Kızlar günaydın. Bugündü yarındı derken istanbuldan gitme vakti geldi, eşimin tayini açıkladı Van'a gidiyoruzlojman istiyoruz ama vanda polis lojmanlarında kalan var mı? Eski mi yeni mi içi nasıl? İstanbuldan gitmek istiyorduk ama şimdide içim bir tuhaf oldu
Kızlar günaydın. Bugündü yarındı derken istanbuldan gitme vakti geldi, eşimin tayini açıkladı Van'a gidiyoruzlojman istiyoruz ama vanda polis lojmanlarında kalan var mı? Eski mi yeni mi içi nasıl? İstanbuldan gitmek istiyorduk ama şimdide içim bir tuhaf oldu
Evet evet güzel, adliye zaten yeni yapı. Çok merkezi bir yerde büyükÇok teşekkür ederim. İnsanları çok sıcak kanlı diyorlarbende adliyesinde çalışıcam. İnşallah adliyede güzeldir
Kız gunces naaptın ferhans paralar beni
Çok teşekkür ederim. Bende iyi olacağına inanıyorumHer veda ve başlangıç iyi kötü etkiler insanı.
Umarım sizin için hayırlı ve güzel olur
Kız gunces naaptın ferhans paralar beni
Ferhans beni kötü yola düşürürNe bileyim ya Van deyince aklima sadece Ferhans geldi :)
İnşallah birde taşınma işi olmasatedbil-i mekanda ferhalık var. güzel şeyler sizi bekler
Gel van gölüne giderizBen çok sevmiştim orayıben de gelim mi
Ferhans beni kötü yola düşürür
Kesinlikle. zaten çok bunaldık istanbuldan derdi çilesi hiç bitmedi bitmeyecekteBak ben bunu hesaba katmadimoralari biliri diye sey ettim ama :)
Diyebilecegim tek sey her yer İstanbul'dan iyidir bence hic uzulme. kalabaliktan kurtuldugun icin sanlisin bence. Istanbul hakkinda cok konusabilirim ama vani bilmiyorum o yuzden ferhans aklima geldi :) İstanbula gore eminim ki cok sakindir ve sakinlik,dinginlik her zaman iyidir.
Yolunuz açık olsun, Van İstanbul’dan bin kat daha güzel ve yaşanılacak bir şehir. Edremit, merkez, Erciş çok güzel yerler. Umarım gönlünüzce olurKızlar günaydın. Bugündü yarındı derken istanbuldan gitme vakti geldi, eşimin tayini açıkladı Van'a gidiyoruzlojman istiyoruz ama vanda polis lojmanlarında kalan var mı? Eski mi yeni mi içi nasıl? İstanbuldan gitmek istiyorduk ama şimdide içim bir tuhaf oldu
Genelde onu doğu görevi olan her yere söylüyorlar ama Van bence onlardan biriBenm memleketim olduğu için özlüyorum keretayi :)) ama şuan yaşa desen yaşayamam Van'dan sora Kayseri deyim yine merkeze yakın daha sakin biyerdeyim orada alıştım buradada herşey mevcut ulaşım vs bulunduğum yer memnunum:) illa ki kırıklık olur orada yaşadınız insan alışıyor heryere herşeye. Hayırlı olsun tekrardan
Çocuk kaç yasindaYa çocukta var zor olur prefabrik
Sakinlik anlamında mi diyorsunuzGenelde onu doğu görevi olan her yere söylüyorlar ama Van bence onlardan biri
Hayır, o kadar da sakin değil ayrıca bence gelişmiş de bir yerSakinlik anlamında mi diyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?