Gitmek İstemiyorum...

Boyle sacmalik hic gormedim..ne isin var ki kayinpeder sensiz goremiyo mu anasini kardesini..sacmanin da otesi..mantikli bir aciklamasi olamaz Yani..

Esime simdide dedim gitmek istemiyorm diye hemen sinirlendi adam seni bekliyor diye. Eve gelmis birde hadi disarida yiyelim diyor.
1. Disarida yenecekse gun icinde arayip hazir ol denir.
2. Hastayim dedim surunsende gideceksin dedi. Boyle bir adamla disarida yesem ne ki.
3. Kendiside tlf aldii eline koydeki arkadaslariyla konusuyor guluyor. Ben bununla yemek yemek bile istemiyorum. Getirde ne yemek yaptiysan yiyelim dedi yok yemek dedim. Bagirip duruyor.

eşinin gelmemesı, senın kayınpederle gıtmen kadar saçma
eşin yoksa
sen de yoksun. ben olsam gıtmezdım.. baslarım akrabasına, babasına

o senin annenle sizin memlekete gıtse ne kadar anlamlı olur ?

Arkadaşım eşin yemeğe götürüyosa yarım saatte hazırlanır gidersin.
Yemek yok? Ev değil mi orası ?
Yemeğe gitmezsin evse yemek yok adam seni sen adamımı yiyeceksin?

Bende olsam bende bağırırım.

Töbee. Sürünsen de gideceksin neymiş ya. Bu lafın üstüne öldürseler gitmezdim ben. Ne biçim bi zihniyeti varmış eşinin. Allah yardımcın olsun canım işin zor.

Kv olsa neyse.. kocamla giderimde kp ne alaka... gitmem

hasta oldum midem bulanıyo gibi bişey uydur evden çıkma

Arkadaşım eşin yemeğe götürüyosa yarım saatte hazırlanır gidersin.
Yemek yok? Ev değil mi orası ?
Yemeğe gitmezsin evse yemek yok adam seni sen adamımı yiyeceksin?

Bende olsam bende bağırırım.
Sana iyi bagırmalar
Burda mevzu yemek degil gitmek istemedigim icin yaptıgım trip tafra

Töbee. Sürünsen de gideceksin neymiş ya. Bu lafın üstüne öldürseler gitmezdim ben. Ne biçim bi zihniyeti varmış eşinin. Allah yardımcın olsun canım işin zor.
Zor hemde çok sinir krizleri gecirdim aksam resmen. Surunsemde babasıyla gidecekmişim. Gideyim bakalım kavga dogus gelmezsek iyidir. Buraya yazdım bunu

eşinin gelmemesı, senın kayınpederle gıtmen kadar saçma
eşin yoksa
sen de yoksun. ben olsam gıtmezdım.. baslarım akrabasına, babasına

o senin annenle sizin memlekete gıtse ne kadar anlamlı olur ?
Bunu düsünecek herif yok ortada Sur

Yine kotu ben olurum maalesef ilk ve son kez gidecegm ama dediginiz gibi bundan sonra boyle bir gezi teklif bile edilmeyecek bana

Asil simdi gidersen hep daima ayni teklifler ile gelecekler. Hatta istekleri daha güclenip "gecen seferde gitmistin ya, nolduda sanki" derler. Yani simdi bagirarak, cagirak gitsen bile, senin bagirmani duymaz bile, sadece senin gittigini görür. Yine onun lafindan cikmadigini görür.

Senin esin kusura bakma, laftan anlamayan saygisiz bir odun. Seni birey degil, kendi mali olarak görüyor.

Senin rest cekmen gerekiyor. Senin hayatin, senin vucudun. Kimse seni istemedigin birseyi yapmaya zorlayamaz! Gerekirse annenlerde kal. Dislerini göster hem esine, hem kayinpedere karsi.

kesinlikle çok saçma. son sözüm hayır diyin ve gitmeyin

konuya yorum yaptınız da baya geç kalmışınız bir sene geçmiş ayol üstünden

kimbilir kaç kez gidilip gelindi

hayır yani ilginç bir konu olsa dikkat çekti diyecem de oda yok hey allahım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…