gizli fotoğraflar

canm eski diyorum bi çok yorumda belirttim sanada yazayım :uzundur kullanıyorm teli ve cok eskiden inanın girip silmeyi unutmuşum cok eski yani 6 7 ay öncesinin oldu işte konu su an ne yapmam gerektiği
Anladım canım ama gönlünü al o zaman. İleride bunu kullanabilir çünkü

DEDİM ONA BENZER SEYLER AÇ ÜSTTEN GECİCEM TAM DETAYLI BAKMIYCAM DEDİ DENEDİ YANİ
O da amma inatciymis.
O zaman, whatsapp grubundan kizlar foto atmisti yari ciplak. Onlari gormeni istemedim de
Pff şaka bi yana, bu adam yalanla ikna olcak gibi gorunmuyo. Dogrusunu soylersen de seni mimleyip herseyi burnundan getirecek. Durust olunmayi hakeden erkek oldugunu sanmiyorum bu devirde. Bilemedim yani.

özel dedikte senin özelin benim dedi neyi saklıyosun deyip tutturdu

Sen o dosyanın içinde ne olduğunu biliyordun sonuçta değil mi, 6-7 ay önceden kalmış bir dosyayı ben hatırlayamam yani telefonumda, hoş 1 hafta öncekini de hatırlayamam içinde ne olduğunu.

Telefon karıştırma saçmalığını kabul etmişsin, en azından dosyayı açarken bunların burada kaldığını bilmiyordum nasıl olur anlamadım silebilirsin canım benim için önemli değil falan diyebilirdin.

Adam anlamış işte, ben ayrılırdım senden. Ne kadar tuhaf tripler. Zaten birbirinize davranış şekliniz de hatalı. Bence ayrıl.

aynen öyle bak vallahi onuda söyledim ya sence o mesajı attım ama aramam gerekiyor mu bi arasam mı simdi?:)

ayyy ayrılamam cok mutluyduk çok sacma bir sebep

YA ARKADASLAR HEPİNİZE TEK TEK YAZIYORM SANADA YAZAYIM ...uzundur kullanıyorm teli ve cok eskiden inanın girip silmeyi unutmuşum cok eski yani 6 7 ay öncesinin oldu işte konu su an ne yapmam gerektiği

Her gün defalarca kullandığımız bir telefonda bulunuyorsa her gün gözünün onundedir bu eski gizli fotoğraflar

Girip silmeyi unutmuşum senin bahanen...
Asıl neden eskiye olan bitmemiş hislerin

Sen bu sevgiline gönlünü verseydin...
Tüm benliğin ile teslim olurdun...

Şimdi ne yapacaksın...
Dün olsa zaman yapacaklarını derdim.
Yani tlf u sana aç dediğinde...

Şimdi yapacak bir şey yok.
Asla donmezdim onun yerinde olsam...
DönerseM de başka amaçlarla donerdim
O yüzden iyi ki ben o değilim. ..

Kolay gelsin sana
Sırtındaki yüklerden kurtulduğunda
Sağlıklı ilişkiler kurabilirsin
Yoksa her ilişkin hazin son

neden seni inandırmaya calısayım yalan söyleyeyim gizli dosya diyorum taaa 7 ay öncenin kalmıs öyle diyorum konu bu deil diyorum .. bundan sonrası için ne yapmam gerektiği diyorum...

aynen öyle bak vallahi onuda söyledim ya sence o mesajı attım ama aramam gerekiyor mu bi arasam mı simdi?:)
Ahaha
Arama bence. Sal ipini gitsin. Nasilsa gercegi ogrenince herseyi burnundan getirecek. Boyle bu erkekler. Burda hergun bir suru konu aciliyor bu tarz. 3 ay icin de swnin ozelin benim triplerine girmis adama durust olup napcan bacim. Hic geregi yok. Kendi haline birak. Sen orali olmayinca nasilsa donecek kuzu gibi. Sen de o resimleri sil bir an once.

eften püften meseleler kocan değil sözlü değilsin bişey değilsin senin özelini kurcalamaması gerekir onu ilgilendirmez.

kimse benim telefonumu karıştıramaz aç şunu diye direktif veremez.Herkesin kendi özeli vardır.Açık saçık resimlerin vardır.Kapalı bir arkadaşının başı açık resmi vardır ya da ne olursa olsun.hele de90 gündür hayatımda olan tıfıl hiç diyemez

neden seni inandırmaya calısayım yalan söyleyeyim gizli dosya diyorum taaa 7 ay öncenin kalmıs öyle diyorum konu bu deil diyorum .. bundan sonrası için ne yapmam gerektiği diyorum...

Beni inandırana kadar kendin inan..
Beni inandırmak zorunda değilsin

Zaten yukardaki mesajimda ne yapman gerektiğini yazdım
Bir daha oku.
Kolay gelsin

Geri adım atacağına sen üste çık.Bana güvenmiyorsan bitsin bu ilişki,ısrar ettiğine göre demek ki bana güvenmiyorsun ,ne olduğunu sanıyordun da ısrar ettin de.

eften püften meseleler kocan değil sözlü değilsin bişey değilsin senin özelini kurcalamaması gerekir onu ilgilendirmez.
işte gelip gecici biri deil planlamalar yapıyoduk ciddi boyutta yani o yüzden bu konu için bitmemeli

Geri adım atacağına sen üste çık.Bana güvenmiyorsan bitsin bu ilişki,ısrar ettiğine göre demek ki bana güvenmiyorsun ,ne olduğunu sanıyordun da ısrar ettin de.
onun peşindeyim de aramıyor ki o da kendince ben haklıyım diyor:)

Sevgiliniz haklı kim olsa bu tepkiyi verir eski sevgilinizle olan fotoğraflar neden tlfda durur ki içinizde bitmeyen bişeyler mi var
Sizi haklı göremedim adam bi özrü haketmis fazlasiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…