Bosanılır mı lafsoyler oda beni annemlerin yanına gondermemekle tehdit ediyor gitmezsemNiye kocana bunu kabul ettirmeye çalışıyorsun ki
Gitmiyorum nokta o kadar yani ..
Ne yapacak boşanacak mı senden bu yüzden .. Sebep bu olursa zaten pamuk ipliğine bağlısınız demektir .
Kiminin kaynana kiminin kp iste iyisi yokKesinlikle gitme ne işin var kayınpederle onca saatlik yolda.
Bakıma muhtaç olur , bi sakatlığı vs olur anlarım tabi ki gidilir o zaman .
Sırf yalnız kalmasın diye , arkadaş olmak adına gitmen çok gereksiz olur .
Koskoca adam kendi gidebilir sonuçta .
Bitmez Bunun dolunden de boylesi olur cunkuOfff yaa yıl oluyor 2015! Hala baba lafı ile karısını gezdiren, virgül eden
kocalar bitmedi..
Bitmez Bunun dolunden de boylesi olur cunku
Bosanılır mı lafsoyler oda beni annemlerin yanına gondermemekle tehdit ediyor gitmezsem
Amin dersem ucu bana dokuncakOlmasın inşallah yaa
Amin dersem ucu bana dokuncak
Canım Ailem Ankara Ben Konya sehir disi mecburen o gonderecek ve maddi olarakda ona bagliyım oturdugum yer kucuk ilce. Esimin annesi hastaydı ona bakacak adam kalmadı diye beni isimden ettiler hastaneye analarına bakmaya yolladılar. Devlet isi degil ya cıksın dediler. o anlatsa o haklı ben anlatsam ben iste.Gitme sende annenlerin yanına .. Planladığından daha geç gidersin en kötü ihtimalle ..
Ayrıca kocadan izin alanlara çok karşıyım ben, tamam fikrini alırsın ama iznini asla,
göndermiyorum ne yaa . Velin mi bu adam senin .
Ama şuan tamam dediğin şey son olmayacak sana hep tehditle bu tarz isteklerini dayatacak ..
Tabi senbilirsin yine de karar senin bu hayatı yaşayan sensin ..
Yok kız bebeğin olsun da babası kılıklı olmasın inşallah sana benzesin hahah :)
Canım Ailem Ankara Ben Konya sehir disi mecburen o gonderecek ve maddi olarakda ona bagliyım oturdugum yer kucuk ilce. Esimin annesi hastaydı ona bakacak adam kalmadı diye beni isimden ettiler hastaneye analarına bakmaya yolladılar. Devlet isi degil ya cıksın dediler. o anlatsa o haklı ben anlatsam ben iste.
Evlenirken Anlasamazsam ayrılırım ucun da olum yok ya diyordum. Olum yok ama buyuk bir sorumluluk varmıs. Bu olanlardan mıdır nedir bilmem ama vajinismusum olmuyor yani bununla bile bosanamıyorum..Sen bu mantıkla yola çıkarsan eşine laf anlatamazsın ..
Bence senin kendine en güzel yapacağın iyilik en kısa sürede bir işe girmektir .
Evlenirken Anlasamazsam ayrılırım ucun da olum yok ya diyordum. Olum yok ama buyuk bir sorumluluk varmıs. Bu olanlardan mıdır nedir bilmem ama vajinismusum olmuyor yani bununla bile bosanamıyorum..
5 yıllık evlisin ve hiç mi birlikte olmadınız .
Tedavi olsana kp ile gezeceğine ..
Boşan demiyorum zaten boşanmak öyle kolay değil ama sen kendini savunamazsan kimse seni savunmaz da düşünmez de .
1.5 yıllık evliyim canm tedaviyi esim ne varda herkes yapıyor falan diyor pff kafayı yıyecegim az kaldı.
Evet onlar sayesinde parmak egzersizi yapabildim ama yeterli degilCanım bak buarada forumlarda aynı problemi yaşayan arkadaşlar var
tedavi olamıyorsan da onlardan destek al .
Evet onlar sayesinde parmak egzersizi yapabildim ama yeterli degil
Cok bunaldım cokk sevgimi saygımı yıtırdım resmen esime karsı
bu geceden baslıyorum numaraya :)Hey Allahım ya hic yakışık kalır mı böyle bir şey?
Şahsen evimize bir akrabamız tek geliniyle gelse yadırgarım.
Kesinlikle restini çek. Eşin başka yoldan bulsun babasına yaranmanın yolunu.
Hiç bir şey yapamazsan hasta numarası yap ama gitme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?