Sizi cocuk bakicisi gibi görüyor bence. Bir de bu arkadaslarla vakit gecirme duskunlugune ben ayar oluyorum. Beni bu konuda elestiren amaan nolacak diyen cok oluyor ama hala yaptigimin arkasindayim. Benim esim biz seygiliyken o kadar arkadas, ortam , takilma duskunuydu ki, arkadaslarla takilmak icin okula gitmemekten sinifta kaldi. Ben daha o zamandan yanımda olmayan 12 saat mesafedeki adama taktim kafayi. Ya bu huyunu duzeltecekti ya ben yol verecektim. O zamandan ugrastim. Gitmiceksin dedim, trip attim , küstüm. Ayarini bileceksin dedim, olacak zamN var olmicak zaman var deidm. Kavga da ettik kopma noktasina da geldik. O surekli yanimda bile degilsin gidim nolacak ki kafasindaydi. Toksiklikse toksiklik ben evlenip bosanmaktansa beni seviyorsa hayatinda ölçülü olmayi öğrenmesini istedim. Zamanla oldu. Evlendigimizde halim selim ev beyi olup cikmisti. Su anda haftada bir hali sahaya gidiyor, ikinci gun arkadaslari disari cagirsa "olmaz kanka bu hafta hali sahaya gittim gelemem" diyor. Zorbalikla oldugunu da sanmayin. Esimi yalniz birakamam zaten cocukla cok yoruluyor vs diye konustuguna da sahidim kac kere. Yani bi sekilde yola geliyorlar. Oyle her seye eyvallah cekmeyin. Siz onlarin evindeki esya, kolundaki çanta degilsiniz. Kendi degerinizi bilin. Gununun cogunlugu zaten mesaide gecen erkeklerin bir de geriye kalan birkac saati surekli arkadasla gecirmek istemesi bence kabul edilebilir degil