gizli fotoğraflar

nasıl yapmalıyım peki
Yukarıda birisi daha yazmıştı eski fotoğraflarım vardı onları görmeni istemedim de. Ayrıca senden ne saklayabilirim falan de. Onların arasında varsa beğenmediğin fotoğraflar onlardan birkaçını gösterirsin bunlar vardı falan gibisinden.
Öyle görmeni istemedim falan de ama işe yarar mı bilmiyorum.
Yani ben olsam inanmam gibi geliyor açıkçası. İnansam bile kafamda soru işaretleri olur ve ikinci açığında yol veririm.
Umarım barışırsınız

Kizlarla girgir olsun diye cektigimiz sacma sapan resimler vardi gormeni istemedim acik sacik resimler de vardi o yuzden gostermedim sende israr edince sinirlendim guvenmiyosun diye sert ciktim ayrica bu kadar baski niye sonucta ozel bisey gostermedigim icin deyil sert ciktigim icin kusura bakma de resimleride sil canim hayatinda olmayan birinin telefonunda ne isi yok bi temizlik yap :)sonra gene gormek isterse goster ici rahatlasin

Kizlarla girgir olsun diye cektigimiz sacma sapan resimler vardi gormeni istemedim acik sacik resimler de vardi o yuzden gostermedim sende israr edince sinirlendim guvenmiyosun diye sert ciktim ayrica bu kadar baski niye sonucta ozel bisey gostermedigim icin deyil sert ciktigim icin kusura bakma de resimleride sil canim hayatinda olmayan birinin telefonunda ne isi yok bi temizlik yap :)sonra gene gormek isterse goster ici rahatlasin

Kusura bakmayın ama burada suçlu olan sizsiniz. Durumu izah edin. Özür dileyin ve bir daha tekrarlamayacağınıza dair söz verin. Tabii seviyor değer veriyorsanız! Güven tekrar yerine konulamıyor, soğur sizden veya aynı şeyleri siz sonra onda görürsünüz dejavu yaşarsınız ya da kısasa kısas.

Eski sevgilinin fotosu nediye hala duruyor ki

uzundur kullanıyorm teli ve cok eskiden inanın girip silmeyi unutmuşum cok eski yani 6 7 ay öncesinin oldu işte konu su an ne yapmam gerektiği
ben olsam ozur dilerim derim ki eski sevgilimle ilgili resimleri silmeyi atlamısım oyle kalmıs benim ıcın birşey ifade atmiyor ama silmeyi unutmusum görüp de benden soğumanı yanlış dusunmeni istemedim derim
bu sırada eski sevgilinle olan çok ozel fotoları silerim sadece bikaç tane daha normal foto bırakrırım oyle gösteririm

O fotoğrafları silip sevgilinize açıp gösterebilirsiniz bende aynı seyleri yapardım

Eski sevgilinle olan fotolarini niye sakliyosun ¿

demekki silmeye kıyamıyosun¿

demekki aklinda hala o sahis var¿¿

Görseydi o fotograflanlri sevgilin ne aciklama yapacaktin¿ yapamayacaktin o yuzden kactin...üste cıkmanin yollarini arıyosun şimdide...

Mutluluğunuz için geçmişteki izleri silicektiniz. Empati yapın biraz.

Bu, seninle sevgiliyken, eski sevgiliyle fotoğrafın duvarda asılı olması gibi bir durum!

Simdi bu durumda ne yapayim derken?

Ne bekliyorsun en iyi yalani mi

Yapacagin sey belli eski sevgilinin bir kac fotosu oldugunu o an yanlis anlamasindan korktugun icin acmadigini soyleyebilirsin. Fotolari unuttugunu bir oneminin olmadigini falan.

Sonrasinda Sevgilin ya devam eder ya bititir. Bu onun bilecegi bir sey. Sakladigin sey sergiledigin tavir iliskilerde guvensizlik yaratir.

Zaten sevgilin devam ederse onun guvenini yeniden kazanman gerekecek.

Bu olayda onu kandirman kendi hayatindaki onemli gelismeleri etkileyevek. Durust ol ve sonucuna katlan.

Tabi eski sevgln fotolarini gercekten unuttugun icin sakliyorsan bu tavsiyelerim.

ne yapayım demıssın resımlerı sil veya cok saklamak ıstıyorsan bır maılıne gonder ama saklam ne gerek var. neyse sil hepsını bakmak ısterse baksın sonra.
ama ben gostermezdım ona ne kı benım cebımden. 3 ay olmus daha ortada resmıyet de yok

Siz hala eski sevgilinizi kafanızdan atamamışsınız ve yeni bir ilişkiye başlamışsınız. Sevgilinizin yaptığı şeye doğru demiyorum, telefonumu eline almış "Aç şunu" diyen bir sevgili bana da itici gelir. Ama adamın şüphelerini de siz haklı çıkarıyorsunuz, hala eski sevgiliniz aklınızdaysa, fotoğraflarını silmeye kıyamıyorsanız yeni bir ilişkiye başlamamalıydınız. Siz bu çocuğu sevmiyorsunuz, bana kalırsa ayrılın.

3 aylık ilişkide telefon kurcalamak nedir ki???
adam başta haksız hem de çok...

Bence sevgilin haklı, hala o fotoğrafları saklaman ona haksızlık
İşte böyle telefonda gizli saklı birşeyler olduğunda altında mutlaka karşıdaki insanı üzecek şeyler oluyor.
Bu yüzden güven kendiliğinden olmuyo işte bazı şeyleri görerek oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…