güvenle alakası yok neden bu fotolar ayrı dedi bi aç bakalım diyince olanlar oldu işte su anda olan oldu asıl konu ne yapacagım
YA ARKADASLAR HEPİNİZE TEK TEK YAZIYORM SANADA YAZAYIM ...uzundur kullanıyorm teli ve cok eskiden inanın girip silmeyi unutmuşum cok eski yani 6 7 ay öncesinin oldu işte konu su an ne yapmam gerektiğiMazi olmuş birini yanında taşırken yük olmuyor mu bacım sana bu
Diyet yapiyordum bi ara. O zaman gun gün foto cekiyordum zayifladim mi diye. Biraz acikdi fotolar, o yuzden acamadim. Sana da soyleyemedim de.uzundur kullanıyorm teli ve cok eskiden inanın girip silmeyi unutmuşum cok eski yani 6 7 ay öncesinin oldu işte konu su an ne yapmam gerektiği
Zeytinyağı gibi üste çıkmasan iyiydi. Adam tribinde haklı, empati yap? O saklasa burada konu açardın.3 aydır bi beraberliğim var bayanlar dün akşam tartıştık kullandığım gizli fotograf kutum var telefonda telefonumu hiç kurcalamazdı dün eline aldı ve açmanı istiyorum dedi hayır dedim ısrar etti gösteremezdim çünkü eski sewgilimle yanyana fotoğraflarmz duruyodu öyle kalmıstı uzundur girmemiştim yani açamazdım tartıştık benden bunu gizlememen gerekiyor farklı seyler düşünmeye başlıyorum dedi sonu kötü olacak aç şunu dedi hayır açmıyorum ne düşünürsen düşün istersen ayrıl benden dedim ayrıldım yanından bi süre sonra aradım hiç birsey olmamış gibi kousma dedi kapattım teli msj attım sonra trip cekecek durumda deilim istemessen birdaha aramam dedim... cvp vermedi dünden bu yana konusmadık.... kafam cok karışık ne yapmam gerekiyor bu durumda?
Eşlerin, sevgililerin birbirlerinin telefonlarını kurcalamasına kesinlikle karşı olmakla beraber şu olayda sanki sevgilinizden taraf oldum gibi. Eski sevgilinizin fotoğraflarının sizde işi ne. Bitmiş gitmiş bir ilişki. Bence arayın dürüstçe durumu açıklayın. Zaten şu an fiilen ilişkiniz bitmiş gibi.3 aydır bi beraberliğim var bayanlar dün akşam tartıştık kullandığım gizli fotograf kutum var telefonda telefonumu hiç kurcalamazdı dün eline aldı ve açmanı istiyorum dedi hayır dedim ısrar etti gösteremezdim çünkü eski sewgilimle yanyana fotoğraflarmz duruyodu öyle kalmıstı uzundur girmemiştim yani açamazdım tartıştık benden bunu gizlememen gerekiyor farklı seyler düşünmeye başlıyorum dedi sonu kötü olacak aç şunu dedi hayır açmıyorum ne düşünürsen düşün istersen ayrıl benden dedim ayrıldım yanından bi süre sonra aradım hiç birsey olmamış gibi kousma dedi kapattım teli msj attım sonra trip cekecek durumda deilim istemessen birdaha aramam dedim... cvp vermedi dünden bu yana konusmadık.... kafam cok karışık ne yapmam gerekiyor bu durumda?
DEDİM ONA BENZER SEYLER AÇ ÜSTTEN GECİCEM TAM DETAYLI BAKMIYCAM DEDİ DENEDİ YANİDiyet yapiyordum bi ara. O zaman gun gin foto cekiyordum zayifladim mi diye. Biraz aciklardi o yuzden acamadim. Sana da soyleyemedim de.
3 aydır bi beraberliğim var bayanlar dün akşam tartıştık kullandığım gizli fotograf kutum var telefonda telefonumu hiç kurcalamazdı dün eline aldı ve açmanı istiyorum dedi hayır dedim ısrar etti gösteremezdim çünkü eski sewgilimle yanyana fotoğraflarmz duruyodu öyle kalmıstı uzundur girmemiştim yani açamazdım tartıştık benden bunu gizlememen gerekiyor farklı seyler düşünmeye başlıyorum dedi sonu kötü olacak aç şunu dedi hayır açmıyorum ne düşünürsen düşün istersen ayrıl benden dedim ayrıldım yanından bi süre sonra aradım hiç birsey olmamış gibi kousma dedi kapattım teli msj attım sonra trip cekecek durumda deilim istemessen birdaha aramam dedim... cvp vermedi dünden bu yana konusmadık.... kafam cok karışık ne yapmam gerekiyor bu durumda?
kıskanç bi tip fotoğraflar karsısında sakin durmayacagını biliyorumZeytinyağı gibi üste çıkmasan iyiydi. Adam tribinde haklı, empati yap? O saklasa burada konu açardın.
Dürüst olabilirdin eskiden kalmış fotolar diye açıklama yapardın. Sonuçta gökten inmedin eski sevgilin olduğunu biliyordur.
Dürüstçe olanı biteni anlat, senle sevgili olmaya devam etmek istemezse de saygı duy.
canm eski diyorum bi çok yorumda belirttim sanada yazayım :uzundur kullanıyorm teli ve cok eskiden inanın girip silmeyi unutmuşum cok eski yani 6 7 ay öncesinin oldu işte konu su an ne yapmam gerektiğiO aynı şeyi yapsa salya sümük ağlardınız ama di mi??
Unutamadıysanız eski sevgilinizle barışın madem ne diye başkalarıyla görüşyüorsunuz?
uzundur kullanıyorm teli ve cok eskiden inanın girip silmeyi unutmuşum cok eski yani 6 7 ay öncesinin oldu işte konu su an ne yapmam gerektiği
ne yapmam gerekiyor tam olarak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?