Canım çok çok çok sevindim ya ben de gözyaşlarımı tutamadım. Allah tamamına erdirsin inşallah! dualarımız seninle canım. lütfen bu kendini yormama olayına hep devam et ve moralini hep iyi tut canım.SU_SU_ cnm senden de haber yok naaptınız tedaviye başladınız mı?
Gysp merakla bekliyoruz bebisimizin ilerlemesi nasıl inssallah bi sorun yokSaol zehra inşallah gyps nerdesin tekrarladinmi testi sesin yok bebeğine kavuşunca bizi unutma :))
Evet canım, İzmir de yaşıyoruz. sen nerdesin canım bi de tüp bebeği nerde yaptırıyosun?Sendemi ankara dişinda yasiyosun ben bu defa tedavide çok zorluk çektim ama sonunda gypsdrn bu güzel haberi alinca bende çok umutlanfim heyecanlandim cokk mutlu oldumpozitifim yoksa mmoralin bozuktu ve bidahada dusunmuyodum
Bide Canim afedersin ama ben ishal oldum iki gündür ilaclarmi yaoti acaba dicem ama ilaclari 5 gündür kullaniyirum
İki tane oluştu embriyo ikisinide koydu doktor hocam kaça bölünmüşlerdedim kizdi ne yyapan sen diyor kaça bölündüğünü biri çok iyi durumda diğeride iyi sen bosver dedi bende daha konusamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?