Gizli Saklı İlişkim Ve Bela !

Sorun ne hanim polemik cikarmak mi ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hanım ??
Anneme SSK hastanesine gittiğimizde kapıdaki görevli ; "hanım, hanım bu kız değil oglan cocuğu, sen kmi kandırıyorsun" demişti ben altı yaşında kısacık saçlı bi cocuk iken.
aklıma o geldi, çok yaşa emi
Polemik? Hiç değil.
Ya sizin ki?
Yorumlara alıntı yasak filan demişsiniz, sizin yorumlara mı dedim. Açıklama bekledim masumca. Ne iş?

Son düzenleme:

Su an siz karsımda olsanız aglayarak ayakta alkıslardım, kimse anlamıyor, bir suru kadın hergun oluyor, bunlara uzaklasma emri cıkıyor ama 50 yerinden bıcaklıyor, e nerede koskoca savcı koskoca polis ?

bence herşey daha sıkı. eskisi gibi değil. bazı kadınlar devlete sığınıyor, devlet maaş bağlıyor, barınması için sığınma evlerinde kalıyorlar. bizzat şahit olduğum olaylar var. sadece polise başvurmak yetmiyor. poliste insan eve gidince karısına şiddete mağruz bırakabiliyor. onun yerine daha farklı yerlerle görüşmek lazım. sadece karakol yada polisle iş bitmiyor...

Hukumeti adaleti devleti burda elestirmek olmaz memnun yada degiliz burasi onun yeri degil konu kapatilir bu yorumlarla
Konu fake ilk konusu ve ne oneri sunulsa hep bahanesi var hanimin evinden annesi tasinmiyor yahu annen oldurulecegini biliyorda tasinmiyorsa annende bir problem var demekki

Su an siz karsımda olsanız aglayarak ayakta alkıslardım, kimse anlamıyor, bir suru kadın hergun oluyor, bunlara uzaklasma emri cıkıyor ama 50 yerinden bıcaklıyor, e nerede koskoca savcı koskoca polis ?

yer değiştirmen lazım... bir süre izini kaybettir. adam belli psikopatın teki... onada hayır diyorsun. ailenle yer değiştir. onları bırakta demiyoruz.

Telefon konusmanizda onu konusturun,yani evli oldugunu bilmediginiz icin onla oldugunuzu ayrilmak iatediginizi,ne den bana dayak atiyorsun deyin falan o konusmayida tehditleride ses kaydi yapin ya da suc duyurusu vs oldugunda zaten ses kayitlari dinlenir.. darp raporuda alin ne demek yaa polislere cok sasirdim ille ölmek mi lazim ne dengesiz bi düzen bu...

Peki tatlım biz sana inanıyoruz.
Yardımcı olmak için de elimizden klavyemizden geldiğince yazdık, fikirlerimiz bunlar.
Peki daha ne yapalım ben cidden bilemiyorum.
Var mı yapabileceğimiz başka bişi? Üzüldüm, inan bilemiyorum.
Güç senin için de...

Valla bacim bence bu adam seni fotograf veya video ile tehdit ediyor o yuzden cevrenden utandigindan birsey yapamiyorsun. Yoksa onu yapamam bunu yapamam demenin baska aciklamasi yok. Bir insan ancak namusuyla tehdit edildiginde susar sessiz kalir. Ki artik can korkusu olunca kimse onu bile umursamiyor. Tehdit edildigin bisi olmasa ohooo ben neler neler yapardim senin yerine koyuyorum da kendimi. Ay hic turk filmi de mi izlemedin nuri alco gibi gazozuna ilac at tovbe tovbe. Bagliycan onu evde agzini elini ayagini ondan sonra yermisin yemez misin
Ayrica ben birinden siddet gorsem, benim iki yerim morarirsa onunda bir yeri morarir mutlaka benim de elim armit toplamiyor sonucta. Biraz gozunu karartmakla alakali bisey. Sen fazla korkuyorsun ondan.

Bende bunları akıl edebiliyorum, ama benim ona karsı direnmek icin attıgım her adımda daha fazla hırslanarak karşıma cıkıyor! Can korkusunun nasıl bir his ve nasıl bir caresizlik oldugunu anlatabilicek tek bir soz yok gerçekten, sadece kendim canım olsa keşke, bununla bitse keşke, ailem söz konusu. Ve bu korkumdan bunları yapmaktan daha çok korkuyorum !

Polis git bir dha git bir daha git bıktırana kadar git savcılığa git olmadı adamı dövdür taşın git burdan bir sürü seçenek var ölmekten mi korkuyorsun ????

ölmekten daha beter şeyler de var kiiiiii böyle de seni öldürebilir arabasına atabilyor seni baksana kızım sennn en iysi bu adamı öldür kurtul kiralık katil tut Son söylediğim şakaydı tabi de diğerlerini yapman lazım yoksa öylede ölürsün böylede allah korusun

Boyle soylendigi gibi kolay degil, benim onda tek bir fotografım yok ki oyle tuhaf fotograflarım olsun, sosyal medya hesaplarımdan bile fotograflarımı kaldırdım beni tehdit edebilicegi annem kardesim ve benim canım! Keşke elinde cinsel icerikli videom olsada herkese dagıtmakla tehdit etme, inanın umrumda olmaz! Ben namus dusunucek durumda degilim ben canımı dusunuyorum.

Ya kurulu duzen bozmak sizin icin nasıl boyle basit olabilir ya ? İşten ayrılıp başka sehire gidip ev kiralamak bile zor seyler bakın benim basımda ne bir babam var ne bir aile buyugum var. 3 kuruş maaşım var, oraya gidip ilk gun iş mi bulucam havadan para mı yagıcak uzerime?

Çok üzücü bir durum gerçekten Allah kimsenın başına vermesin ama korkunun ecele faydası yok
belanın üzerine gitmek lazım korkak insan bin kez cesur insan inanın bir kez ölüyor.
siz daha çirkef olun pasif olmayın sevcılığa verin eşine de gıcık oldum nasıl bu kadar körü körüne inanıyorlar
benım kocam yapmazmışş....

Ay anlatamiyorum herhalde canindan degerli mi? kiraci olsan ev sahibi hadi cikin dese ay kurulu duzenim cikamam mi diycen yahu sen Zaten bankada calismiyormusun baska ilceye tayin iste durumunu belirt kiralik ev tut burdaki evide kiraya ver oldurulme korkusu tasisam fizana bile yerlesirim bunlar bahane degil
Annen bilmiyormu konunun vahametini kapina geliyormus gece annen goruyordur illa ki benim annem
Olsa adami kaynar suyla haslar hic acimaz baltayla kovalar yapmisligi vardir yani

Tüm bu kaygıların, canından önemli mi?

Savcılığa git polise değil! Ne zaman sana bu yorum yapılsa e napayım polise gittim gönderdiler diyosun sinir oldum burda ya.

Ben bundan 3-4 yıl önce benzer bir konuyla savcılığa başvurmuştum ki bu şekilde dayak vs. yoktu ortada. Ona rağmen adam benden daha ciddiye almıştı olayı.

Sen elinden geleni yapmamışsın ki bide burda o olmaz bu olmaz diyosun.

Eee Daha ne o zaman. Madem bu tur bi cekincen yok ne korkuyon adamdan. Pek bi hanim evladi buyudun heralde. Insan can korkusuyla daha bi gozunu karartir benim bildigim. Madem seni olumle tehdit ediyo falan, ulan oylede olecem, boyle de olecem demiyon mu hic. Susup olecegime savasip olurum daha iyi. Hic bari oteki tarafa gozu acik gitmem.
Ama hala inandirici gelmiyor bu konu bana. Sirf ya gercekse diye yaziyom valla

yazik ya
annesiyle gizli gorusseniz
yokmu hic acigi
ne cesaret cok sasirdim
sizdekide ne cesaretsizlik
istemiyom ya az cesaretli olun
ilk dayakta korkup dediklerini yapmayacaktiniz
boyle bisey sanir sonra kendini
o simdi seni eline aldi nasil olsa korkuyo ben istedigimi yaptiririm diyor
birak beni sIKtin artik de

yazik ya
annesiyle gizli gorusseniz
yokmu hic acigi
ne cesaret cok sasirdim
sizdekide ne cesaretsizlik
istemiyom ya az cesaretli olun
ilk dayakta korkup dediklerini yapmayacaktiniz
boyle bisey sanir sonra kendini
o simdi seni eline aldi nasil olsa korkuyo ben istedigimi yaptiririm diyor
birak beni sIKtin artik de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…