gizli narsistten boşanmak...

Bu yorumdan sonra ekleme yapmak istedim. Avukatim bana velayete birkez karar verildikten sonra degistirilmesi icin ciddi bir sebep olmasi lazim demisti. Velayet babaya verilirse de ayni durum gecerliymis.
İşte bu kısmı bilmiyorum çocuklu boşanmalarda davalar nasıl görülür. Demek ki anlaşmalı davaların çekişmeliye çevrilmesi diye duyduğum şeyler için bir sürü gerekçe lazım.Maddeler mi eklenecek maddeler mi çıkarılacak artık.
😐

İşte bu kısmı bilmiyorum çocuklu boşanmalarda davalar nasıl görülür. Demek ki anlaşmalı davaların çekişmeliye çevrilmesi diye duyduğum şeyler için bir sürü gerekçe lazım.Maddeler mi eklenecek maddeler mi çıkarılacak artık.
😐

En dogru yonlendirmeyi avukat yapabilir aslinda. Cok fazla etken olabiliyo bosanma davasinda. Sadece velayet konusundan eminim cunku birden fazla avukat görüşü aldim

velayet konusu sıkıntılı.ona vermeyin. ne pislik yapabilir? siz ahlaksız aldatan alkolik gece hayatı olan kötü bir anne değilsiniz ki. iftira atarsa bile ispatlaması lazım. telefon kaydı görüntünün sahtesini mi yapacak. nasıl ispat edecek olmayan bir şeyi. şiddet uygulayan biriyse onu bilemem dövmek için su bardağı bile yeterli olabilir. ama velayeti alırsa elinde oyuncak olursunuz. gece çocuğu getir yoksa karakola gidiyorum dese götürmek zorundasınız.çocukları alıp 6 saat uzağa tatile gitseniz getir bir saat sonra adliyeye gidiyorum dese altı saatlik tatilden nasıl hemen geleceksiniz. çocuklarla onun izni olmadan pasaport yurtdışı işlemleri okulda veli olmak hastanede ameliyat izni vermek bunlarda velayet sorun olacaktır. zaten amacı da bu. kontrol duygusu. sizi boşanınca bile kontrol etmek. para konusunu bilemem umarım zehir zıkkım kanser parası olsun ona ama velayeti vermeyin bence.

merhaba,

bilenler bilir eskiden aldatıldığıma dair konu açmıştım iki yıldır inkarlarla 15 ve 2 yaşındaki çocuklarım için evliliğimi devam ettirmeye çalıştım ama olmadı yürümedi aksine ben değersiz katlanılması zor biri gibi göründüm. 15 yaşındaki evladımda anne madem babam gitmiyor evi bize vermiyor biz artık gidelim dedi. Annemin evine geldik evlerimiz çok yakın bu arada bugünde gittik anlaşmalı boşanma için dilekçe verdik. ev, araba ve çocukların velayetini almak şartı ile boşanırım ancak dedi tamam dedim. (velayet onda olacak ancak çocuklar benimle annemde kalacaklar. ) şimdi diyeceksiniz ki safmısın 18 yılın emeği sende çalışmıssın işte öyle olmuyor arkadaşlar, karşısınızdaki gizli narsistse size yapamayağını kötülük, rezil etmeyeceği ortam ve manipülasyon yok. arkamda sadece annem var babamı bir yıl oldu kaybedeli annemle çocuklarımdan başka kimsem yok yeter ki kurtulayımda lanet olsun her şey onun olsun dedim, çocuklarımla tehdit ettiği için boşanamadım ve bugün dilekçe verirken bile mutlu musun beni çocuklarımdan ayırdın ben onlarsız yok olurum sen zaten benim için yoksun dedi, zoruna gidiyor insanın arkadaşlar 18 yılım boşa gitti size diyeceğim o ki aman lütfen evleneceğiniz insanı çok çok iyi seçin yıllar sonra gizli narsist olduğunu öğrenip benim gibi yıkılmayın.

İsterse kör bıçakla kessin çocuklarımı bırakmam zırnık da vermem. Siz böyle bir adama velayeti verince sizi rahat bırakacağını mı zannediyorsunuz?

Maalesef o kadar kolay değil işte karşınızda o kadar zararlı biri var ki uzaklaşma aldırmam evden kovmam vs hiç bir işe yaramayacağı gibi iyice sinirlenip benim üzerime gelecek ve bana vereceği her zarar çocuklarıma dokunacak keşke anlayabilseniz
Velayeti verirseniz çocukları sizden alır, bide sizden nafaka ister.

Malı mülkü verdiniz tamam da çocukların velayetini nasıl verirsiniz? Neyine güveniyorsunuz adamın? Hadi 15 yaşındaki büyümüş reşit olmasına ramak kalmış ama ya 2 yaşındaki? Alıp vermese, size ancak görüş günleri gönderse ne yapacaksınız? Velayeti değiştirme o kadar kolay değil. Baştan velayeti alın.

Bu işin içinde iş var. Konu sahibi yarım anlatıyor. Kimse 15 yaşındaki neyse 2 yaşındaki çocuğun velayetini yoruldum, kurtulmak istiyorum diye elleriyle vermez. Aslını anlat ne sen ne biz yorulalim.
Beni çocuklarımla tehdit ettiği için bosanamadim diyorsun şimdi kendi ellerinle veriyorsun? 2 yaşındaki çocuğunu elinden alacağının farkında mısın?

Yorumlarınızı tek tek okudum hepinize teşekkür ederim akşam kalan eşyaları almak için eve gittiğimde tüm odaların kapılarını kilitli buldum ve çocuklarımın eşyalarını alamadım işte o an karar verdim anlaşmalı boşanmıyorum arkadaşlar yarın avukatım ile konuşup çekişmeliye çevireceğim en azından çocuklarımın velayetini almış olacağım inşallah sizler de gözümü açtınız öyle bir korkup sinmiş durumdayım ki gerçekleri fark etmedim bile teşekkür ederim

yanlış yapmışsınız. çekişmeli dava açın. nasıl güvenip çocukların velayetini verirsiniz bu kadar güvenilmez bir insana. çok büyük hata ediyorsunuz. haklarınızdan vazgeçmeyin ve asla çocukların velayetini vermeyin

merhaba,

bilenler bilir eskiden aldatıldığıma dair konu açmıştım iki yıldır inkarlarla 15 ve 2 yaşındaki çocuklarım için evliliğimi devam ettirmeye çalıştım ama olmadı yürümedi aksine ben değersiz katlanılması zor biri gibi göründüm. 15 yaşındaki evladımda anne madem babam gitmiyor evi bize vermiyor biz artık gidelim dedi. Annemin evine geldik evlerimiz çok yakın bu arada bugünde gittik anlaşmalı boşanma için dilekçe verdik. ev, araba ve çocukların velayetini almak şartı ile boşanırım ancak dedi tamam dedim. (velayet onda olacak ancak çocuklar benimle annemde kalacaklar. ) şimdi diyeceksiniz ki safmısın 18 yılın emeği sende çalışmıssın işte öyle olmuyor arkadaşlar, karşısınızdaki gizli narsistse size yapamayağını kötülük, rezil etmeyeceği ortam ve manipülasyon yok. arkamda sadece annem var babamı bir yıl oldu kaybedeli annemle çocuklarımdan başka kimsem yok yeter ki kurtulayımda lanet olsun her şey onun olsun dedim, çocuklarımla tehdit ettiği için boşanamadım ve bugün dilekçe verirken bile mutlu musun beni çocuklarımdan ayırdın ben onlarsız yok olurum sen zaten benim için yoksun dedi, zoruna gidiyor insanın arkadaşlar 18 yılım boşa gitti size diyeceğim o ki aman lütfen evleneceğiniz insanı çok çok iyi seçin yıllar sonra gizli narsist olduğunu öğrenip benim gibi yıkılmayın.
Hala mutlu musun diyerek seni suçlu hissettirme peşinde. Keşke çekişmeli boşansaydın ve tüm kazanımlarını alsaydın. Sonra çok pişman olacaksın. Velayeti vermemeni tavsiye ederim.18 yılın boşa gitmemiş iki tane evladın var. Hayatında güzellikler diliyorum. Şansın açık olsun. O baba olacak rezilde tez vakitte ölmüşlerine kavuşsun. Başka kurtuluş yok bunlardan.

merhaba tekrar, narsist diye başlık daha önce hiç açmadım ilk kez yazıyorum ve teşhisi ben koymadım 1 yıl boyunca psikoloğa gittik birlikte tabi psikolog kimseye direkt narsist diyemiyor yüzüne sadece o da ayrılmanın en doğru karar olabileceğini söyledi bana. tüm hakları al demek kolay arkadaslar ama karşısınız çirkef ve parayı çok seven biri olsa ve sizin bu hayatta annenizden başka kimsenin olmasa emin olun sizde korkar, yeter ki kurtulayım derdiniz. 35 yaşındayım ben de çalışıyorum babamda kalma bi evimiz var orada yaşayacağız annemle evler yakın iş yeri aynı biraz zor olacak ama başka çarem yok. 18 yılım emeğim ziyan oldu ama onlarda benim de hakkım vardI. Allah a bıraktım artık o mutlaka çıkaracaktır onlar bugün adliye giderken sen beni çocuklarımdan ayırıyorsun ben onlarsız yok olurum vs demesi beni biraz etkiledi açıkcası ama çok direndim inanın. Aldatıp inkar etmesi, yalanları bana 1 senedir sana katlanamıyorum sen benim için yoksun çocuklar için bu evlilik bitmeyecek demesine bile sustum ta ki oğlum anne artık gidelim diyene kadar... iki çocukla boşanan var mı içinizde bilmiyorum ama eğer varsa yorumları benim için kıymetli
Şimdi bunların dediklerini tersten okumak gerek benim için bir yıldır yoksun demesi aslında. Senin kıymetini anladım. Kimse senin gibi olamaz ama ben öyle şeref yoksunuyum ki bu değersizliğimi baskılamamın tek yolu seni değersiz hissettirmek demektir. Parası pulu onun olsun Allah kimsenin hakkını da ahınıda bırakmaz. Lakin çocukları vermeyin. Hakimin takdirine bırakın hakimin izin verdiği günler gelsin görsün. Bakın böyle bir insana çocuk vermek sizin yaşayıp duyduklarınızı çocuklarınız da duyacak demektir. Çocuklar sizde kalacak ama iki gün sonra polis ile kapınıza dayanacak. Çocuklarımı vermiyor diyecek. Dahası sizinle iletişimde kalmak için çocukları kullanacak. Çocuklar büyüdüğünde bizi vermeseydin anne diyecekler. Çirkef rezil bir heriften güzellikle kurtulamazsınız. Ama boşanan kadar ayıya dayı demelisiniz. Açık söyleyim oynamalısınız. Biz her zaman yüz yüze bakacağız velayet bende kalsın yoksa çekişmeli boşanırım. Ayrıca velayet davası açabilirim şeklinde sakince konuşun. Çocukları alınca dehlersiniz. Çok sakin kalmalısınz. Otokontrol geliştirmelisiniz. Annenizle sağlıklı ömürler dilerim.

merhaba,

Narsist özellikleri taşıyabilir ama tamamen narsist teşhisini psikiyatri koyabilir. Eşiniz kötü niyetli, çıkarcı, hesapçı, bencil, empati yoksunu olabilir ve bunun sinyalini evlenmeden önce de vermiştir, 18 yıldır da vermiştir. Gizli diye bir şey yok. Sadece siz görmek istememişsiniz ve dayanılmaz bir noktaya gelince dile getirmişsiniz o kadar.

merhaba tekrar, narsist diye başlık daha önce hiç açmadım ilk kez yazıyorum ve teşhisi ben koymadım 1 yıl boyunca psikoloğa gittik birlikte tabi psikolog kimseye direkt narsist diyemiyor yüzüne sadece o da ayrılmanın en doğru karar olabileceğini söyledi bana. tüm hakları al demek kolay arkadaslar ama karşısınız çirkef ve parayı çok seven biri olsa ve sizin bu hayatta annenizden başka kimsenin olmasa emin olun sizde korkar, yeter ki kurtulayım derdiniz. 35 yaşındayım ben de çalışıyorum babamda kalma bi evimiz var orada yaşayacağız annemle evler yakın iş yeri aynı biraz zor olacak ama başka çarem yok. 18 yılım emeğim ziyan oldu ama onlarda benim de hakkım vardI. Allah a bıraktım artık o mutlaka çıkaracaktır onlar bugün adliye giderken sen beni çocuklarımdan ayırıyorsun ben onlarsız yok olurum vs demesi beni biraz etkiledi açıkcası ama çok direndim inanın. Aldatıp inkar etmesi, yalanları bana 1 senedir sana katlanamıyorum sen benim için yoksun çocuklar için bu evlilik bitmeyecek demesine bile sustum ta ki oğlum anne artık gidelim diyene kadar... iki çocukla boşanan var mı içinizde bilmiyorum ama eğer varsa yorumları benim için kıymetli
bir çocuğum var 10 yaşında,bende boşandım,sizinle aynı yaştayız,evim,arabam bende kaldı,ev kira tabi eşyalar diyeyim daha doğru olur,ayrıldığımız günden beridir normal arkadaşlığımız devam ediyor,çünkü ayrılmadan önce eğer aldatılma yada şiddet yoksa insanlar zaten uzaklaşmış kafalarında bitirmiş olur bizimkide öyleydi,şehir dışına gezmeyede gidiyoruz oğlumuzla,hergün görüyor çocuğunu yani boşanmak neden çocuklarından ayırmak olsunki,eş olarak siz bitiriyorsunuz olmayan yolunda gitmeyen birşeyi,mutsuzsunuz ve mutlu olmayı istemek sizin en doğal hakkınız,bu konuda kendinizi kötü hissetmeyin sizi mutlu edemeyen bencil bir insan sizi hak etmiyor bence,çocuklarınızın velayetini alın en azından küçük olanınkini,eşyalara bile konan adam çocuğunuzu alır ciddi sıkıntı çıkarır bence,eşyalarınızı,arabanızı alın,öyle herşeyi bırakmayın pes etmeyin,mücadeleci olun onlar sizin çocuklarınızın hakkı,başkası gelir üstüne konar yarın öbür gün emeklerinizin,dava açın inanın kadınlar daha avantajlı bu durumlarda,velayeti kesin size verirler,en kötü ihtimalle maddi olarak yarı yarıya paylaşırsınız.

Hayır çok büyük hata olur.
Bu şartlarda boşanmayın.
Velayet sizde kalmalı.
Bu tip bir adam herseyş yapar .

Maalesef o kadar kolay değil işte karşınızda o kadar zararlı biri var ki uzaklaşma aldırmam evden kovmam vs hiç bir işe yaramayacağı gibi iyice sinirlenip benim üzerime gelecek ve bana vereceği her zarar çocuklarıma dokunacak keşke anlayabilseniz
Şikayetçi ol bu böyle olmaz.
Avukat tut .
5 kuruşsuz niye boşanıyorsun 2 evladın var.

Back
X