İnşallah Allah yardımcımız olur.yoksa dayanamıyorum artık.ailemem bile anlatamıyorum..Takvimcim Allah sabır versin cnaım,
benim bir arkadaşımda senin durumunda, onun eşide belediyede müdürdü, sonra belediye el değiştirince işsiz kaldı,
2 senedir işsiz, hiç bir iş beğenmiyr, arkadaşım [Bın işi iyi güzelde para kazanıyor ama eşi çalışmayınca evi anca geçindirebiliyor.Eşi sigara içiyor onuda arkadaşım veriyor...Geçn konuştuk benimde hakkım diyor, çevremdekiler hep keyfi harcama yapıyor ben 3 kuruşun hesabını yapıyorum dayanamıyorum diyor.. Allah yardım etsin onada sanada çok zor...[/B]
canım maşallah sanada annede,
çok güzel düşünmüşsün, erkekler hazırda para olunca bulmuş gibi oluyorlar hemen harcamak istiyorlar, ama kenardaki para zor günler içiin olmalı, harcamk için değil
Sizce evliliklerde kadının eşinden gizli yada aşikar ama kendine özel bi bütçesi olmalı mı
Sizler kötü günler için nasıl bi tedbir alıyorsunuz bi kenara 3-5 kuruş koyuyormusunuz
Önce ben cevap vereyim
Günümüzde kadının mutlaka eşinden ayrı bi yatırımı bütçesi olmalı
Eşin durumuna göre gizli olmasında fayda olabilir
Mesela ben eşime güvenmediğimden değil ama teee çocukluğumdan kalma alışkanlığımdır
Çarşıdan pazardan artan bozuklukları, eşim koltuğa uzandığında cebinden dökülenleri (dökülmezse dökmesini bilirim) :dance: gümüşlükteki bi vazoya doldururum
Ay sonunda eşimin iş yerine götürür bütünletirim 80-90 tl çıkar genelde
Ayrıca cüzdanımda kalan miktarı da üstüne ekler kendime ait bi yatırım hesabım var oraya yatırırım :hulya:
Peki sizler napıyorsunuz
gizli para biriktiren eşlere saygı duyuyorum.
duruma göre elbette.
ben sadece cebinden dökülenleri toplamaya
ve toplamasını bilirim lafına karşıyım!!!
asla cebinden dökülenleri ne almayı bilirim nede dökmeyi..
herşeyimiz ortaktır.para biriktireceksek birlikte yaparız.
eşimden gizli kuruş koymam kenara.koyduğumu illa söylerim.
haberi olmadan bozuk paraları toplamak mı?yada dökmesini bilmek mi!
asla..
Gizli olmadigi taktirde evet olmali bence. Ben sahsen gizlemede bir anlam göremiyorum. Ufak capli bir birikimde olsa kiyida kösede, söylerdim ben.
Bütün iyi niyetimle dilerim aranızdaki güven ve huzur hiç bozulmasın
Ama azcık arka sayfaları okursan insanlar ne zorluklarla yaşıyor
Ve nelere mecbur kalıyor üzülerek görürsün :26:
Bende gizli para biriktirmem, kendi kazancım var ama gelir ayrımı yapmam bütçemiz ortaktır
Ama yapanları da anlamak lazım
Bi kadın eşinden bişey gizliyorsa vardır bi sebebi
Çünkü bi kadının hayatı eşi ve ailesidir
gizli para biriktiren eşlere saygı duyuyorum.
duruma göre elbette.
ben sadece cebinden dökülenleri toplamaya
ve toplamasını bilirim lafına karşıyım!!!
Bende ev taksitlerini ödüyorum. üzerini vermiyorum eşime.ama çocuğun ihtiyaçları kendi ihtiyaçlarım birde eve aldığım küçük ev aletlerini n borcunu kendim karşılıyorum.yani elime pek fazla geçmiyor. Bankaya talimat verdim 6 aydır 1 gr altın hesabım var baya kar ettim bu arada :))) ocakta maaşlara zam geldiği için 2 gr yaptırıcam. az ama olsun 2,5 yaşında kızım var onun geleceği için damlaya damlaya göl olur. onun dışında artık her ay 50 lira koymak istiyorum kenara. geri kalanıda bana anca yetiyor :)) kaynanada apartman günü varmış gir dedi ama girmicem ne olur ne olmaz :))))
Canım, o altın hesabı nasıl oluyor? Ben de merak ediyorum.
Piyasa fiyatından daha pahalı olmuyor mu altın bankadan alınca?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?