- 15 Ekim 2015
- 3.193
- 11.673
- 208
Anladım canım ama gönlünü al o zaman. İleride bunu kullanabilir çünkücanm eski diyorum bi çok yorumda belirttim sanada yazayım :uzundur kullanıyorm teli ve cok eskiden inanın girip silmeyi unutmuşum cok eski yani 6 7 ay öncesinin oldu işte konu su an ne yapmam gerektiği
O da amma inatciymis.DEDİM ONA BENZER SEYLER AÇ ÜSTTEN GECİCEM TAM DETAYLI BAKMIYCAM DEDİ DENEDİ YANİ
özel dedikte senin özelin benim dedi neyi saklıyosun deyip tutturduErkek arkadaşın o fotoğrafları aç bakacağım derken erkek arkadaşının fotolarının olduğunu bilmeden ısrar etti sanırım di mi? Yani senden şüphe mi duydu, neden bakmak istedi? Sen onu şüpheye düşürdün de bakma gereği mi duydu?
Bunlar harici zorla bakacağım demesi yanlış, ısrardan nefret ederim, üstelik özelime girmek için ısrar edilirse haddini bildiririm şahsım adına. Telefon kişiye özeldir, içinde ne sakladığım beni ilgilendirir, ya bak eşim bile alıp kurcalasa ki saklayacak bir şeyim yok çok pis bozulurum açıkçası. Ben de arada internet için onun telini alırım mesajlarına, sohbetlerine bakmak aklımın ucundan bile geçmez.
Burada neden göstermedin, ayıp etmişsin diyenleri de anlamıyorum. Bakın telde hiç bir şey olmasa bile sırf 3 aydır çıkıyorum, ısrar ediyor diye bir adama telimi verip al bak diyemem, kimse kusura bakmasın. Olmaz özel dedim mi biter ya.
aynen öyle bak vallahi onuda söyledim ya sence o mesajı attım ama aramam gerekiyor mu bi arasam mı simdi?:)O da amma inatciymis.
O zaman, whatsapp grubundan kizlar foto atmisti yari ciplak. Onlari gormeni istemedim de
Pff aka bi yana, bu adam yalanla ikna olcak gibi gorunmuyo. Dogrusunu soylersen de seni mimleyip herseyi burnundan getirecek. Durust olunmayi hakeden erkek oldugunu sanmiyorum bu devirde. Bilemedim yani.
ayyy ayrılamam cok mutluyduk çok sacma bir sebepSen o dosyanın içinde ne olduğunu biliyordun sonuçta değil mi, 6-7 ay önceden kalmış bir dosyayı ben hatırlayamam yani telefonumda, hoş 1 hafta öncekini de hatırlayamam içinde ne olduğunu.
Telefon karıştırma saçmalığını kabul etmişsin, en azından dosyayı açarken bunların burada kaldığını bilmiyordum nasıl olur anlamadım silebilirsin canım benim için önemli değil falan diyebilirdin.
Adam anlamış işte, ben ayrılırdım senden. Ne kadar tuhaf tripler. Zaten birbirinize davranış şekliniz de hatalı. Bence ayrıl.
YA ARKADASLAR HEPİNİZE TEK TEK YAZIYORM SANADA YAZAYIM ...uzundur kullanıyorm teli ve cok eskiden inanın girip silmeyi unutmuşum cok eski yani 6 7 ay öncesinin oldu işte konu su an ne yapmam gerektiği
neden seni inandırmaya calısayım yalan söyleyeyim gizli dosya diyorum taaa 7 ay öncenin kalmıs öyle diyorum konu bu deil diyorum .. bundan sonrası için ne yapmam gerektiği diyorum...Her gün defalarca kullandığımız bir telefonda bulunuyorsa her gün gözünün onundedir bu eski gizli fotoğraflar
Girip silmeyi unutmuşum senin bahanen...
Asıl neden eskiye olan bitmemiş hislerin
Sen bu sevgiline gönlünü verseydin...
Tüm benliğin ile teslim olurdun...
Şimdi ne yapacaksın...
Dün olsa zaman yapacaklarını derdim.
Yani tlf u sana aç dediğinde...
Şimdi yapacak bir şey yok.
Asla donmezdim onun yerinde olsam...
DönerseM de başka amaçlarla donerdim
O yüzden iyi ki ben o değilim. ..
Kolay gelsin sana
Sırtındaki yüklerden kurtulduğunda
Sağlıklı ilişkiler kurabilirsin
Yoksa her ilişkin hazin son
nasıl yapmalıyım pekiAnladım canım ama gönlünü al o zaman. İleride bunu kullanabilir çünkü
Ahahaaynen öyle bak vallahi onuda söyledim ya sence o mesajı attım ama aramam gerekiyor mu bi arasam mı simdi?:)
3 aydır bi beraberliğim var bayanlar dün akşam tartıştık kullandığım gizli fotograf kutum var telefonda telefonumu hiç kurcalamazdı dün eline aldı ve açmanı istiyorum dedi hayır dedim ısrar etti gösteremezdim çünkü eski sewgilimle yanyana fotoğraflarmz duruyodu öyle kalmıstı uzundur girmemiştim yani açamazdım tartıştık benden bunu gizlememen gerekiyor farklı seyler düşünmeye başlıyorum dedi sonu kötü olacak aç şunu dedi hayır açmıyorum ne düşünürsen düşün istersen ayrıl benden dedim ayrıldım yanından bi süre sonra aradım hiç birsey olmamış gibi kousma dedi kapattım teli msj attım sonra trip cekecek durumda deilim istemessen birdaha aramam dedim... cvp vermedi dünden bu yana konusmadık.... kafam cok karışık ne yapmam gerekiyor bu durumda?
kimse benim telefonumu karıştıramaz aç şunu diye direktif veremez.Herkesin kendi özeli vardır.Açık saçık resimlerin vardır.Kapalı bir arkadaşının başı açık resmi vardır ya da ne olursa olsun.hele de90 gündür hayatımda olan tıfıl hiç diyemez3 aydır bi beraberliğim var bayanlar dün akşam tartıştık kullandığım gizli fotograf kutum var telefonda telefonumu hiç kurcalamazdı dün eline aldı ve açmanı istiyorum dedi hayır dedim ısrar etti gösteremezdim çünkü eski sewgilimle yanyana fotoğraflarmz duruyodu öyle kalmıstı uzundur girmemiştim yani açamazdım tartıştık benden bunu gizlememen gerekiyor farklı seyler düşünmeye başlıyorum dedi sonu kötü olacak aç şunu dedi hayır açmıyorum ne düşünürsen düşün istersen ayrıl benden dedim ayrıldım yanından bi süre sonra aradım hiç birsey olmamış gibi kousma dedi kapattım teli msj attım sonra trip cekecek durumda deilim istemessen birdaha aramam dedim... cvp vermedi dünden bu yana konusmadık.... kafam cok karışık ne yapmam gerekiyor bu durumda?
Her gün defalarca kullandığımız bir telefonda bulunuyorsa her gün gözünün onundedir bu eski gizli fotoğraflar
Girip silmeyi unutmuşum senin bahanen...
Asıl neden eskiye olan bitmemiş hislerin
Sen bu sevgiline gönlünü verseydin...
Tüm benliğin ile teslim olurdun...
Şimdi ne yapacaksın...
Dün olsa zaman yapacaklarını derdim.
Yani tlf u sana aç dediğinde...
Şimdi yapacak bir şey yok.
Asla donmezdim onun yerinde olsam...
DönerseM de başka amaçlarla donerdim
O yüzden iyi ki ben o değilim. ..
Kolay gelsin sana
Sırtındaki yüklerden kurtulduğunda
Sağlıklı ilişkiler kurabilirsin
Yoksa her ilişkin hazin son
neden seni inandırmaya calısayım yalan söyleyeyim gizli dosya diyorum taaa 7 ay öncenin kalmıs öyle diyorum konu bu deil diyorum .. bundan sonrası için ne yapmam gerektiği diyorum...
işte gelip gecici biri deil planlamalar yapıyoduk ciddi boyutta yani o yüzden bu konu için bitmemelieften püften meseleler kocan değil sözlü değilsin bişey değilsin senin özelini kurcalamaması gerekir onu ilgilendirmez.
onun peşindeyim de aramıyor ki o da kendince ben haklıyım diyor:)Geri adım atacağına sen üste çık.Bana güvenmiyorsan bitsin bu ilişki,ısrar ettiğine göre demek ki bana güvenmiyorsun ,ne olduğunu sanıyordun da ısrar ettin de.
işte gelip gecici biri deil planlamalar yapıyoduk ciddi boyutta yani o yüzden bu konu için bitmemeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?