- 5 Ocak 2011
- 14.501
- 23.164
- 598
- Konu Sahibi elasrcerten
-
Sorun ne hanim polemik cikarmak mi ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Fake degil bence, Turkiye'deki adalet sistemini herkes biliyor. Hukuktan, mahkemeden, adaletten, polisten bir sey beklenilmeyecegini hepimiz biliyoruz. Onlarca kadin es/sevgili cinayetine kurban gitmedi mi,d efalarca kez polise basvurmadilar mi? Ne yapti devlet, ne yapti polis?
Fake degil bence, Turkiye'deki adalet sistemini herkes biliyor. Hukuktan, mahkemeden, adaletten, polisten bir sey beklenilmeyecegini hepimiz biliyoruz. Onlarca kadin es/sevgili cinayetine kurban gitmedi mi,d efalarca kez polise basvurmadilar mi? Ne yapti devlet, ne yapti polis?
Su an siz karsımda olsanız aglayarak ayakta alkıslardım, kimse anlamıyor, bir suru kadın hergun oluyor, bunlara uzaklasma emri cıkıyor ama 50 yerinden bıcaklıyor, e nerede koskoca savcı koskoca polis ?
Su an siz karsımda olsanız aglayarak ayakta alkıslardım, kimse anlamıyor, bir suru kadın hergun oluyor, bunlara uzaklasma emri cıkıyor ama 50 yerinden bıcaklıyor, e nerede koskoca savcı koskoca polis ?
bence herşey daha sıkı. eskisi gibi değil. bazı kadınlar devlete sığınıyor, devlet maaş bağlıyor, barınması için sığınma evlerinde kalıyorlar. bizzat şahit olduğum olaylar var. sadece polise başvurmak yetmiyor. poliste insan eve gidince karısına şiddete mağruz bırakabiliyor. onun yerine daha farklı yerlerle görüşmek lazım. sadece karakol yada polisle iş bitmiyor...
Valla bacim bence bu adam seni fotograf veya video ile tehdit ediyor o yuzden cevrenden utandigindan birsey yapamiyorsun. Yoksa onu yapamam bunu yapamam demenin baska aciklamasi yok. Bir insan ancak namusuyla tehdit edildiginde susar sessiz kalir. Ki artik can korkusu olunca kimse onu bile umursamiyor. Tehdit edildigin bisi olmasa ohooo ben neler neler yapardim senin yerine koyuyorum da kendimi. Ay hic turk filmi de mi izlemedin nuri alco gibi gazozuna ilac at tovbe tovbe. Bagliycan onu evde agzini elini ayagini ondan sonra yermisin yemez misin
Ayrica ben birinden siddet gorsem, benim iki yerim morarirsa onunda bir yeri morarir mutlaka benim de elim armit toplamiyor sonucta. Biraz gozunu karartmakla alakali bisey. Sen fazla korkuyorsun ondan.
Hukumeti adaleti devleti burda elestirmek olmaz memnun yada degiliz burasi onun yeri degil konu kapatilir bu yorumlarla
Konu fake ilk konusu ve ne oneri sunulsa hep bahanesi var hanimin evinden annesi tasinmiyor yahu annen oldurulecegini biliyorda tasinmiyorsa annende bir problem var demekki
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya kurulu duzen bozmak sizin icin nasıl boyle basit olabilir ya ? İşten ayrılıp başka sehire gidip ev kiralamak bile zor seyler bakın benim basımda ne bir babam var ne bir aile buyugum var. 3 kuruş maaşım var, oraya gidip ilk gun iş mi bulucam havadan para mı yagıcak uzerime?
Ya kurulu duzen bozmak sizin icin nasıl boyle basit olabilir ya ? İşten ayrılıp başka sehire gidip ev kiralamak bile zor seyler bakın benim basımda ne bir babam var ne bir aile buyugum var. 3 kuruş maaşım var, oraya gidip ilk gun iş mi bulucam havadan para mı yagıcak uzerime?
Eee Daha ne o zaman. Madem bu tur bi cekincen yok ne korkuyon adamdan. Pek bi hanim evladi buyudun heralde. Insan can korkusuyla daha bi gozunu karartir benim bildigim. Madem seni olumle tehdit ediyo falan, ulan oylede olecem, boyle de olecem demiyon mu hic. Susup olecegime savasip olurum daha iyi. Hic bari oteki tarafa gozu acik gitmem.Boyle soylendigi gibi kolay degil, benim onda tek bir fotografım yok ki oyle tuhaf fotograflarım olsun, sosyal medya hesaplarımdan bile fotograflarımı kaldırdım beni tehdit edebilicegi annem kardesim ve benim canım! Keşke elinde cinsel icerikli videom olsada herkese dagıtmakla tehdit etme, inanın umrumda olmaz! Ben namus dusunucek durumda degilim ben canımı dusunuyorum.
Tüm bu kaygıların, canından önemli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?