gizli fotoğraflar

güvenle alakası yok neden bu fotolar ayrı dedi bi aç bakalım diyince olanlar oldu işte su anda olan oldu asıl konu ne yapacagım

devam etmek istiyorsan neyi sakladığını ve saklama amacını söylemelisin ki güven kazanasın. sonra da gözünün önünde silersin kabul ederse biter gider.
buna rağmen kabul etmiyorsa devam etmek için ayağına kapanacak halin yok tak sepeti koluna herkes kendi yoluna..

kızlar NOT:uzundur kullanıyorm teli ve cok eskiden inanın girip silmeyi unutmuşum cok eski yani 6 7 ay öncesinin oldu işte konu su an ne yapmam gerektiği

fotoğrafları açıp göstermektense seni kaybetmeyi tercih ederim demişsiniz erkek arkadaşınıza. .... nasıl bir açıklama yapacaksınız,nasıl bir cevapla karşılaşacaksınız çok merak ediyorum.suan empati yaptım düşünüyorum hangi açıklamayla gelse beni tatmin edebilirdi acaba diye.inanın bir sebep bulamadım ben. yada gerçekten olgunlaştım

Siz hayatınızdaki insana saygısızlık etmişsiniz Resimleri saklayarak, oda sizin özelinize bu kadar müdahale edebilecek hakkı kendinde bularak..

Mazi olmuş birini yanında taşırken yük olmuyor mu bacım sana bu
YA ARKADASLAR HEPİNİZE TEK TEK YAZIYORM SANADA YAZAYIM ...uzundur kullanıyorm teli ve cok eskiden inanın girip silmeyi unutmuşum cok eski yani 6 7 ay öncesinin oldu işte konu su an ne yapmam gerektiği

Eski erkek arkadaşımla fotoğraflarımız var ben de ne zamandır açmadım bakmadım ve bu sebeple görmek istemezsin diye düşünüyorum diyebilirdiniz.

unutamamış belli
fotoların telde olmasını bilmesi çok kırıcı bir durum
kim olsa aynı tepkiyi verirdi
silene kadar rahat yok sana
silsende başına kakar durur bence
adamın eline koz vermişsin

uzundur kullanıyorm teli ve cok eskiden inanın girip silmeyi unutmuşum cok eski yani 6 7 ay öncesinin oldu işte konu su an ne yapmam gerektiği
Diyet yapiyordum bi ara. O zaman gun gün foto cekiyordum zayifladim mi diye. Biraz acikdi fotolar, o yuzden acamadim. Sana da soyleyemedim de.

Zeytinyağı gibi üste çıkmasan iyiydi. Adam tribinde haklı, empati yap? O saklasa burada konu açardın.
Dürüst olabilirdin eskiden kalmış fotolar diye açıklama yapardın. Sonuçta gökten inmedin eski sevgilin olduğunu biliyordur.
Dürüstçe olanı biteni anlat, senle sevgili olmaya devam etmek istemezse de saygı duy.

Eşlerin, sevgililerin birbirlerinin telefonlarını kurcalamasına kesinlikle karşı olmakla beraber şu olayda sanki sevgilinizden taraf oldum gibi. Eski sevgilinizin fotoğraflarının sizde işi ne. Bitmiş gitmiş bir ilişki. Bence arayın dürüstçe durumu açıklayın. Zaten şu an fiilen ilişkiniz bitmiş gibi.

Diyet yapiyordum bi ara. O zaman gun gin foto cekiyordum zayifladim mi diye. Biraz aciklardi o yuzden acamadim. Sana da soyleyemedim de.
DEDİM ONA BENZER SEYLER AÇ ÜSTTEN GECİCEM TAM DETAYLI BAKMIYCAM DEDİ DENEDİ YANİ

Yapacagini yapmissin zatende. Kaybetmek istemiyosan oglandan ozur dile affettir kendini gercekten acikca anlat. Bunlari yuzyuze yap yani msj fln atma.

Yok bilmem diyet yaptigin resim diyip gecistirmek felan olmaz ya yalan oldugu yerde ne guven kalir ne ask ne mesk. Oglan yalan soyledigini anlamiski zorlamis.. belki oda farkli dusundu benimleyken baskasida mi var hayatinda diye ?

O aynı şeyi yapsa salya sümük ağlardınız ama di mi??
Unutamadıysanız eski sevgilinizle barışın madem ne diye başkalarıyla görüşyüorsunuz?

kıskanç bi tip fotoğraflar karsısında sakin durmayacagını biliyorum

O aynı şeyi yapsa salya sümük ağlardınız ama di mi??
Unutamadıysanız eski sevgilinizle barışın madem ne diye başkalarıyla görüşyüorsunuz?
canm eski diyorum bi çok yorumda belirttim sanada yazayım :uzundur kullanıyorm teli ve cok eskiden inanın girip silmeyi unutmuşum cok eski yani 6 7 ay öncesinin oldu işte konu su an ne yapmam gerektiği

Güvensizlik var ama beyefendi haksiz yere hissetmemis sanki bu hissi. acikcasi sevgilimin eski sevgilisinin fotograflari gizli de de olsa durmasi ne kadar cok rahatsiz ederdi.

uzundur kullanıyorm teli ve cok eskiden inanın girip silmeyi unutmuşum cok eski yani 6 7 ay öncesinin oldu işte konu su an ne yapmam gerektiği

Erkek arkadaşın o fotoğrafları aç bakacağım derken erkek arkadaşının fotolarının olduğunu bilmeden ısrar etti sanırım di mi? Yani senden şüphe mi duydu, neden bakmak istedi? Sen onu şüpheye düşürdün de bakma gereği mi duydu?

Bunlar harici zorla bakacağım demesi yanlış, ısrardan nefret ederim, üstelik özelime girmek için ısrar edilirse haddini bildiririm şahsım adına. Telefon kişiye özeldir, içinde ne sakladığım beni ilgilendirir, ya bak eşim bile alıp kurcalasa ki saklayacak bir şeyim yok çok pis bozulurum açıkçası. Ben de arada internet için onun telini alırım mesajlarına, sohbetlerine bakmak aklımın ucundan bile geçmez.

Burada neden göstermedin, ayıp etmişsin diyenleri de anlamıyorum. Bakın telde hiç bir şey olmasa bile sırf 3 aydır çıkıyorum, ısrar ediyor diye bir adama telimi verip al bak diyemem, kimse kusura bakmasın. Olmaz özel dedim mi biter ya.

2 ay önce kırk yılın başı sevgilimin telefonunu aldım, bildirime bakacakken sevgilim elimden çekiştirdi. aynı bu şekilde galeriye girme diye söyledi.
Her hesabını didik didik ettim asla rahat edemedim burada da konum var. daha sonuca bağlanmasa idi belki ayrılığa kadar götürürdüm.

Sevgilinin tepkileri çok normal. Şuan yapılacak ne var bilmiyorum.

ne yapmam gerekiyor tam olarak?

ya bu saatten sonra ne kadar işe yarar bilmiyorum ama

o klasöre uzun zamandır girmediğini, fotoğrafların olduğunu bile unuttuğunu, o sorunca paniklediğini, üzgün olduğunu, özür dilediğini söyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…