- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Visnekralicesi
-
Cocuklar manevi ortamdan feyz alsin diye ortamlarin maneviyati kalmiyor kiya arkadaşlar doğru diyorsunuz ama , emrivaki yapılan birşey bu.
bırakacak yeri olan zaten bırakır gider. ki kaldı ki mevlit çocuklara uygun bir yer değil diyorsunuz ama çocuklarında bu manevi ortamlardan feyiz almaları gerek..
Bi de bunun, çocuklara iyi uykular diliyoruz yazan tipi var. Bi de düğünüme gelmezsen gönül koyarım diye bi sene önceden uçak bileti al diye arayıp bunu yapan...Tabi ki gitmem; ne münasebet ? Çocuğu bırakacak kimsem yoksa napacağım ?
Bu şey gibi olmuş, yemekli düğün yapıp davetiyemiz 2 kişiliktir yazanlar gibi. Ne saçma
Yakınlarımızı ve komşularımı çağırmam gerekiyor zaten aa bunun çocuğu var o gelmesin diyemem Bn kimsenin yüzünede çocugunu alma diyemem yapılcak birşey yok okunsun allah kabul etsin kimsenin kalbi kırılmasın.Mevlu
Öyle yapsaydi da biz de çocuğu birakir gelirdik neden cagirmadin diyen de olacaktir.. yani insanogluna yaranilmaz. Siz yaparsaniz coluk cocuk ayirt etmeksizin cagirirsiniz.
neden tepki göstermiş ki millet? çocuklar her yere uygun değil, ne işleri var özellkle mevlütte. bırakacak yeri olan gider, olmayan gitmez. gitmemek sizin hakkınızsa çocuksuz gelmenizi beklemek de onun hakkı.
ya arkadaşlar doğru diyorsunuz ama , emrivaki yapılan birşey bu.
bırakacak yeri olan zaten bırakır gider. ki kaldı ki mevlit çocuklara uygun bir yer değil diyorsunuz ama çocuklarında bu manevi ortamlardan feyiz almaları gerek..
Düğünümde ortaya bırakılmış çocuklar uzun duvağıma basarak saçımı başımı indiriyordu az daha. Eteklerini çoluk çocuk elinden kurtaramadım.
Evime gelen 5 yaşındaki koca çocuk tuvalete gitmeye igreniyormuş. Koltuğuma işedi daha yeni koltuklar hem de.
Yeni yıkanmıs halilara kustu bir diğeri.
Ben evime geleni çok rahat ettirdiğim icin benim evimde herkes çok fazla rahat. Kimse çocuğuna dur demiyor.
Ama sonlardayim artık. Birini çok fena kıracağım.
benimde evime gelen cocuklu aile balkonda sigara keyfi yaparken cocugu 1,800 Euro degerindeki TVmi düsürmüstü.
bazi kadinlar cok cok rahat. dogurmasini bilen sahip cikmayida bilsin- cocugu daga tasa tirmanan bir tipse gitmesin ev misarfirligine.
dügün dernekte zaten cok sevimsiz oluyor. geline bir rahat vermiyorlar. ortada firildak gibi.
ben sahsen dügüne, mevlüte götürmem.
benimde dügünüme kimse getirmesin.
E bu sefer beni neden çağırmadı diye gücenseniz,şundan şundan dolayı dense gene kırılmaz mısınız. Yemekli davet ve düğünlerde,mevlitlerde çocuksuz olmasının istenmesi kötü bir şey değil ki. Hele mevlitlerde. Kapı genelde açık duruyor diye patır kütür o çocuklar gir çık yapıyor,bebek olanın uykusu geliyor ağlıyor sesten huzursuz oluyor,hoca tam okuyor çocuklar itişip kakışıyor, keza yemekli davetlerde düğünlerde de. Çocuklar koşuşup sağa sola kaçıp sandalyeleri itip çarpıp oturanları rahatsız ediyorlar gibi gibi bir sürü örnek.Tmm ama çocuklu insanada çocugunu getirme denmez Mevlüt yapan kişi ona göre çocugu olmayan kişileri seçsin çağırsın alınıp kırılan olabilir.
Düşüncemi size sorup karar verecek değilim.Bu düşünce yapısındaysanız hak verdim üremeyin gerçekten
Cocugu birakacak yerim varsa cocuksuz giderimKomşunuz veya akrabanız mevlüte çağırdı size çocuk getirmeyin dedi ve çocuklu bayansınız siz ne yapardınız tepkiniz ne olurdu gidermiydiniz?
Tabi ki değilsiniz öyle bir isteğim de yok zaten ama bildiğiniz gibi burası forum sitesi hakaret etmeden herkesin birbirine istediği yorumu yazma hakkı var.Düşüncemi size sorup karar verecek değilim.
gitmem cocugumu istemeyen bi eve ben gidemem yazık deil mi cocuklara alsinlar bi odaya yigsinlar oyuncaklari önlerine tamamdırKomşunuz veya akrabanız mevlüte çağırdı size çocuk getirmeyin dedi ve çocuklu bayansınız siz ne yapardınız tepkiniz ne olurdu gidermiydiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?