Giyecek başka bir şeyin yok mu ?

17 yasindasiniz 6yildir nasil seviyorsunuz?

Bu tedaviyle çözülecek bir is değil el değil öz baban hatta bence sorgulama öz baban mi insan evladına bunu yapmaz inanamıyorum bence sen hayatına erkek alma çünkü sağlıklı birşey olmaz

Ben anlamadim simdi konu sahibi senin çocuğun da mi var??? 17 yasindasin,6.yildir birini seviyorsun,tacizlere ugruyorsun,sesin cikmiyor sikayet etmiyorsun...artık konu bana cok uydurmasyon gelmeye başladı

Ben anlamadim simdi konu sahibi senin çocuğun da mi var??? 17 yasindasin,6.yildir birini seviyorsun,tacizlere ugruyorsun,sesin cikmiyor sikayet etmiyorsun...artık konu bana cok uydurmasyon gelmeye başladı
Çocuğu yokmuş,çocuğum olsaydı diye misal vermiş,bende aynı fikirdeyim sizinle

Kazen abi bence bir incelesin diger konularindaki yazdiklariyla bunlar birbirini tutmuyormus bir calisiyorum demis birinde lisede son donem demis birinde 17yasinda ama ygs'ye girmesine daha varmis. İlginc...
önceki konularınıza bir göz gezdirdim geldim,hiç adetim olmamasına rağmen.bir konunuz da çalışıyorum yazmışsınız.
çalışıyor musunuz,okuyor musunuz?
ben size inanmıyorum.

Son düzenleme:
Tamam da sırf bakmasından taciz olduğunu nasıl çikardın zaten herkes sana bakiyor taciz ediyor dr ne diyor bu duruma
Anneme tam bu olayı anlatmaya niyetlendiğim bir gün yanına gidip birinin senin istemediğin yerlerine bakması rahatsız olman taciz midir demiştim oda evet demişti devamını getiremedim

Anneme tam bu olayı anlatmaya niyetlendiğim bir gün yanına gidip birinin senin istemediğin yerlerine bakması rahatsız olman taciz midir demiştim oda evet demişti devamını getiremedim

Ben anneme böyle bir şey söylesem 800 kez neden biri bir şey mi yaptı derdi. Konu kapandı mı öylece?

Konuşmanın devamında anneniz nasıl davrandı. Konuşma nasıl sonlandı?

kız değil mahalle baskısı

Bu arada baslikla konunun ne alakasi var?
Ben boyle bir konu acsam yasadigim tacizler vs bir baslik koyardim
Tacizin kiyafetle ilgili oldugunu mu ima etmeye calistiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…