Allah razı olsun canmEşin zor bir insan ama sen de biraz yumuşak başlısın anlaşılan ..
Allah kolaylıklar versin canım işin cidden çok zor .
yaf zorla gönderiyor..bişey çevirmiyodur umarım...
Esime simdide dedim gitmek istemiyorm diye hemen sinirlendi adam seni bekliyor diye. Eve gelmis birde hadi disarida yiyelim diyor.
1. Disarida yenecekse gun icinde arayip hazir ol denir.
2. Hastayim dedim surunsende gideceksin dedi. Boyle bir adamla disarida yesem ne ki.
3. Kendiside tlf aldii eline koydeki arkadaslariyla konusuyor guluyor. Ben bununla yemek yemek bile istemiyorum. Getirde ne yemek yaptiysan yiyelim dedi yok yemek dedim. Bagirip duruyor.
Esime simdide dedim gitmek istemiyorm diye hemen sinirlendi adam seni bekliyor diye. Eve gelmis birde hadi disarida yiyelim diyor.
1. Disarida yenecekse gun icinde arayip hazir ol denir.
2. Hastayim dedim surunsende gideceksin dedi. Boyle bir adamla disarida yesem ne ki.
3. Kendiside tlf aldii eline koydeki arkadaslariyla konusuyor guluyor. Ben bununla yemek yemek bile istemiyorum. Getirde ne yemek yaptiysan yiyelim dedi yok yemek dedim. Bagirip duruyor.
hasta oldum midem bulanıyo gibi bişey uydur evden çıkmaMerhaba bayanlar
Benim kp İstanbul'a annesinin ve kardesinin yanına gezmeye gidecek.İşin kotu tarafı esim benide yolluyor onunla ben gitmek istemiyorum. Ailem Ankara da oraya gitmek istiyorum. Esimin babası biraz ben merkezli birisi esim diyorki "babamla git gel sonrada Ankara'ya git İstanbul'a gitmezsen babam laf yapar demedigini bırakmaz". Ama ben gitmek istemiyorum helede onca yolu kple cekmeyi hiç istemiyorum
Gidiyorum mecburen huzurumu kacırdıgıma degmez. Madem gitmek kacınılmaz güzel taraflarını gorecegim mesela kp kıyafet aldırmak gibi..hasta oldum midem bulanıyo gibi bişey uydur evden çıkma
Sana iyi bagırmalarArkadaşım eşin yemeğe götürüyosa yarım saatte hazırlanır gidersin.
Yemek yok? Ev değil mi orası ?
Yemeğe gitmezsin evse yemek yok adam seni sen adamımı yiyeceksin?
Bende olsam bende bağırırım.
Zor hemde çok sinir krizleri gecirdim aksam resmen. Surunsemde babasıyla gidecekmişim. Gideyim bakalım kavga dogus gelmezsek iyidir. Buraya yazdım bunuTöbee. Sürünsen de gideceksin neymiş ya. Bu lafın üstüne öldürseler gitmezdim ben. Ne biçim bi zihniyeti varmış eşinin. Allah yardımcın olsun canım işin zor.
Bunu düsünecek herif yok ortada Sureşinin gelmemesı, senın kayınpederle gıtmen kadar saçma
eşin yoksa
sen de yoksun. ben olsam gıtmezdım.. baslarım akrabasına, babasına
o senin annenle sizin memlekete gıtse ne kadar anlamlı olur ?
Yine kotu ben olurum maalesef ilk ve son kez gidecegm ama dediginiz gibi bundan sonra boyle bir gezi teklif bile edilmeyecek bana
1 sene olmuş giden gitmiş kalan kalmıştır artıkYa bu koca seni neden yolluyor ki kayinpederle ?? Cok sacma.
konuyu neden hortlattın kardeşYa bu koca seni neden yolluyor ki kayinpederle ?? Cok sacma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?