Merhaba, hala dikkat ediyorum yediklerime evet, arada kaçamaklar olmuyor değil, ama bıkmadan devam ediyorum. Ben ilk hamileliğimde 15 kg aldım doğumdan hemen sonra verdim, asıl sorunum emzirme döneminde oldu, çok acıktım ve yedim. Bunun bir süreç olduğunu kafama koydum . Eskiden hemen kg vereyim derdim şimdi ise sağlıklı besleneyim ,sağlıksız beslenme yapmayayım diyorum. Şuan 79 kg um. 12 haftalık hamileyim.Merhabalar diyetiniz ve hamileliğiniz nasıl gidiyor acaba. bende diyetteyim hamilelik kilolarımı sonrasında da fazla kilolarımı vermeye çalışıyorum. yazınız dikkatimi çekti okumak istedim şimdiden kolay gelsin.
Merhabalar ben hamileliğimin 6. ayında tam 15 kilo almıştım sonrasında korkumdan hiç tartılmadım. Doğumdan 2 ay sonra tartıldım tam 23 kilo almıştım. Emzirme dönemi benimde öyle oldu malesef aman süt yapsın ye aman süt olsun ye. (O kadar yememe rağmen sütümde olmadı) Kilo vermektense kiloyu korumak çok zor işler hayatım boyunca kilolarla uğraştım halada devam ediyorum. önümüzdeki yıl nasipse bende 2. bebeği düşünüyorum bakalım inş sizin gibi devam edebilirim. Tabi şuan aldıklarımı vermekle uğraşıyorum Allah yardımcımız olsunMerhaba, hala dikkat ediyorum yediklerime evet, arada kaçamaklar olmuyor değil, ama bıkmadan devam ediyorum. Ben ilk hamileliğimde 15 kg aldım doğumdan hemen sonra verdim, asıl sorunum emzirme döneminde oldu, çok acıktım ve yedim. Bunun bir süreç olduğunu kafama koydum . Eskiden hemen kg vereyim derdim şimdi ise sağlıklı besleneyim ,sağlıksız beslenme yapmayayım diyorum. Şuan 79 kg um. 12 haftalık hamileyim.
Kilo vermeden hamile kalınca hepten ipin ucu kaçıyor. Dediğin gibi süt olur diye yedim yedim şimdi acısı çıkıyor. Dikkat edersek yapamayacağımız şey yok aslında . Bıkmadan usanmadan az yicez. Sık sık yemek de kg vermeyi engelledi bende . Karatay usulu gerçekten etkili. Çok acıkınca öğlen de ekmeksiz bişeyler yiyorum. Allah yardımcımız olsun. İnşallah önce kendimiz için sonra sevdiklerimiz için sağlıklı kg da oluruz.Merhabalar ben hamileliğimin 6. ayında tam 15 kilo almıştım sonrasında korkumdan hiç tartılmadım. Doğumdan 2 ay sonra tartıldım tam 23 kilo almıştım. Emzirme dönemi benimde öyle oldu malesef aman süt yapsın ye aman süt olsun ye. (O kadar yememe rağmen sütümde olmadı) Kilo vermektense kiloyu korumak çok zor işler hayatım boyunca kilolarla uğraştım halada devam ediyorum. önümüzdeki yıl nasipse bende 2. bebeği düşünüyorum bakalım inş sizin gibi devam edebilirim. Tabi şuan aldıklarımı vermekle uğraşıyorum Allah yardımcımız olsun
Amin ecmain. elbette standart kiloma inmeden hamile kalmayacağım ve ilk hamilelikte yaptığımıda yapmayacağım hamile bahanesi ile gerçekten yedim bunu inkar edemem. Aslına bakarsak normal insan beslenmesininde çok üstüne çıkmadım ama nasıl bir vücut yapım varsa hemen alıyorum. Ben diyetisyen kontrolünde başladım aslında kendimde rahatça yapabilirim ama kilo verme duraksayınca pes etme eğilimine geçiyorum hemen. birinin takip etmesi desteklemesi beni motive ediyor hemde diyeti bırakmıyorum. Yolum uzun bakalım :)Kilo vermeden hamile kalınca hepten ipin ucu kaçıyor. Dediğin gibi süt olur diye yedim yedim şimdi acısı çıkıyor. Dikkat edersek yapamayacağımız şey yok aslında . Bıkmadan usanmadan az yicez. Sık sık yemek de kg vermeyi engelledi bende . Karatay usulu gerçekten etkili. Çok acıkınca öğlen de ekmeksiz bişeyler yiyorum. Allah yardımcımız olsun. İnşallah önce kendimiz için sonra sevdiklerimiz için sağlıklı kg da oluruz.
Hayırlısı olsun arkadaşım inşallah zayıflar , sağlıklı oluruz. Sen diyetisyene de gidiyorsun sanırım. Çok iyi olmuş. Ben de kg veremeyince daha çok yiyordum artık onu aştım . Sonradan üzülüyorum yemeseydim şimdi kg verecektim diye . Su ile yıkanmış hurma iyi geliyor kg veremediğimde. Aynen öyle. Yolumuz uzun. İnan böyle düşününce daha iyi sonuç alıyoruzAmin ecmain. elbette standart kiloma inmeden hamile kalmayacağım ve ilk hamilelikte yaptığımıda yapmayacağım hamile bahanesi ile gerçekten yedim bunu inkar edemem. Aslına bakarsak normal insan beslenmesininde çok üstüne çıkmadım ama nasıl bir vücut yapım varsa hemen alıyorum. Ben diyetisyen kontrolünde başladım aslında kendimde rahatça yapabilirim ama kilo verme duraksayınca pes etme eğilimine geçiyorum hemen. birinin takip etmesi desteklemesi beni motive ediyor hemde diyeti bırakmıyorum. Yolum uzun bakalım :)
suyla yıkanmış hurma anlayamadım onu :)Hayırlısı olsun arkadaşım inşallah zayıflar , sağlıklı oluruz. Sen diyetisyene de gidiyorsun sanırım. Çok iyi olmuş. Ben de kg veremeyince daha çok yiyordum artık onu aştım . Sonradan üzülüyorum yemeseydim şimdi kg verecektim diye . Su ile yıkanmış hurma iyi geliyor kg veremediğimde. Aynen öyle. Yolumuz uzun. İnan böyle düşününce daha iyi sonuç alıyoruz
Hurmayı yemeden suyla yıka canım:) ne biliiim öyle diyorlar:)suyla yıkanmış hurma anlayamadım onu :)
ay pardon diyetimde hurma yersem yıkayacağım yani :)Hurmayı yemeden suyla yıka canım:) ne biliiim öyle diyorlar:)
Yıka sen:)ay pardon diyetimde hurma yersem yıkayacağım yani :)
Çok iyi. 2 kg iyi almışsın. Almamaya çalış cnm ben öyle yapıcam. Böylelikle doğumdan sonra kg gidecek illaki emzirme döneminde bir kaç kg alınıyor ama hamilelikte çok almazsak veririz bence . Ben canımın çok çok çektiği bi şey varsa yiyor sonra dengeliyorum. Bozdum diyeti mantığım yok artık. Çünkü öyle yaptıkça daha çok aldım. İki öğün iyi ama arada ben elma ya da kefir içiyorum. Yani arada illa yerim. Badem fln. Akşam da senin gibi o saatlerde yiyorum. Ben de henüz kg almadım. 79 kg um. Diyete başladığımda 85 fln dım. Hamile kaldığımı öğrendim ki istiyordum. Diyete devam ediyorum . Çok yemek bebeğe de zararlıymış en çok da bizeMerhaba bende hamileyim 21 haftalik ve diğer dogumundan kalan 5 kiloyu verememistim o yuzden dikkatli olmaya çalışıyorum 65 gibi hamile kaldim simdi 67 yim canimin istediği seylerde kendimi durduramıyorum ozellikle su ara istahimin en acik oldugu donem 2 ogun yiyorum erkn kesiyorum 4,5 gibi aksam bisey yememeye çalışıyorum hatta bende burdan hergun menu paylasimi yapıyorum bana katilan arladaslarda var umarim en az kiloyla doğuma gitmeyi basarabiliriz :))
aynen oyle okudum butun yazilarini gayet iradeli gelmissin bu zamana dek umarim sonucta iyi olur hedifin var mi kac kiloda bitirmek istiyorsunÇok iyi. 2 kg iyi almışsın. Almamaya çalış cnm ben öyle yapıcam. Böylelikle doğumdan sonra kg gidecek illaki emzirme döneminde bir kaç kg alınıyor ama hamilelikte çok almazsak veririz bence . Ben canımın çok çok çektiği bi şey varsa yiyor sonra dengeliyorum. Bozdum diyeti mantığım yok artık. Çünkü öyle yaptıkça daha çok aldım. İki öğün iyi ama arada ben elma ya da kefir içiyorum. Yani arada illa yerim. Badem fln. Akşam da senin gibi o saatlerde yiyorum. Ben de henüz kg almadım. 79 kg um. Diyete başladığımda 85 fln dım. Hamile kaldığımı öğrendim ki istiyordum. Diyete devam ediyorum . Çok yemek bebeğe de zararlıymış en çok da bize
Kg almadan bitirmek istiyorum:) 79 civarı olabilir. Kısmet tabi . Sağol cnım inşallah sağlıklı oluruz önemli olan buaynen oyle okudum butun yazilarini gayet iradeli gelmissin bu zamana dek umarim sonucta iyi olur hedifin var mi kac kiloda bitirmek istiyorsun
sürekli olmadığı sürece bence sorun olmaz poğaça ama klasik kahvaltı bence çok daha doyurucu :) ben şekeri nerdeyse 10 yıl oldu bırakalı. ÇAy ve kahvede yanı. yavaş yavaş azaltabilirsiniz örneğin yarım tane ve her bardakta çaya şeker atmayın bence. ben öyle bıraktım ben 4 tane atıyordum :)merhaba bende yeni diyete başladım sabah yarım pohaça biliyorum bu yanlış amabir dilim peyaz peynir 3 zeytin ve tek şekerli çay içtim şekeride bırakacagım insallah 58 kgyum 1,55 boy umarım veririm bende
benim diyetisyenim her öğün 1 dilim ekmeğe izin verdi. Aynen bende yapıyorum o yazdıklarınızıbende gün boyu tarçınlı su içiyorum ve yeşilçay zencefil de müthiş yağ yaktırıyo arada limon ve zencefil koyup ılık su ile içiyorum wc ye çok çıkartırıyo ekmek çıkardım hayatımdan umarım işe yarar :) şekeri bi an önce bırakmak şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?