- 15 Aralık 2017
- 1.514
- 1.580
- 63
- 34
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
İkisi de aynı mesajı veriyor zaten.İnsanı kıyafetiyle karşılarlar, bilgisiyle uğurlarlar diye bir söz var ama ben ona katılmıyorum. Çünkü, ye kürküm ye devrinde
İlk cümle doğru, ikinci cümle geçerli değil.İkisi de aynı mesajı veriyor zaten.
Sadece farklı cümleler
He tamam şimdi olduİlk cümle doğru, ikinci cümle geçerli değil.
Güzel ve marka giyiyorsan, kimse cehaletini umursamıyor.
İnsan kıyafetiyle karşılanır, konuşmasıyla ayırlanır, ahlakıyla uğurlanır.
Bence gayet haklı bir söz. Kıyafet de önemli. Şık olmak gereken yerde şık olmak lazım. Rahat giyinmeyi ben de severim ama bunun ayrımını da iyi yapmak gerek diye düşünüyorum.
İki atom karıncanın peşinde dolanırken en rahat nasıl hareket edeceksem öyle giyiniyorum genelde :)
Bunun dışında temiz ve renk uyumu olması da önemli
Bedenen ve ruhen tüm enerjisini nasıl görünürüm diye harcayan,dünya da ve çevresinde yaşananlara kayıtsız,hayattaki tek gayesi sosyal medya paylaşımlarıyla en fazla beğeniyi almak olanların sayısı arttıkça da kimseyi giyimi veya görüntüsüyle değerlendirmiyorum.
Ev ziyaretleri yapma ihtimalimiz varsa temiz giyinmesi yeterli benim için :)
Tanimadigin insanlarin kisiligini ya da karakterini bilemezsin. Insanlarda ilk gordugumuz kisim dış gorunusudur. Çok süslü, rahatsiz seyler giymem ama güzel giyinirim ve önem veririm dış gorunuşe.
Dugune giderken şık olmayan birseyi ustume oldurmam. Yoksa elbisem alisveris yaparim. Bu sadece sizlik bir durum degil davet sahibine de saygidir ayni zamanda.
Hoşlanmiyorum ustune basina onem vermeyen insandan.
Harika bir yorumKim nasıl rahatsa öyle giysin. Sokakta bakıp da "aa şuna bak ne biçim giymiş" dediğim kimse olamaz. Bana ne. İsterse terlik giysin, isterse yaz günü çizme... İsterse koca popoya, daracık pantolon ya da selülitli bacaklarla mini etek... Bana ne. İnsanların diğer insanları biraz rahat bırakması, kendilerine daha faydalı uğraşlar bulmaları gerektiğini düşünüyorum. Sana rüküş gelen, salaş, bakımsız gelen şey, diğerini mutlu ediyordur, sana ne ki, sana zararı ne? Bakış açım böyle. Ben giyim konusunda rahat mıyım dersem, rahatım ama eski, yıpranmış, ya da uyumsuz bulduğum şeyleri giyip de sokağa çıkmam, evde bile öyle dolaşmam, böyle mutluyum çünkü. Derli toplu görünmeyi ama aynı zamanda rahat olmayı seviyorum. Ama bu özenin dünyaya bir faydası var mı, yok, kısaca hiç önemli değil. Birbirimizi rahat bırakırsak, dünya daha güzel bir yer olacak.
Harika bir yorumbegenmekle yetinemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?