- 4 Aralık 2010
- 1.444
- 738
- 323
- 40
erkek arkadaşım 3 gün önce benden ayrıldı,benim yaptıklarım yüzündenmiş güya.6 aydır bana bir kez seni seviyorum demeyen adam ,ben ona 'sevseydin,gitmezdin' deyince evet sevmiyorum,artık sevmiyorum diye yanıt verdi..çok icim acıdı ve lütfen gitme diye hüngür hüngür ağladım.kırıcı olmak istemiyorum sana karşı dedi bana,o an beni sevmediğini istemediğini anladım.şu an bile yazarken içim acıyo ama napalım,sevmedi,sevmiyor işte.şu saatten sonra ben bir de gidip dön bana aşkım,sensiz olamıyorum desem ne fayda,anca küçük düşerim.gitmek isteyen gidiyor ardına bile bakmadan ve eminim şu anda aklına bile gelmiyorumdur..ben burda evimde tek başıma yapayalnız,telefonunu beklerken o belkide başkasının kollarında..bilinmez...
seven adam ne olursa olsun bırakmaz,o yüzden eğer terkedildiyseniz hiçbişey yapmadan hayatınıza devam etmek en iyisi..az da olsa sevmişse ya da sizden iyisini bulamamışsa zaten geri dönecektir...umarım benim ki de dönerhala çok seviyorum çünkü
Çok doğru...
Ayrılığa dayanamayıp dönen değil, sevdiği için ayrılamayan adam gerçekten seviyordur...
Ötekininki alışkanlıktır, geçicidir...
Hani deniyor ya "Dönse de tekmeyi bassam"...
O tekme adama koymaz ki bunu umursayacak adam en baştan terk etmezdi sizi...
Umursuyor gibi görünür ki arayı düzeltip bu tavrınızın da intikamını alsın ileride sizden... Sanki giderken yeterince üzememiş gibi... Doğal olarak sıkıntıdır, boş çabadır tekrara düşmek...
Birini kaybetmek istiyorsanız onu çooook sevin.. Kendiliğinden gider zaten
doğrusu gidip de gelmeyen olmadı hiç.
ama buradan vazgeçilmez kızım izlenimi çıkmasın, deli gibi terk ediliyorum :)
aylarca acı çekiyorum falan..
şuan ayrıldığım adam dönmedi hala o yüzden biraz umutsuz gibiyim ama dışarıdan baktığımda bu güne dek gidip de dönmeyen olmadı.
lakin benim istediğim dönemde dönmüyorlar, o zaman da yeniden beraber olunmuyor tabi..
Giden her zaman gelir, hele ki uzun sürmüş bir ilişkiyse... Ama bu işin tek yolu var; kimi 1 ay sonra kimi yıllar sonra döner ama sonuçta geri döner. Önemli olan, bu süreçte hiç aramayın sormayın, sizsizliği anlasın yalnız kalsın. İsterse başkalarıyla saçmasapan kızlarla çıksın iyice kıymetinizi anlasın. Ama siz ortadan yokolun işte, hayatından çıkın bakın nasıl pişman olup dönmeye çalışıyor. O zaman da kabul edip etmemek size kalmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?