- 29 Nisan 2013
- 4.079
- 1.964
- 448
- Konu Sahibi helloeverybody
-
ayy abim küçükken bana kus yüreği yutturmuştu şimdi vejeteryanım ...ama hiç cesaret yapmadım yaptığını daha farklı kulvarlardayız senle kuzum amaan salla..Sakatadda hic sevmem halbuki
Aynen havalanmasini henuz gormedim ama muhtemelen benimde benim diye dusunuyordur. Kiviramadim iste aklima gelmedi ya of ofİyi etmişsin bence bir daha nerde görceksin,keşke sorsaydım filan dicektin belki staj bitince,çocuk havalanmıştır yalnız :))
Stajdan sonra onlarada elveda , cok pis gaza geldim :SSeni gaza getiren arkadaşlarını bence arkadaşım sıfatından çıkar acilen
Zaten kolay zor farketmez zor olsaydimda farketmezdi cunku kizarkadasi oldugunu bilmiyordum , yoksa asla kendimi bu konuma dusurmezdimYıl 2015 olsa da, bir kadının gidip de bir erkeğin telefonunu istemesi hiç hoş değil. Ağır olun biraz, erkek koşsun peşinizden. Erkekler mücadeleci ruha sahiptir, kolay ulaştıklarını istemezler. Asıl önemlisi kendine olan saygının kredisini düşürmemek.
Kiz olayin sokunu atlatamiyom , özguvenim yerlerde resmenKiz nolcak sende bosver ya cocuk kibarca soylemis :) Yani biri gelip senden istese ne dusunecektin normal bir durum gayet :)
Aman olur bole şeyler..salla.hayatta herşey bir hatıra.ilerde anlatıp anlatıp Gulersin isteStajdan sonra onlarada elveda , cok pis gaza geldim :S
Ayy
ayy abim küçükken bana kus yüreği yutturmuştu şimdi vejeteryanım ...ama hiç cesaret yapmadım yaptığını daha farklı kulvarlardayız senle kuzum amaan salla..
Haydi canim !!, rezillikte tavan yapinca trend konuda da tavan yapmisim , helal bana
Hahaha ayyy çok tatlısın ya aman olan olmuş bu da böyle bi deneyimdi diyerekten şey yapöylemi diyorsun sagol canim , icimde kalirdi da keske kalaydi icimdede sormasaydim
Mal durumuna dustugume mi yanayim , gidip degisik bi tur insana sordugumami , yani tuhaflik yaninda az kalir oyle igrenc bi durumdu , aklima gelince bile yuzum kizariyor :S
Bak simdi disari cikmamam icin bir bahanem varDisari sakin cikma canim sen. Artik hepimiz seni taniyoruz.
Evet saka bir yana kedi uzanamadigi cigere pis dermis seklinde degilde , bir daha o tur miy miy pasif erkeklere asik olmak mi nayir asla diyorumHahaha ayyy çok tatlısın ya aman olan olmuş bu da böyle bi deneyimdi diyerekten şey yap
Kiz olayin sokunu atlatamiyom , özguvenim yerlerde resmen
insallahcanim benim , keske soyle hafiza silmek gibi bi alet olsaydida hafiza silebilseydimAh canim benim hic üzülme inan o sordugun kisi iki gun sonra bunu hatirlayip sana o gozle bakmaz bile. Icinde kalacagina, icinden geldigi gibi davranmissin ooooh iyi olmus, helal sana yürekli kiz. Ben olsam kesin yapamazdim
macera olmus bosver takma kafani hatrlayip gulersin ilerdeMerhaba kizlar
Yaptigimdan o kadar utaniyorumki ,
Staj yaptigim yerde bi cocuk vardi cok hoslandim ondan , digerleri konusurken duydumda sevgilisinden ayrilmis falan diyorlardi bir kac ay once emin degilim dogru duyduguma
Bende oh ne guzel falan , stajdakilerin gazina gelip cocugun numarasini istedim onu tek yakaladiigm bir anda ,ama keske istemeseydim '
Verdigi yanit su
Niye istiyorsun ?
Malesef benim sevgilim var , uzgunum.
Keske istemeseydim , icinizden bazilari oh hakettin falan diyicek , bencede hakettim , resmen özguven patlamasi yasadim hayatta yapmicagim bisey yaptim
of kizlar ne olacak benim bu salakligim !
Çok tatlisin. Komik bir anin olmuş ilerdr hatırladikca gülümsersin :)Merhaba kizlar
Yaptigimdan o kadar utaniyorumki ,
Staj yaptigim yerde bi cocuk vardi cok hoslandim ondan , digerleri konusurken duydumda sevgilisinden ayrilmis falan diyorlardi bir kac ay once emin degilim dogru duyduguma
Bende oh ne guzel falan , stajdakilerin gazina gelip cocugun numarasini istedim onu tek yakaladiigm bir anda ,ama keske istemeseydim '
Verdigi yanit su
Niye istiyorsun ?
Malesef benim sevgilim var , uzgunum.
Keske istemeseydim , icinizden bazilari oh hakettin falan diyicek , bencede hakettim , resmen özguven patlamasi yasadim hayatta yapmicagim bisey yaptim
of kizlar ne olacak benim bu salakligim !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?