2sini tanıyorum.Fiziksel temasta bulunarak tacizde bulunan kaç kişi oldu, hepsi akraba, komşu gibi sizi tanıyan kişiler mi?
Fiziksel temasla tacizde bulunan tanıdığınız iki kişi kaç yaşlarında taciz etti? Sizi üzmeyecekse tam olarak nasıl taciz ettiler?2sini tanıyorum.
17 yasindasiniz 6yildir nasil seviyorsunuz?Kaldırıyo elinde sonunda tabi bir sürü yan etkisi erkeklerle ilişkilerimde çok sorun oluyor. Hatta çok sevdiğim çocuğu kafeye çağırdı diye reddettiydim bide 6 yıldır seviyodum. Normal bi konuşma yaparken bile geriliyorum. İster istemez çekinme çok oluyor
Bu tedaviyle çözülecek bir is değil el değil öz baban hatta bence sorgulama öz baban mi insan evladına bunu yapmaz inanamıyorum bence sen hayatına erkek alma çünkü sağlıklı birşey olmazKaldırıyo elinde sonunda tabi bir sürü yan etkisi erkeklerle ilişkilerimde çok sorun oluyor. Hatta çok sevdiğim çocuğu kafeye çağırdı diye reddettiydim bide 6 yıldır seviyodum. Normal bi konuşma yaparken bile geriliyorum. İster istemez çekinme çok oluyor
Çocukluk aşkı işte orta okulda17 yasindasiniz 6yildir nasil seviyorsunuz?
cidden artık pes ya ne çocuğuBen anlamadim simdi konu sahibi senin çocuğun da mi var??? 17 yasindasin,6.yildir birini seviyorsun,tacizlere ugruyorsun,sesin cikmiyor sikayet etmiyorsun...artık konu bana cok uydurmasyon gelmeye başladı
Çocuğu yokmuş,çocuğum olsaydı diye misal vermiş,bende aynı fikirdeyim sizinleBen anlamadim simdi konu sahibi senin çocuğun da mi var??? 17 yasindasin,6.yildir birini seviyorsun,tacizlere ugruyorsun,sesin cikmiyor sikayet etmiyorsun...artık konu bana cok uydurmasyon gelmeye başladı
Tamam da sırf bakmasından taciz olduğunu nasıl çikardın zaten herkes sana bakiyor taciz ediyor dr ne diyor bu duruma
önceki konularınıza bir göz gezdirdim geldim,hiç adetim olmamasına rağmen.bir konunuz da çalışıyorum yazmışsınız.
çalışıyor musunuz,okuyor musunuz?
ben size inanmıyorum.
Anneme tam bu olayı anlatmaya niyetlendiğim bir gün yanına gidip birinin senin istemediğin yerlerine bakması rahatsız olman taciz midir demiştim oda evet demişti devamını getiremedimTamam da sırf bakmasından taciz olduğunu nasıl çikardın zaten herkes sana bakiyor taciz ediyor dr ne diyor bu duruma
Anneme tam bu olayı anlatmaya niyetlendiğim bir gün yanına gidip birinin senin istemediğin yerlerine bakması rahatsız olman taciz midir demiştim oda evet demişti devamını getiremedim
Konuşmanın devamında anneniz nasıl davrandı. Konuşma nasıl sonlandı?Anneme tam bu olayı anlatmaya niyetlendiğim bir gün yanına gidip birinin senin istemediğin yerlerine bakması rahatsız olman taciz midir demiştim oda evet demişti devamını getiremedim
annemi tanımıyorsunuz herkesin annesi sizinki gibi değilBen anneme böyle bir şey söylesem 800 kez neden biri bir şey mi yaptı derdi. Konu kapandı mı öylece?
Bilmek isterdim. Çocuğumla başka bir eve çıkmayı isterdim.
üstteki mesajdan bunu anlamam gayet normal.pes artık yeeeaaa diyeceginize varsayım yaptığınızı aciklayabilirdinizcidden artık pes ya ne çocuğu
kız değil mahalle baskısıE sana kızlar bile bön bön bakıyormuş ama bence sen herkesin sana baktığını sanıyorsun ve babana resmen iftira atıyorsun hiç normal gelmedin bana.
Bir de 2 sene once bikere bakmasiyla diyorsun nasıl taciz diye hemen yapıştırıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?