- 18 Ekim 2018
- 8.187
- 33.945
- 548
- Konu Sahibi turpdomates
-
Tercih edebilir sıkıntı yok. Kadınlarımız da kendinden 15 yaş büyük erkeği tercih etmiyor. Çünkü bunlar hep tercih.böyle bir gerçek var ve bunu es geçemeyiz.
erkekler kendinden küçük kızları tercih ederler bunun en temel sebeplerinden birisi de çocuktur.
35 küsür yaşında adam iyi kötü 20'lerin başındaki kızla evlenebilir bunlar oluyor ama tam tersi neredeyse imkansız. o yüzden gayet önemli bir gerekçedir bu evlenememe için.
Tercih edebilir sıkıntı yok. Kadınlarımız da kendinden 15 yaş büyük erkeği tercih etmiyor. Çünkü bunlar hep tercih.
Yaşı küçük olsun, doğurgan olsun, çıtır olsun gözüyle bakan erkekten zaten hayır gelmez bunu demek istiyorum. Aslında kendilerini yormadan büyük bir kısmını elemiş oluyorlar erkeklerin.
kadınlarımız 15 yaş büyük erkek tercih etmiyorsa bu yaşı büyük erkeklerle evlenenler afrikalı kadınlar mı?
kendinizi kandırmayın kadınlar gayet de kendinden büyük erkekleri tercih ediyor siz tercih etmiyorsanız ben etmiyorum diyin ama genellemeyin.
evet sırf çıtır olsun diye dolanan adamdan hayır gelmeyebilir ama ben çok çocuk isterim diyen erkeğin de genç kızla evlenme hakkı vardır sonuçta kadının doğurganlığıyla erkeğin ki bir değil.
Yine klasik “erkekler genç kadın istiyor bu yüzden biz (30 lu yaşlar) birini bulamıyoruz” cümlesi sarf edilmiş.
35 küsür yaşındaki adam zaten 20 lerin başında birine bakıyorsa o adamdan hayır gelmez. Niye üzülüyorsunuz ki. Akıllı adam olgun birini tercih eder.
Sadece yaşınıza da bağlamayın sevgili/koca bulamamayı. Bazen burada aktarmadığınız sorunlarınız vardır, bazen kafa uyuşmuyordur, çoğu zaman da kısmet değildir. Böyle kendinizi kandırırsınız sadece.
Konu sahibi direkt sana değil bu mesaj. Çok sık görüyorum bu tarz yakınmaları yazmak istedim.
inan evlenip pişman olmak çok daha kötü. Nasip kısmet bu işler allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın daha çok gençsiniz bence böyle düşünmek için32 yaşındayım, Gençken çok iyi kısmetlerim vardı am son 4 yıldır hiç düzgün kısmet yok . Evlenmek istiyorum ama olmuyor.Yaşıtlarım olan erkekler bir tuhaf. 25 yaş civarı kız arıyorlar evlilik için .
Sizin de başınıza geldi mi ? Kısmetleri geri tepip pişman oldunuz mu ? Çok kolay harcadım kısmetleri , gençliğin de etkisiyle ...
Canım çok sıkılıyor .
Sizin için demiyorum yanlis anlamayin tanimam.etmem ama....şu bulunmaz hint kumaşıymışcasına hickimseyi begenmeyip daha daha daha iyisini bulacağından emin adimlarla ilerlerken....neyse ya...etrafimda da hala var kul köle herkes bana ben neler bulurum.heheyyyt diyip evlenmek istiyorum diye aglayan...insallah gönlüne göre hayirli kısmet olur daha erken senin icin yine ben 37 38 40 lar icin gözlemlediğimi yazdim32 yaşındayım, Gençken çok iyi kısmetlerim vardı am son 4 yıldır hiç düzgün kısmet yok . Evlenmek istiyorum ama olmuyor.Yaşıtlarım olan erkekler bir tuhaf. 25 yaş civarı kız arıyorlar evlilik için .
Sizin de başınıza geldi mi ? Kısmetleri geri tepip pişman oldunuz mu ? Çok kolay harcadım kısmetleri , gençliğin de etkisiyle ...
Canım çok sıkılıyor .
40 li yaslardakilere gorede biz citir kaliyoruz daha assagisi cocugu yasinda oluyor30 yaşındaki erkekler 25 li yaşlarda, 40 yaşındakiler 30 yaşında kadınlarla birlikte olmak istiyor. Adamlar ihtiyarladıkça yaş makası daha da açılıyor. Çevremde çokça görüyorum. Nedeni nedir bilmiyorum ama var söylediğiniz durum. Genelde sizin de karşınıza 40 lı yaşlarda kişiler çıkıyordur sanırım.
Kısmet tepmek nedir yahu. Birini seversin, anlaşırsın, evlenirsin. Karpuz mu bu iyi kısmet, kötü kısmet olsun. Iyi olunca nasıl oluyor mesela? 32 yaşındasın diye evlenmek zorunda mısın. Sırf evlenmek için evlenilir mi. Bırakın artık şu kafaları.32 yaşındayım, Gençken çok iyi kısmetlerim vardı am son 4 yıldır hiç düzgün kısmet yok . Evlenmek istiyorum ama olmuyor.Yaşıtlarım olan erkekler bir tuhaf. 25 yaş civarı kız arıyorlar evlilik için .
Canım çok sıkılıyor .
+1Tercih edebilir sıkıntı yok. Kadınlarımız da kendinden 15 yaş büyük erkeği tercih etmiyor. Çünkü bunlar hep tercih.
Yaşı küçük olsun, doğurgan olsun, çıtır olsun gözüyle bakan erkekten zaten hayır gelmez bunu demek istiyorum. Aslında kendilerini yormadan büyük bir kısmını elemiş oluyorlar erkeklerin.
15 yaşla 8 yaşı karşılaştırmak...Başkalarinin cevrelerinde tam tersidir belki ama kendi cevremdeki evliliklerde en az 5 yaş buyuk oluyor erkek.
Ben 26 eşim 34 yasinda bir hayirsizligini gormedim.
15 yaşla 8 yaşı karşılaştırmak...
Ayrıca ben yaş farkı olan evliliklerde erkek hayırsız olur dememişim. 35 yaşındaki adam 20 lerin başında kadınlara bakıyorsa hayır gelmez demişim. Yoksa istiyorlarsa evlensinler, tamamen tercih meselesi.
Damızlık gibi kadın bakanı eleştirmek de 30 yaşındayım koca bulamıyorum diye daha genç kadınların tercih edilmesini tek sebep gören kişileri de eleştirmek benim tercihim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?