Gitmek istememekte haksız mıyım?

Su adamlarin izni olunca baska yerlere gitmesi beni deli eder babam da boyleydi.
Evde o kadar is varken nereye gidiyor yani.

Bir gun buyuk temizlige girismistim. Esimi de arkadasi cagirmisti. Evde is oldugu icin ve ben cikamayacagim icin esimde gitmedi.
Adami gezmelere yollayip kendim evde is yapmam hayatta. Cikiliyorsa birlikte cikilir gezilir, cikilmiyorsa birlikte evde durulur. Surda 2 gun izni var onda da ayri ayri takilcaksan bu evliligin amaci ne ki. Bunlari boyle alistirmayin yahu.
Ben gitmeyince o da gitmedi. Yani zaten uzun zaman sonra evde kalmış. Beraber birşeyler yapmak istiyor insan. Senelik iznine ayrıldığı zaman karışmıyorum ki zaten. Her gününü benimle geçirmek zorunda değil.

Gitmek istememekte haklı ama bozulmakta haksızsınız. Siz önce tamam demissiniz. Arkadaşsız kalacaginizi öğrenince vaz gecmeniz de normal. Ama sen tek git demissiniz. Bunu dedikten sonra gitmesine bozulamazsınız.
Evet öyle dediğim için geri adım atamadım ama gitmedi. Gitseydi de kendi kendime sinir olurdum artık :)

Gitmissiniz zaten ha gitmeseniz bir seferlik gidin derdim ama eşiniz gitsin bırakın eşler bazen bizi anlamıyor özellikle küçük çocukla çok zor oluyor.
On gün evde olur bir günü gitmek ister zaten karışmam ama kaç gündür izin yaptığı yok. Yarın da 24 saat nöbetçi. Sen gitmek istersen git dedim ama içimden gelerek söylemedim. Neyse ki gitmedi.

Back
X