Çok şükür yazdin Canim yaa bende iyiyim evime gitmeyi bekliyorum bende tetradox,crinone JEL, estrofem,elevit,tetradox bunları kullanıyorum
Saol Canim bugün daha iyiyim meyveyle iyi olmaya calisiyorum buyysun buyusun daha çok kalinlasacak .:) zehracum evet tedavin hayirli olsun güze l sonuçlar al bide bende nar suyu içmeye basladim hazır aksam olurmu sikmasi zir oluyor biraz
Canım çok çok çok sevindim ya ben de gözyaşlarımı tutamadım. Allah tamamına erdirsin inşallah! dualarımız seninle canım. lütfen bu kendini yormama olayına hep devam et ve moralini hep iyi tut canım.
azra01 arkadaşım senden de aynı güzel haberleri bekliyoruz. lütfen sende moralini yüksek tut.
Bizde iki defa Ankara ya gittik DNA hasarı için ölçüm yapılamadı sayı çok az diye. burda sperm testi yaptırdık sayı 1 milyondan 100 bine düşmüş. şimdi fish boyama yaptırın dedi Kaan hoca. ona göre tüp bebeğe başlarız dedi. canım çok büyük bi üzüntüdeydim ama şimdi sizlerle ve azminizle moral buldum kendime geldim.
Aslında şubat tatilinde denemeyi düşünüyoduk ama yaza kalcak sanırım
Gyps 84 ne yaptin ne zaman gidiyosun doktorabende bbugün yaptiticam testi adet agrisi gibi agrim oluyo arada bekleyemicem devlet hastanesine geldim acil ine kanda bakmiyoruz dedi simdi kadim doğumagidiyorum ve cçok korkuyorum
Olmadi negatif 0,63
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?