- Konu Sahibi elasrcerten
-
Konunuzu basindan beri takip ediyorum, sahte oldugunu dusunmedim, cok ustunuze gelinmis siz de bunalmissiniz ama bu mesajinizi okuyunca gercekten anlamak icin sorma ihtiyaci hissettim... Belki boyle dusundugunuzun farkinda degilsiniz belki kabullenmek istemiyorsunuz ama sanki bu adam, tum bu yaptiklarina ragmen esinden bosansa (zaten evliliginin temellerini saglam bulmuyormussunuz) siz de 'nasil olsa baska kurtulus yok beni de seviyor' diyip evlenir misiniz bu adamla acaba? 'Yuva yikmam ustelik bana bunlari yapan adamla asla evlenmem' diyeceksiniz ama bana evlenirdiniz gibi geldi...
Ayrica sonradan savcilik fikrine sicak baktiniz ama simdiye kadar savciliga gitmeme, polisi inandiramama durumuna istinaden anlatmadiginiz kisimlarin oldugunu, anlatmisken onlari da tamamlasaniz size daha makul fikirler verilecegini dusunuyorum... Belki polisten ya da bir yetkiliden 'evli adamlarla beraber olursaniz basiniza bunlar gelir' tarzi seyler duydunuz, her seyin hallolanacagina iliskin inanciniz bitti vs... Daha evvel bir vali tayin isteyen bir ogretmene bunu demis, genc kadin öldürülmüstü ama olumsuz oldugu kadar olumlu ornekler de var... Bu adamdan gercekten kurtulmak istiyorsaniz kurtulacaksiniz ama burada yazdiginizdan bile bunu gercekten istediginizi anlamak gucken adama geregince dis gosterdiginizi dusunmuyorum neticede en pisirik erkek bile dis gecirebildigi kadina aslan kesilir...
birşey soracağım cinsellik yaşıyormusunuz?
Yazdiklarin sana da inandirici geliyor mu? Gun icinde bir iki mesaj bir de kuyafetlerime bakiyor ne giymisim diye, gorusmemiz bundan ibaret diyorsun. Yemege goturuyor, eve birakiyor kapinda muzik aciyor vs. Adam bunlari yapmaktan mahrum kalmasin diye mi dovuyor sence seni? Afedersin de bu anlattiklarindan adamin cikarina olacak birsey soyle bana. Hepsi de zararina. Bu iliskinin bunlarla sinirli olmadigini sende biliyorsun bizde biliyoruz. Evli cocuk sahibi, ustelikde karisiyla arasi iyi olmayan bi erkek sirf kuru lakirti icin seni cekmez de istemezde. Belki yasadiklarin dogru ama icine kattigin cok yalan var. Nufusdan arastirma falan yalan. Belki bankaci oldugunda yalan. Adamla olan iliskinin boyutu da yalan. Yalanlari katarak kendini madum gostermeye calisiyorsun ama ne gerek var ki sacma. Kim seni taniyor, kimin ne dedigi ne dusundugu neden umrunda olsun ki.
Ne kadar kesin ve net bir şekilde yalan diyebiliyorsunuz.
neden yalan olsun ki, sanki çok uçuk şeyler anlatıyor. sonuçta adam aşık olmuş olabilir.
yani bende hepsi doğru diyip konu sahibinin avukatlığını yapmak için yazmıyorum ama bu tavrınız çok ilginç geldi.
bu kadar kesin yalan olduğunu düşünmeniz neden yani :44:[/QUOTE
Eh omur yolunun yarisini gectik. Hayat tecrubesi, kadinlari taniyorum, erkekleri taniyorum, hanfendinin konusunu da basindan beri takip ediyorum. Kafi mi?
Yazdiklarin sana da inandirici geliyor mu? Gun icinde bir iki mesaj bir de kuyafetlerime bakiyor ne giymisim diye, gorusmemiz bundan ibaret diyorsun. Yemege goturuyor, eve birakiyor kapinda muzik aciyor vs. Adam bunlari yapmaktan mahrum kalmasin diye mi dovuyor sence seni? Afedersin de bu anlattiklarindan adamin cikarina olacak birsey soyle bana. Hepsi de zararina. Bu iliskinin bunlarla sinirli olmadigini sende biliyorsun bizde biliyoruz. Evli cocuk sahibi, ustelikde karisiyla arasi iyi olmayan bi erkek sirf kuru lakirti icin seni cekmez de istemezde. Belki yasadiklarin dogru ama icine kattigin cok yalan var. Nufusdan arastirma falan yalan. Belki bankaci oldugunda yalan. Adamla olan iliskinin boyutu da yalan. Yalanlari katarak kendini madum gostermeye calisiyorsun ama ne gerek var ki sacma. Kim seni taniyor, kimin ne dedigi ne dusundugu neden umrunda olsun ki.
Başıma gelen olaylarda polisin umursamazlığını, yaşadığım dayak/kavga ve yine yaşadığım bir iki tehdit olayını düşününce konu bana Fake olmaktan uzak geldi. Yaşadığım bazı şeylerin birleşmiş hali gibi.
henüz 16-17 yaşındayken yaşadığım tehdit olayında zora başvurmak çözüm olmadı. Salağa yata yata kurtuldum.
Hiç avukata gittin mi? yol gösterici olabilir.
Bense biliyorum ki hukuki yollarla kurtulamayacaksın, tamamen bıktırma politikası izle. Yıldır. Çok şey iste, asla kavga etme, sürekli istekte bulun, kendini kötü göster. Kendi yollarınla kurtulabilirsin sadece. Seni ondan kurtarabilecek sistemi olan bir ülkede yaşamıyoruz malesef.
Ne kadar kesin ve net bir şekilde yalan diyebiliyorsunuz.
neden yalan olsun ki, sanki çok uçuk şeyler anlatıyor. sonuçta adam aşık olmuş olabilir.
yani bende hepsi doğru diyip konu sahibinin avukatlığını yapmak için yazmıyorum ama bu tavrınız çok ilginç geldi.
bu kadar kesin yalan olduğunu düşünmeniz neden yani :44:[/QUOTE
Eh omur yolunun yarisini gectik. Hayat tecrubesi, kadinlari taniyorum, erkekleri taniyorum, hanfendinin konusunu da basindan beri takip ediyorum. Kafi mi?
Sizinki hayat tecrubesi degil karıstırıyorsunuz, sizinki on yargı, okuyup anlamama, ya da anlayamama.
Benim yasadıklarımın benzerini yasayan kimse inanmakta gucluk cekmiyor nedense, ama bunun neye benzedigi konusunda en ufak bir fikri olmayanlar sizin gibi ustten ustten umarsızca konusabiliyorlar.. her kadın bir degildir, her erkekte bir degildir, hepsini tanıdıgınızı iddia edemezsiniz, ve emin olun 3-5 cumle ile kimseyi tanıyamazsınız, kimse klavye uzerinden kendini tam olarak ifade edemez, sizin beni sadece burayı okuyarak tanımanız benim konumdan cok daha komik..
Sizin oyle genisce konustugunuz kadar kolay olaylaar degil bunlar, oyle kolay olsaydı bugune kadar kadın cinayeti olmazdı, ben turkiyede yasıyorum, sizi bilemem, ama turkiyede hergun kadın cinayeti var, haberiniz yok sanırım sizin, ya da onlarada amaan yalandır diye soylenip geciyorsunuz..
nasıl yani eşi mi senden şikayetçi olmalı
ya da birlik mi olmanız gerekiyor
nasıl olacak önce onu bi anlamadım ki
mantiksiz bir sey var - adam seni neden dovmuski ?!!!
yani adam seninle zorla mi evlenmek istiyor - anlamadim.
birde senin baban erkek kardesin amcan dayin yok mu adamin haddini bildirsin .
Valla ilk okudum inandım, sonra kesin yalan dedim ama artık inanıyorum. Eğer fake konu olsaydı insanlara tane tane aynı şeyleri 10 kere açıklamazdın heralde. Daha önce fikirlerimi sunmuştum, inşallah bir an önce kurtulursun.
Aklın yolu bir, bir suru sahte konu var burda ablaları teyzeleri yasındaki insanları dalgaya almışlar..
Ben burada beni alay konusu haline getirenlere fake vs diyenlere bile vazgecmeyim tek tek anlatıyorum, fake olsaydım okurdum gulerdim gecerdim, neden cevap yazıp yorayım ki kendimi, ama ben herseyi anlatıyorum ve burda gerek ablam yasında bayanlarla, gerekse benden kucuk bayanlarla fikir alısverisi yapıp her yorumdan bir cozum cıkartmaya calısıyorum. Tesekkur ederim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?