Giyecek başka bir şeyin yok mu ?

Tacize ugraman senin hatan degil ama sessiz kalman senin hatan. En azindan baskalarini taciz etmemeleri icin sikayetci olmalisin. Ve bunu annenden asla saklamamaliydin, kendini annenin yerine koy, kizin babasinin tacizine ugrasa ve bunu senden gizlese ne hissedersin?

Farkı farklı insanlar hep içimde tutuyorum en sonunda dayanamadım açıldım buraya

Bilmek isterdim. Çocuğumla başka bir eve çıkmayı isterdim.

Hangi şehirde yaşıyorsun çok merak ettim. Yani ben küçük bir şehirde yaşarken bu tür olaylar yaşadım da...

Eskiye dönsem hemen yaşandığında anneme koşardım ama babam işte yakıştıramadım. Bazen diyorum o öz babam yapmamıştır diye.

Bilmek isterdim. Çocuğumla başka bir eve çıkmayı isterdim.

Baban ve başka insanlar tarafından taciz edilmişsin ve annenden saklıyorsun
Annen işkolik ve politikayla uğraşıyor
Bu konunun fake olmasını canı gönülden diliyorum
Ama yok değilse bana özelden yaz bilgilerini, polisi alıp geleceğim neredeysen

Hangi şehirde yaşıyorsun çok merak ettim. Yani ben küçük bir şehirde yaşarken bu tür olaylar yaşadım da...
Şehrimi söylemek istemiyorum. Zaten yazdım diyede bir ton endişe yaşıyorum. Ama küçük bir yer ilçe

İnşallah atar size mesaj
Yani imkanım olsa ben kosacagim yanına
Baba bu yaa

Ben pek anlayamadım açıkçası çok karışık yazılmış. taciz edildiğini anlayabildim sadece. Bakkal demişsin ilk öpen kişi demişsin o bakıyor takip ediyor, bu diyor şunu niye giydin falan filan, ama kim diyor hiçbir şey anlamadım. Daha anlaşılır anlatsanız derdinizi?

Teşekkürler ama ben bu olayların meydana çıkmasını istemiyorum. 1 yılım kaldı çok uzun süredir içimde duyulursa çok fazla utanırım. anneme bile söyleyemedim

Teşekkürler ama ben bu olayların meydana çıkmasını istemiyorum. 1 yılım kaldı çok uzun süredir içimde duyulursa çok fazla utanırım. anneme bile söyleyemedim

Hadi babanı söyleyemedin
Diğer tacizleri neden söylemedin ?
Ya da şöyle sorayım annenle diyalogların çok mu uzak
Çünkü anneler kızlarının bakışından anlarlar bir dert taşıdığını, bir sorun olduğunu
Forumda anne olan yüzlerce arkadaş var, içeriğini anlamasalar bile çocuklarının bir derdi olduğunu mutlaka anlarlar, senin annen hiç sormadı mı ne oluyor diye ?

Onun kendi derdi var siyaset okuduğum sınıfı bile bilmiyor bide içime atıyorum.

babanin bakmasi kac yaslarinda oldu. ilk sensen evde ve ergenlik donemindeyken bu olduysa cok taciz gibi gelmedi bana. küçük kizinin birden gelismesi falan garip geldi belki de. gozu kaymis olabilir. o niyetle bakmamis olabilir belki.

mesela ben bi kere ozel derse gelen bi hocama rezil olmustum. kiz yarisi beyaz yarisi renkli bir tisort giymisti. beyaz kisimdan gogsu belli oluyordu sanki. belli oluyor mu olmuyor mu diye bakarken hem hoca hem yanimizdaki abim anlamislardi garip olmustu olay. sadece meraktan bakmistim.

bazen merak da boyle seylere yol açıyor. baska bunu dusundurecek bisi oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…