3 aydır bi beraberliğim var bayanlar dün akşam tartıştık kullandığım gizli fotograf kutum var telefonda telefonumu hiç kurcalamazdı dün eline aldı ve açmanı istiyorum dedi hayır dedim ısrar etti gösteremezdim çünkü eski sewgilimle yanyana fotoğraflarmz duruyodu öyle kalmıstı uzundur girmemiştim yani açamazdım tartıştık benden bunu gizlememen gerekiyor farklı seyler düşünmeye başlıyorum dedi sonu kötü olacak aç şunu dedi hayır açmıyorum ne düşünürsen düşün istersen ayrıl benden dedim ayrıldım yanından bi süre sonra aradım hiç birsey olmamış gibi kousma dedi kapattım teli msj attım sonra trip cekecek durumda deilim istemessen birdaha aramam dedim... cvp vermedi dünden bu yana konusmadık.... kafam cok karışık ne yapmam gerekiyor bu durumda?
ewet ama gösterseydim daaha kötü olacaktı ayrı saçma sapan çekilmiş fotolarda duruyo kızlarla görseydi benden soğurdu :)
Siz kendinizi sevgilinizin yerine koydunuz mu?
Siz onun telefonuna bakmak isteseniz, o size göstermese, inatla saklasa???
güvenle alakası yok neden bu fotolar ayrı dedi bi aç bakalım diyince olanlar oldu işte su anda olan oldu asıl konu ne yapacagımöncelikle bir beraberliğin varsa ve ilerisi için ciddi düşünüyorsan eski sevgilinle fotolarının telefonunda ne işi var?
2.si de farz edelim fotoğraflar yok, birlikte olduğun adam senin rızan olmadan telefonunu açmaya çalışıyor ve sana güven duymuyorsa kendi de güven duyulacak biri değildir.
bence ikiniz de güven vermiyorsunuz. tencere kapak olmuş..
ne yapmam gerekiyor tam olarak?adam haklı. özür dileyin bence.
Öncelikle eski sevgilinizi fotoğraflarını silin.ne yapmam gerekiyor tam olarak?
Adam haklı arayıp özür dileyin ve eski sevgilinizin resimlerini silin.Erkek arkadaşın da aynısı yapsa sen de küserdin.ne yapmam gerekiyor tam olarak?
Bence ikinizde saçmalamışsınız, birisi ile çıkarken eski sevgilimin fotolarını saklamak ona karşı saygısızlık yapmaktır. Benim içim rahat etmez asla, ayrıca eski sevgilimin neden fotolarını saklayayım o da ayrı konu.
Erkek arkadaşın da özeline ısrarla girmek istemiş, belki çok özel fotoğrafların var, bunu saklamak istemenden daha doğal bir şey düşünemiyorum. Hani sevgilinle foton olsun olmasın, göstermemem özel dedim mi biter olay, neyin ısrarı bu, sen kimsin derim yani. Hatta saklayacak hiç bir şey olmasa bile özelime saygı duymak zorunda. 6 yıllık kocam bile telimi karıştırmaz, bu neyin kafasıdır anlamıyorum.[/
uzundur kullanıyorm teli ve cok eskiden inanın girip silmeyi unutmuşum cok eski yani 6 7 ay öncesinin oldu işte konu su an ne yapmam gerektiğiEski sevgilinizle resimlerin durmasi hos degil. Madem acmadiniz bari inandirici bi yalan soyleseydiniz. Onu da becerememissiniz. Tek becerdiginiz eski sevgilinizin resimlerini ozel dosyaya atip saklamak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?