merhaba,
bilenler bilir eskiden aldatıldığıma dair konu açmıştım iki yıldır inkarlarla 15 ve 2 yaşındaki çocuklarım için evliliğimi devam ettirmeye çalıştım ama olmadı yürümedi aksine ben değersiz katlanılması zor biri gibi göründüm. 15 yaşındaki evladımda anne madem babam gitmiyor evi bize vermiyor biz artık gidelim dedi. Annemin evine geldik evlerimiz çok yakın bu arada bugünde gittik anlaşmalı boşanma için dilekçe verdik. ev, araba ve çocukların velayetini almak şartı ile boşanırım ancak dedi tamam dedim. (velayet onda olacak ancak çocuklar benimle annemde kalacaklar. ) şimdi diyeceksiniz ki safmısın 18 yılın emeği sende çalışmıssın işte öyle olmuyor arkadaşlar, karşısınızdaki gizli narsistse size yapamayağını kötülük, rezil etmeyeceği ortam ve manipülasyon yok. arkamda sadece annem var babamı bir yıl oldu kaybedeli annemle çocuklarımdan başka kimsem yok yeter ki kurtulayımda lanet olsun her şey onun olsun dedim, çocuklarımla tehdit ettiği için boşanamadım ve bugün dilekçe verirken bile mutlu musun beni çocuklarımdan ayırdın ben onlarsız yok olurum sen zaten benim için yoksun dedi, zoruna gidiyor insanın arkadaşlar 18 yılım boşa gitti size diyeceğim o ki aman lütfen evleneceğiniz insanı çok çok iyi seçin yıllar sonra gizli narsist olduğunu öğrenip benim gibi yıkılmayın.