Gizli Saklı İlişkim Ve Bela !

Haklısınız evet en ufak olayda koseme cekildim, kesinlikle evlenmezdim, gercekten. Bu dayak tehdit olayı hic olmasaydı, evli oldugunu ogrendikten sonra ben bosandım diye karsıma cıksa evet bir sans verebilirdim, ama bu kadar eziyetten sonra asla! Muhakkak olumlu orneklerde var, ama hep korktum korkutuldum, ben ona kotu birsey yaparsam o daha kotu karsıma cıkabilir diye, ama denemeden goremem, savcılık vs fikri aklımdaydı tabiki, bu kadar yorumdan sonra aklıma daha cok yattı ve korkunun ecele faydası yok.. savcılıktan sonuc alamazsam basımın caresine kendim bakmak icinde buradaki diger yorumları degerlendiricem.

birşey soracağım cinsellik yaşıyormusunuz?

Hayır yaşamıyoruz, ilk 3 ay ufak yakınlasmalar oldu, dudagımdan opmek olsun, elimi tutmak sarılmak vs gibi, ogrendigim zaman tehditlerden sonra bari dokunma artık dedim, en azından onu yapmasın diye, bir daha konu acılmadı, sarılmaya calısıyor ama ellerini itiyorum geri cekiliyorum..
Diger sorunda bu zaten benden alabilicegi en ufak sey yok ne cinsellik ne para ne baska birsey, manken gibi veya oyle guzel bir kızda oldugum soylenemez, belkide tek artı yanım bakımlı olmamdır..

Yazdiklarin sana da inandirici geliyor mu? Gun icinde bir iki mesaj bir de kuyafetlerime bakiyor ne giymisim diye, gorusmemiz bundan ibaret diyorsun. Yemege goturuyor, eve birakiyor kapinda muzik aciyor vs. Adam bunlari yapmaktan mahrum kalmasin diye mi dovuyor sence seni? Afedersin de bu anlattiklarindan adamin cikarina olacak birsey soyle bana. Hepsi de zararina. Bu iliskinin bunlarla sinirli olmadigini sende biliyorsun bizde biliyoruz. Evli cocuk sahibi, ustelikde karisiyla arasi iyi olmayan bi erkek sirf kuru lakirti icin seni cekmez de istemezde. Belki yasadiklarin dogru ama icine kattigin cok yalan var. Nufusdan arastirma falan yalan. Belki bankaci oldugunda yalan. Adamla olan iliskinin boyutu da yalan. Yalanlari katarak kendini madum gostermeye calisiyorsun ama ne gerek var ki sacma. Kim seni taniyor, kimin ne dedigi ne dusundugu neden umrunda olsun ki.

bence bu konu sahte değildir ya, var böyle psikopat adamlar. tabi nasıl kurtulursunuz onu bilemiyorum, çok karışık ve zor bir durum... :44:

Ne kadar kesin ve net bir şekilde yalan diyebiliyorsunuz.
neden yalan olsun ki, sanki çok uçuk şeyler anlatıyor. sonuçta adam aşık olmuş olabilir.
yani bende hepsi doğru diyip konu sahibinin avukatlığını yapmak için yazmıyorum ama bu tavrınız çok ilginç geldi.
bu kadar kesin yalan olduğunu düşünmeniz neden yani :44:

Başıma gelen olaylarda polisin umursamazlığını, yaşadığım dayak/kavga ve yine yaşadığım bir iki tehdit olayını düşününce konu bana Fake olmaktan uzak geldi. Yaşadığım bazı şeylerin birleşmiş hali gibi.

henüz 16-17 yaşındayken yaşadığım tehdit olayında zora başvurmak çözüm olmadı. Salağa yata yata kurtuldum.

Hiç avukata gittin mi? yol gösterici olabilir.

Bense biliyorum ki hukuki yollarla kurtulamayacaksın, tamamen bıktırma politikası izle. Yıldır. Çok şey iste, asla kavga etme, sürekli istekte bulun, kendini kötü göster. Kendi yollarınla kurtulabilirsin sadece. Seni ondan kurtarabilecek sistemi olan bir ülkede yaşamıyoruz malesef.

İstediginize inanabilirsiniz, dikkat ederseniz beni nasıl yalancılıkla itham edersiniz diye kimseye saldırmıyorum, nüfustan tanıdıgın birine arayıp sormak o kadar basit bir işlem ki.. farzedelim ki yalan, elime ne gecicek benim ? Kendimi neden masum gostermek isteyim, severek isteyerek boyle bir iliski yaşasam neden burda hic tanımadıgım ve tanımayacagım insanlara anlatayım ki ? Kime ne ? Ben fikir almak icin yazdım, canım sıkılsaydı baska bir konu acardım sacma sapan seyler yazardım, sizede aynısını soyleyecegim, binlerce kadından ben sadece bir tanesiyim, hepsi mi yalan ? Burda soz konusu benim meslegim veya benim kim oldugum degil, yasadıgım olay ve kurtulmak icin care arıyor olmam, o kadar sayfalarca yazı icerisinden siz benim bankacı olmama nufustan evli oldugunu ogrenmeme takılmıssınız belli ki.. ben karısıyla arası kotu asla demedim, bana anlattıgı bu, butun evli adamların hikayesi aynı degil mi karısıyla arası kotu ayrı odalarda kalıyorlar vs. Buna ben dahil beyni olan kimse inanmaz tabiki araları gayet iyi, bunu anlamamak icin baya aptal olmak şart bence. Cevabı kendiniz verdiniz zaten ben kimsenin bu iliski hakkındaki yorumunu veya gorusunu dinlemek icin buraya uye olup konu acmadım, akıl akıldan ustundur belki benim aklıma gelmeyen kurtulma yolları onların aklına gelmistir diye actım, bu kadar ufak ayrıntılara neden takıldınız yok bankacı olmam yok nufustan ogrenmem, ben ingiltere prensesiyim demiyorum bankacıyım diyorum degisik bir ozellik mi ilginc cok nadir gorulen bir meslek mi bankacılık o kadar abartıyorsunuz ki siddet goren tek kadın benim bende yalancıyım sanki.

Benim yasadıklarıma benzer seyler yasayanlar hak veriyor, ve bana katılıyorlar. Ama bunları hic yasamamıs insanlar ustten ustten nasıl kolaymıs gibi yazıyorlar :) dilekce veriyorsun ve bitti, bu kadar basit sanki.
Tesekkur ederim sizede, yinede dilekce verecegim ama bu arada kendi yontemlerimide uygulayacağım

nasıl yani eşi mi senden şikayetçi olmalı
ya da birlik mi olmanız gerekiyor
nasıl olacak önce onu bi anlamadım ki

nasıl yani eşi mi senden şikayetçi olmalı
ya da birlik mi olmanız gerekiyor
nasıl olacak önce onu bi anlamadım ki

Zina artık suç degilmis, bu yuzden polis beni geri cevirdi, karısı bana dava acmalıymıs, eger birlik olsaydık o mesela adamın gozunu korkuturdu cocukları gostermem vs diye benden vazgecerdi buyuk ihtimalle, ama kadın inanmadı.

mantiksiz bir sey var - adam seni neden dovmuski ?!!!
yani adam seninle zorla mi evlenmek istiyor - anlamadim.
birde senin baban erkek kardesin amcan dayin yok mu adamin haddini bildirsin .

Yaa tanıdık birsii yok mu emniyetten hiçbir arkadaşınızın filan
Şöyle bir göz korkutsun sadece ne yapıyorsun rahat bırak bu kızı desin adama:26:

Burada kadınlar kulübünde avukat arkadaşlar da vardı aslında keşke onlardan birisi görse de yol gösterse ..
Taciz olabilir ...şiddet konusunda illa darp raporu şart mı? psikolojik şiddet olabilir..keşke bilsek ne olur ne olmaz işte.. hukuk okuyan arkadaşım var en kötü buradan ses çıkmazsa ben ona sorarım belki bilir son bi dersi filan kalmıştı..

Valla ilk okudum inandım, sonra kesin yalan dedim ama artık inanıyorum. Eğer fake konu olsaydı insanlara tane tane aynı şeyleri 10 kere açıklamazdın heralde. Daha önce fikirlerimi sunmuştum, inşallah bir an önce kurtulursun.

mantiksiz bir sey var - adam seni neden dovmuski ?!!!
yani adam seninle zorla mi evlenmek istiyor - anlamadim.
birde senin baban erkek kardesin amcan dayin yok mu adamin haddini bildirsin .

Siz okumadınız heralde ? Ne demek neden dovmus, adam evli, ben bunu ogrenince ayrılmak istedim, benden ayrılamazsın diye dovdu.
Ayrıca daha oncede soyledim, babam yok amcam yok dayım yok erkek kardesim yok, oyle tehditle dayakla haddini bilicek birisi olsa ohooo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aklın yolu bir, bir suru sahte konu var burda ablaları teyzeleri yasındaki insanları dalgaya almışlar..
Ben burada beni alay konusu haline getirenlere fake vs diyenlere bile vazgecmeyim tek tek anlatıyorum, fake olsaydım okurdum gulerdim gecerdim, neden cevap yazıp yorayım ki kendimi, ama ben herseyi anlatıyorum ve burda gerek ablam yasında bayanlarla, gerekse benden kucuk bayanlarla fikir alısverisi yapıp her yorumdan bir cozum cıkartmaya calısıyorum. Tesekkur ederim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba geçmiş olsun öncelikle. Şimdi arayıp seni seviyorum seninle evlenmek istiyorum hayallerim var eşinden ayrıl falan filan de bakalım ne tepki verecek belki böyle ayrılır kurtulursun. son durum ne en son ne zaman aradı seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…