- 25 Ağustos 2014
- 21.123
- 50.551
- 798
- Konu Sahibi helloeverybody
-
hic gozlemlemedin mi?ortada bsy yokken milleti isin icine sokmak hata.. ders cikarabilirsin bundan..Mal durumuna dustugume mi yanayim , gidip degisik bi tur insana sordugumami , yani tuhaflik yaninda az kalir oyle igrenc bi durumdu , aklima gelince bile yuzum kizariyor :S
HıBence itici. Etkileyici değil.
Duygularını ifade edecek bir sürü yöntem var sonuçta.
Aynen yok dersimi aldim gercektenhic gozlemlemedin mi?ortada bsy yokken milleti isin icine sokmak hata.. ders cikarabilirsin bundan..
Yani belli etseydimde etmeseydimde sonuc husran olucakti, aha bak simdi gelmis tam karsimda kalbim falan carpar sanardim ama hic te bile tik bile yokkeşke önce ilgini belli etseydin .amann olsun ne kaybettin ki takma kafana . gayet özgüvenli bir davranış .
ayrıca çocuk da dürüstmüş .sevgilim var demiş . yani sevgilisi olup senlede takılabilirdi kız benden hoşlanıyor diye sonuçta bunu yapan çok var . sana umut verip yarı yolsa bırakabilirdi yani o yüzden çocuk da aferini hak etti gözümde .
Aynen ya o konuda rahatim hic bir acabam olmayacak ama, yani o yonden iyi yaptim ama diger yonden rezil oldummu oldum yani ,Sıkma canını .
Arkanı dönüp baktığında kafanda 'acaba' olmayacak .
Özgüven güzel bir şey.
Valla gicik oldum cocuga simdi ama Allah var iyiki de hayir demis yoksa onun gibi moloz bi insanla hayatta olamazdim heralde. Bir insanin boyle kisa bir surede degisebilmesi ne garipTakma kafana sevgilim var diye sizi reddeden bir erkek bu devirde zor bulunur böyle olgun davranışlar sergileye biliyorsa ona cezb olmaniz cok normal..hem benim bir sözüm var içimde kalacagina anilarimda kalsin..ileride bana güven seni gulumseticek bir ani yapmışsın kendine
Sagol canim ya , dedigin gibi en azindan sevgilisi oldugunu ogrendim, sen ne rezillik yaptin merak ettim yahuBen de böyle bir şey yapmıştım zamanında amaan ne rezillikti.
Şimdi aklıma geldikçe tatlı tatlı gülümsüyorum.
Çok tatlı kız, sevgilisiyle barıştığını öğrenmiş oldun boşver :)
Ben şimdi olsa gene yaparım böyle pat diye numara istemem belki ama bekarsa istediğimi alırım haha
Beni benden daha cok savunuyorsun valla, yani korkunc bir ozguven patlamasi yasadim,bir daha boyle biseye cesaret edebilecegimi zannetmiyorum, ayrilsada bu sefer ben kabul etmicem, ödeşelim degilmiNiye böyle kendine agir konusuyorsunki bosyere . ne rezil olmussun nede kötü bir yanit almissin senle dalga gecip sen kimsinde telefon numarami istiyorsun diyebilirdi veya sen gidecekken üstüne firlayip düsebilirdinyada kekeleyebilirdin bisürü sey takma kafana böyle . özgüveni büyük kazanctir
Valla ben su andan basladim, salak miyim diye gulmeye bazen ,kendi kendime konusup da taklidimi yapiyordum dun gece.Aklıma wanted reklamı geldi aman salla gitsin olur arada sonra geceleri hatırlar ne salakmisim diye fisır fisir gulersin cevirseydin hemen keşke arkadaş istedi diye
davranışları nasıl, bakıyor mu sanaYani belli etseydimde etmeseydimde sonuc husran olucakti, aha bak simdi gelmis tam karsimda kalbim falan carpar sanardim ama hic te bile tik bile yok
Denk geldiğiniz de , "ya kusura bak o gün için, 2 kız arkadaşla iddaya giriştik, yapamazsın dediler. Onların gazına geldim. Numaranı alamadım ama iddayı kazandım" dersin. Ay ben de ne yalancıymışım, kendim asla yapamam ama seni kurtarır bu sankiCocuk her an bana bakiyor yani her hareketimi izliyor bende dedimki aha bende gozu var , ne acelem vardiysa gittim sordum ,, resmen malim ya
Denk geldiğiniz de , "ya kusura bak o gün için, 2 kız arkadaşla iddaya giriştik, yapamazsın dediler. Onların gazına geldim. Numaranı alamadım ama iddayı kazandım" dersin. Ay ben de ne yalancıymışım, kendim asla yapamam ama seni kurtarır bu sanki
Niye ya, bence dahiceydi. Hatta zenginleştirilebilir bile, numaranı alamadım ama baak yep yeni bir çift ayakkabı aldım gibilerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?