin de karşınıza 40 lı yaşlarda kişiler çıkıyordur sanırım.32 yaşındayım, Gençken çok iyi kısmetlerim vardı am son 4 yıldır hiç düzgün kısmet yok . Evlenmek istiyorum ama olmuyor.Yaşıtlarım olan erkekler bir tuhaf. 25 yaş civarı kız arıyorlar evlilik için .
Sizin de başınıza geldi mi ? Kısmetleri geri tepip pişman oldunuz mu ? Çok kolay harcadım kısmetleri , gençliğin de etkisiyle ...
Canım çok sıkılıyor .
Akrep :))Hangi burçsun
Teşekkür ederim desteginiz icinPişmanlık duygusu sizi çok mutsuz eder.
Vazgeçin buna tutunmaktan.
Nasip değilmiş deyip geçin.
Olmuşla ölmüşe çare yok. Geçmiş bitmiş.
Gerçekten 30 yaş üstü bekar insan çok ama çok fazla günümüzde.
O yüzden dert etmeyin.
Olmayınca olmuyor.
Ama belki bir gün çok iyi bir evliliğe adım atarsınız bilemezsiniz.
Etrafımda boşanan da çok oldu, hala evlenemeyen de( bunlardan biri de benim ), boşanıp hemen başkasıyla çok güzel evlilik yapanlar da...
Hayat sürprizlerle dolu. Bekleyin siz.
Aynen böyle , Kendi yaşıtlarım 20-28 yaş arasına bakıyor . 47 yaşında biri çıktı , onu da ben istemedim .30 yaşındaki erkekler 25 li yaşlarda, 40 yaşındakiler 30 yaşında kadınlarla birlikte olmak istiyor. Adamlar ihtiyarladıkça yaş makası daha da açılıyor. Çevremde çokça görüyorum. Nedeni nedir bilmiyorum ama var söylediğiniz durum. Genelde sizin de karşınıza 40 lı yaşlarda kişiler çıkıyordur sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?