Gidiyoruz🥲

Hakkinizda hayirlisi olsun. A Aysenimi Ferhans Van'da diye biliyorum. Belki yardimci olabilir.

Her veda ve başlangıç iyi kötü etkiler insanı.
Umarım sizin için hayırlı ve güzel olur

Ferhans beni kötü yola düşürür

Bak ben bunu hesaba katmadim oralari biliri diye sey ettim ama :)

Diyebilecegim tek sey her yer İstanbul'dan iyidir bence hic uzulme. kalabaliktan kurtuldugun icin sanlisin bence. Istanbul hakkinda cok konusabilirim ama vani bilmiyorum o yuzden ferhans aklima geldi :) İstanbula gore eminim ki cok sakindir ve sakinlik,dinginlik her zaman iyidir.

Kesinlikle. zaten çok bunaldık istanbuldan derdi çilesi hiç bitmedi bitmeyecekte

Yolunuz açık olsun, Van İstanbul’dan bin kat daha güzel ve yaşanılacak bir şehir. Edremit, merkez, Erciş çok güzel yerler. Umarım gönlünüzce olur

Genelde onu doğu görevi olan her yere söylüyorlar ama Van bence onlardan biri

Reactions: H M
Küçük şehirden İstanbula yerleşen ve iki yıldır İstanbul'da yaşayan biri olarak İstanbulun karmaşası güzelliği insanı cazbediyor evet ama yoruyor da. Küçük şehirde ayrı bir samimiyet ve sevgi var. Bence alışacak ve seveceksiniz. İyi düşünün, iyi olsun. Her şeyin istediğiniz gibi geçmesi dileği ile.

2 yaşında bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…