Bence giden sevgiliden hayır gelmez. Hayır gelecek olsa gitmezdi, sevse gitmezdi zaten. Her şerde bir hayır vardır, daha iyileri karşına çıkacağı için bu olmamıştır kanaatindeyim ben.
haklısın aslında evet.ama bazende bazı şeyler için çabalamak gerekir bnce bi süre onunla düzgnce knştuktan snra hala bir umut yoksa evet önüne bakmak her zaman en doğrusu olur.
Çabalayınca genelde havaya girip iyice uzaklaşıyorlar ama?
arkadaşlar bende terk edildim yaklaşık 3 ay oluyo ayrıldıktan sonra 1-2 defa mesajlaştık..kavga falan yok...yani kırgınlıkta yok..ayrıldıktan sonra benim çektiğim fotoğrafları profiline koydu bide 20 gün profil resmimi değiştirmedim o da değiştirmedi..sonra benimle aynı gün değiştirdi..anlayamıyorum dikkat mi çekmeye çalışıyo...ben ona en son seni seviyorum ne olursa olsun dedim vedalaştım..acaba geri dönermi...biliyorum seven gitmez ama bazen sevgimizle onları boğarız belki biraz zaaman geçince beni özler..biz çok iyi anlaşıyoduk hiç birbirimizi kırmadık..uzak olucaz görüşemicez dedi ayrılırken aslında bu bahane gibi geliyo...sebebi belki ciddiye gitmesinden korkması çünkü sorunsuz bir beraberlikti...beni özlermi???sizce geri dönme ihtimali varmı...gurur yapamıyorum çünkü nefret edeceğim hiç bişi yapmadı...ki oda benden nefret eddemez...bu beraberliği,sevgimi ve beni özlermi sizce...bi şansımız daha varmıdır....terk eden biri gerçekten özleyip geri dönermi...teşekkür ederimmmm....
4 yıllık ilişkimde yaptığım fedakarlıklara,çabalamalara,ağlamalara,susmalara rağmen 1 hafta önce oda beni terk etti.Önce 2 gün sessiz kaldım,itiraf ediyorum arar diye gece uykulardan uyanıp telefonuma baktım.2günün sonunda aradım gayet normal bir ses tonuyla hakkımı helal etmediğimi ve bu kadar zaman içinde nasıl karaktersiz olduğunu söyledim ve kapadım telefonu.Bugüne kadar birkaç kez ayrılık yaşadık.Ufak tefek olan her ayrılıkta yalvarıp yakarıp konuşup düzeltiyordum durumu.Sonrasında alışkanlık oldu o bitiriyor ben nasıl olsa toparlıyorum.Askerde onu beklerken tam 3 ay eziyet etti bana.Arıyorum tersliyor kızıyor kötü konuşuyor ama konuşuyor.İzne geldiğinde herşeyini verdim ona.Beraber aldığımız yüzüğüde koydum eline ve tam 3.5ay ne aradım ne mesaj attım ne mektup attım.3.5ayın sonunda bir mesaj geldi.İlk zamanlar normal davrandım heyecanımı belli etmedim.Hayatım onsuzda güzel gidiyor hissine tamamen kapıldı.Ararsa konuştum aramazsa ne mesaj attım ne çağrı attım.Kıskanmaya başladı açıldı derken aile konuları herşey konuşuldu ve kendi konuştu bunları.Düzelicek herşey diye anlattı anlattı.Sonra ben yeniden yumuşadım eskisi gibi fedakar ve anaç olmaya başladım ve oda eski gaddarlığına döndü.Hatta bigün şakalaşırken sordum ilk barıştığımız günler nasıldın şimdi neoldu dediğimde,ozamanlar pas vermiyodun dedi.Şimdi ne arıyorum ne soruyorum ne mesaj ne bi çağrı.İçim tabiki yanıyor,yaşadıklarımızı konuştuklarımızı tabiki unutmuyorum ama inanın bir zaman sonra onsuz yaşamaya bir şekilde alışıyorsunuz.Hep içinizde aklınızda oluyor ama acı vermiyor.Eğer ilişki boyunca affedilmesi zor bir hatanız olmadığına ve kendi adınıza düşenleri yaptığınıza inanıyorsanız bırakın giden gitsin.Olur da geç olmadan geri dönerse,sadece olması gereken ondan biraz olsun soğudunuz biraz kırıldığınız birazda umursamadığınız hissine kapılmasını sağlayın.Bırakın geldiyse geri o sizin için çabalasın...
burcumo kardesim rabbim sana sabir versin... ama merak etme eden bulur.. sen hic gorusme bence.. sil gitsin bitsin.. demesi kolay diceksin , icin aciyor biliyorum.. ama gordukce daha bi uzuleceksin... unutmaya calis... rabbim sana en hayirlisini gonderecktir.. sanmaki onlarda mutlu olacaklar.. hayir.. gor bak.. yinede evlenmeden gormussun yuzunu evlenipte boyle olsaydi daha cook uzulurdun.. hersey gonlunce olsun canim benim insallah tez zamanda karsina en iyisi cook kiymet bileni cikarda o da kafasini ben naptimm diye taslara vurur..
Arkadaşlar giden sevgiliyi geri kazanabilmek için ağlayıp sızlamak duyguları dile getirmekmi yoksa güçlü olmakmı? hala çözemedim
arkadaşlar ben hm yeni üye oldum hem de yeni terkedildim. güya çk seviordk bz birbirmzi aaylarca uğrştı kndni bna sevdrmek içn öle de oldu çok sevmiştim ama dün gece gidiorm ben bna çok şey kattn ama bencillk edip gidiorm bu bnm en doal hakkım dedi. bn üniversitede okurken o hazrlanıordu elmdn geldğnce destk oldm ona hep şmdi kazndı aynı şehrdeyz die sevnrken terketti beni. bn napmalıym bilmiorm sebebni sorduğmda kişilk özellklerni çekemiordm dior ama bz 6aydr brlkteydk bna sana elimi bile süremem bn derdi severdi inanmştm ona. ama dün sendn soudum bn dedi ve o gn souklugnu hissetmştm ancak ondan önceki gn çk güzeldi her şey bi anlam veremiorm ve beni tersledi nedn ayrlmak istedğini sorunca onu istiorm ancak artk gelse de bitmiş ki o gitmek istedi ne fayda. sadce şuan yüce rabbimden sabır istiyorum bu acı geçsin istiyorum uyuyamıorm yemek yiyemiorm. bayıldım bile bni inandrdı sonra çekip gitti. nolrsnz arkadşlar bna yol göstern dayanma kudreti vern ltfn.
minnettarım gerçekten..
senn kinn yannda benmki ne ki dedm açkcası ama işte insan yine de üzülüor ister istmez sende oyalanmaya bak bn öle yapıorm umarm geçicktr bir gün bir gün bizi hakedeck ve gerçktn terkedemeyecek kadr sevck insanlar bulablceimze inanmak istiorm.
çook teşkkr ederm umarm en kısa zamanda atlatrz ne diyeblrm untmaktn başka bze yararlı bir şey yok insann elnden bir şey gelmemesi çk kötü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?