eger gercekten seviyorsan onsuz olamayacagini dusunuyorsan.gelmesini yurekten iste.asla vazgecme.ama aglayip,uzulme yani sadece inan..ve gercekten geliyor.bunu bi arkadasima da soylemistim onunki de geldi hatta evlendiler.
eger gercekten seviyorsan onsuz olamayacagini dusunuyorsan.gelmesini yurekten iste.asla vazgecme.ama aglayip,uzulme yani sadece inan..ve gercekten geliyor.bunu bi arkadasima da soylemistim onunki de geldi hatta evlendiler.
seviosa insan çabalamaya çalışır belki ama giden gidio yani hele ki bi erkek eğer aklında tamamen bitirdiyse dönmüo yani o bitmiş demektir ...
buda sadece kadınların derdıdır,neyız bız 2. sınıf varlık mı,acız mı? webde bakın bır gıden sevgılıyı kazanmak ıcın dıye,tum acılan sayfalarda ıste dualar,forumlar hepsı kadınlara aıt.Bır tane erkek yok nıye? bız sevıyoruz acızlıgı ve yalvarmayı sanırım,o sebeplede arkadann bakıp duruyoruz.toplayın kendınızı hayatı yasamaya bakın
buda sadece kadınların derdıdır,neyız bız 2. sınıf varlık mı,acız mı? webde bakın bır gıden sevgılıyı kazanmak ıcın dıye,tum acılan sayfalarda ıste dualar,forumlar hepsı kadınlara aıt.Bır tane erkek yok nıye? bız sevıyoruz acızlıgı ve yalvarmayı sanırım,o sebeplede arkadann bakıp duruyoruz.toplayın kendınızı hayatı yasamaya bakın
İnşallah bütün gidenler geri döner ve o zaman onlar da güzel bir tekme yer:)
evet bende seninle aynı fikirdeyim ama yaşadıklarımdan şunu gördüm. karşı tarafa sevgini nekadar çok belli edip onsuz olamıyacağını ve ısrarla bu ilişkinin sürmesini istendiği zaman. karşı taraf ta çok küçük düşüyosun ama umrunda değilmiş gibi davranmak en doğrusu. hani varya kaçan kovalanır.... onun gibi en güzel aşk zor olandır belkide.aslında giden sevgilinin ardından çekilen acı değil sadece inat hırsss bizdeki yani acı çeken arkadaşlara söylüyorum nasıl bizi terkeder nasıl bırakır.... yediremiyoruz kendimize bence sadece bu.... hiç sebep yokken terkenden sevgili için bu yazdıklarım
budur...ve şunuda bilinki kadın ayrılığın acısını hemen yasamaya baslıyor arkadaslarına ese dosta ağlayıp saatlerce konusup içini döküyo rahatlıyor fakat erkek birkaç hafta hatta ay sonra anlıyor ayrıldığını ve içinde bulunduğu durumu.kadnlar kadarda kolay içlerini dökemiyorlar malum güçlü görünmek zorundalar.işte kadın tam yaralarını sararken erkek hapı yutmaya baslıyorrrrrrrhihoyyythihoyyythihoyyytÇok üzgünüm çoook
Evet seni terkeden birisine nasıl güvenebilirsinki.Ama bence terkeden sevgililer dönmeli ve tekmeyi yemeli:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?