Öyle mutlaka olmaması hayirli ki olmadi bi sure düşünmüyorumhatta bu tedavi esnasinda bidaha asla yaptirmam ddiyordum ama simdi bu fikirde değil im denicem ama yaza doğru yada eylul gibi yakin bi zaman düşünmüyorum iyiyim tabiki üzüldüm ama çok kotu değilim onumuzdr örnek sen varsın bizimde olacak zamanki gelince bunu biliyorum bigun benimde bebeğim olacak sendende güzel haber bekliyorum
Ah canım çok duygulandım çok şükür bizim sayfamızda da hamilelik takvimi gördük. Allah tamamına erdirsin inşallah. darısı bizlere:)gördüm canım. enteresan bi duygu. gerçi vajinal usg'de yumurta takibindeki foliküle benzer bi kese görüyosun. ama o bile içimi rahatlattı tabi. 2 ocağa kalp atışı için gün verdi. bütün ilaçlara da devam dedi. bütün ilaçlara devam olunca tedirginlik de devam ediyor tabi ilaçlarla mı tutuyoruz bebişi diye. bakalım bekliyip görücez canm. darısı en kısa zamanda başına inşallah. sakın umutlarını kaybetme. bi gün olacak
canım çok üzüldümGyps 84 ne yaptin ne zaman gidiyosun doktorabende bbugün yaptiticam testi adet agrisi gibi agrim oluyo arada bekleyemicem devlet hastanesine geldim acil ine kanda bakmiyoruz dedi simdi kadim doğumagidiyorum ve cçok korkuyorum
Ah canım çok duygulandım çok şükür bizim sayfamızda da hamilelik takvimi gördük. Allah tamamına erdirsin inşallah. darısı bizlere:)
canım fish boyama sonucumuz %68 haploid %20 diploid çıkmış. Kaan hoca ya yazıcaz sonucu. bakalım ne dicek. bizim deneme yaza kaldı canım. değerler kötü. yaza kadar elimizden geleni yapalım sonrası Allah a kalmış.Cnm inşallah. Mucize gibi hala inanasım gelmiyo. Darısı başınıza. Sen ne zaman başlıyosun?
mutlu yıllar kızlarr!!! yeni yıl hepimize sağlık, mutluluk ve bebiş getirsin :) hiç sesiniz çıkmıyor neler yapıyosunuz? gypsy84 arkadaşım hamişlik nasıl gidiyoo ? özledim muhabbetinizi ya hu
Amin insslahay çok sevindim yeni yıl hediyesi gibi darısı bizlere inşallah
Gyps gözün aydin diğer foruma yazdiginu girdim kalp atisini duymussun çok şükür Canim allah kucagina almayi nasip etsin saglikli bi şekilde kandilinizde mübarek olsun rabbim isteyen hherkesi anne yapsin inşallah...
ay çok sevindim yeni yıl hediyesi gibi darısı bizlere inşallah
Amin insslah
Merhaba canım hamile siniz tebrik ederim..rabbim kucağına almayi nasip etsin..kızlar yazmıyorum diye bu topiği unuttum sanmayın. Bu topiğin mucizeyle bir ilgisi olmalıhepiniz dualarımdasınız. Azradan haber aldım özel mesajdan da sizler napıyosunuz? Zehra tedavin nooldu canım? Özledim hepinizi
Merhaba canım hamile siniz tebrik ederim..rabbim kucağına almayi nasip etsin..
Tüp bbek mi yaptınız. .
Ve bu arada sorun tam olarak neydi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?