Paylaştığınız hedefler son hedefleriniz mi, yoksa ilk hedef mi? İlk hedef 10 kg koydum kendime yani 79. Çünkü toplamda vermek istediğim 34-35 kilo. Böyle söyleyince çok korkunç, ulaşılmaz görünüyorHedef ne yazalım. Bi de her gün yediklerimizi paylaşıyoruz yazıyoruz.
bu ekipteki hatunlar (ben haric) aslinda zayiflar hep 3er 5 er kilo vermek istiyorlar genelde. Aramizda hatta sporcu olan at gibi bi bibimizde vardi da o hedefi 2 gunde halletti bitirdi. Ama bende senin gibiyim ilk hedefi 79 yazdim buraya normalde toplam 30 kilo falan vermek istiyorumPaylaştığınız hedefler son hedefleriniz mi, yoksa ilk hedef mi? İlk hedef 10 kg koydum kendime yani 79. Çünkü toplamda vermek istediğim 34-35 kilo. Böyle söyleyince çok korkunç, ulaşılmaz görünüyor
Tamam ben de paylaşırım yediklerimi
Buna sevinmemem gerekir ama yol arkadaşı bulduğum için mutluyum. Yalan söylemeyeceğim.bu ekipteki hatunlar (ben haric) aslinda zayiflar hep 3er 5 er kilo vermek istiyorlar genelde. Aramizda hatta sporcu olan at gibi bi bibimizde vardi da o hedefi 2 gunde halletti bitirdi. Ama bende senin gibiyim ilk hedefi 79 yazdim buraya normalde toplam 30 kilo falan vermek istiyorum
Kilo verme ikizimi buldum bende hahayyyyBuna sevinmemem gerekir ama yol arkadaşı bulduğum için mutluyum. Yalan söylemeyeceğim.Herkes mezun olup gidecek, biz demirbaş gibi burda uzun süre kalacağız
Kilo verme ikizimi buldum bende hahayyyyaman sagligimiz bozulmadan bu verip kurtulsaydik. Gerisi cok dert degil canimiz sag olsun.
Ciddi bir sey yoktur umarim. Benimde var ama ufak tefek yeni basladi sayilir saglik sorunlari.Benim bozulacağı kadar bozuldu. Düzeltmek için uğraşıyorum, daha kötüsü olmadan..
Safrakesesi taşı düşürdüm doğumdan sonra. Onun için kontrole gittim karaciğer yağlanması çıktı. Bu beni çok korkutuyor. Doktor kilo vermen lazım dedi klasik.Ciddi bir sey yoktur umarim. Benimde var ama ufak tefek yeni basladi sayilir saglik sorunlari.
Hepsi birbirini tetikliyor iste mekanizma bi bozulmaya gorsun. Cok gecmis olsun. Sporla diyetle hallederiz. Arada hepimizin gel gitleri oluyor. Bazi haftalar geriliyoruz bazi haftalar cok iyi gidiyoruz. Onemli olan arada bocalasakta yoldan cikmamak. Geri dönmek. Bu grubun enerjisi, motivasyonu cok guzel valla ben yillardir arayip bulamadigim motivasyonu burasiyla buldum. Şu depremden sonra bende de bi anksiyete tekrar yemeye baslama uykusuzluk halleri oldu toparlanmaya calisiyorum. Psikolojik yiyiciyim bende.Safrakesesi taşı düşürdüm doğumdan sonra. Onun için kontrole gittim karaciğer yağlanması çıktı. Bu beni çok korkutuyor. Doktor kilo vermen lazım dedi klasik.
Herkes doğum kilosu vermeye çalışır. Ben hamilelikte kilo verdim. Doğumdan sonra hamile kaldığım kilonun çok altına düştüm. Ama sonra nasıl buraya geldim gerçekten anlamadım..Hiç bu kiloları görmemiştim. Bir de sürekli d vitamini, B12 ve magnezyum eksikliği var hamilelikten beri. Doktorun verdiği ilaçları da kullanacağım bu süreçte. 1-2 ay sonra kontrole giderim diye düşünüyorum.
Aynen öyle. Bir kısır döngü içine girdim. Bu sefer gerçekten buna dur demeliyim.Hepsi birbirini tetikliyor iste mekanizma bi bozulmaya gorsun. Cok gecmis olsun. Sporla diyetle hallederiz. Arada hepimizin gel gitleri oluyor. Bazi haftalar geriliyoruz bazi haftalar cok iyi gidiyoruz. Onemli olan arada bocalasakta yoldan cikmamak. Geri dönmek. Bu grubun enerjisi, motivasyonu cok guzel valla ben yillardir arayip bulamadigim motivasyonu burasiyla buldum. Şu depremden sonra bende de bi anksiyete tekrar yemeye baslama uykusuzluk halleri oldu toparlanmaya calisiyorum. Psikolojik yiyiciyim bende.iyiki burasi var yoksa temelli salardim. Sende seveceksin baya motive olacaksin bence. Hadi hayirli olsun.
tabi ki ılaşılır demeyin öyle, ilk hedef yazıyorum o haldePaylaştığınız hedefler son hedefleriniz mi, yoksa ilk hedef mi? İlk hedef 10 kg koydum kendime yani 79. Çünkü toplamda vermek istediğim 34-35 kilo. Böyle söyleyince çok korkunç, ulaşılmaz görünüyor
Tamam ben de paylaşırım yediklerimi
Kilo alma sureci basli basina hepimiz icin o korkunc dongu demek bence zaten yani en azindan yiyerek aliyorsak bi rahatsizlik ya da ani hareketsizlik durumlari yoksa oyle bence. Ama bebek adimida olsa 5 gr da versek en azindan bi ilerlemedir bazende duraksama olur. Yeterki gerilemeyelim. Yada tamamen birakmayalim. Ya hep ya hic demek insanin hevesini kiriyor uzun vadede.Aynen öyle. Bir kısır döngü içine girdim. Bu sefer gerçekten buna dur demeliyim.
Al benden de o kadar ya, uğraşıp veriyorum sonra ipin ucu biraz kaçsa hemen ++++ kilokilo versem de ben bırakmayı düşünmüyorum çünkü almaya meyilliyim hep
Çok haklısın. 6 şubat depremi zamanı hamileydim. Deprem bölgesinden uzaktayım, hissetmedim ama inanılmaz etkilendim. Zaten depremden bir kaç hafta sonra 37. haftaya girer girmez doğum yaptım. Ya böyle bir şey tekrar olursa, bebeğimi nasıl koruyacağım diye bir panik hali oldu bende o psikolojiyle. O günden beri bir gece deliksiz uyku uyuduğumu hatırlamıyorum… Haliyle saatin kaç olduğuna bile bakmadan gece gündüz sürekli bir şeyler yedim.. Sonuç bu oldu doğal olarak.. Mutfağa gitmek yerine psikoloğa gitmeyi tercih etseydim durum farklı olabilirdiKilo alma sureci basli basina hepimiz icin o korkunc dongu demek bence zaten yani en azindan yiyerek aliyorsak bi rahatsizlik ya da ani hareketsizlik durumlari yoksa oyle bence. Ama bebek adimida olsa 5 gr da versek en azindan bi ilerlemedir bazende duraksama olur. Yeterki gerilemeyelim. Yada tamamen birakmayalim. Ya hep ya hic demek insanin hevesini kiriyor uzun vadede.
Çoğumuzun yeme bozukluğunun altında psikolojik sebepler yatıyor işte.. Neyse geçmiş gitmiş olsun. Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah.Çok haklısın. 6 şubat depremi zamanı hamileydim. Deprem bölgesinden uzaktayım, hissetmedim ama inanılmaz etkilendim. Zaten depremden bir kaç hafta sonra 37. haftaya girer girmez doğum yaptım. Ya böyle bir şey tekrar olursa, bebeğimi nasıl koruyacağım diye bir panik hali oldu bende o psikolojiyle. O günden beri bir gece deliksiz uyku uyuduğumu hatırlamıyorum… Haliyle saatin kaç olduğuna bile bakmadan gece gündüz sürekli bir şeyler yedim.. Sonuç bu oldu doğal olarak.. Mutfağa gitmek yerine psikoloğa gitmeyi tercih etseydim durum farklı olabilirdi
Al bendende o kadar. Maras depreminden 1 hafta sonra dogum yaptim ama o kadar kotuydu ki haberlerde gorduklerimiz. Uzaktan bakmak bile travma sebebiydi Allah yasayanlara sabir versin bir daha yasatmasin. Ben deprem nedir bilmezdim onunla basladi deprem korkusu simdide marmara bolgesindeyiz. Izmitteyim yani. Her sarsintida bebegimi alip nasil yetistirecegim diye her gece deprem icin hayat ucgeni olusturup yatiyorum abartisiz her gece montlarimizi falan hazirliyorum. Uyuyamiyorum uyuya kalincada sallaniyor gibi hissederek geri uyaniyorum. Sonra diyorum bu depremi yasayan insanlar bunu yasamamaliydi kimse bunu yasamamali. Empatisi bile insani kahrediyor. Hayat gercekten acimasiz. Simdi bu yoruma maruz kalan arkadaslarida üzdük neyse cok konustum yine.Çok haklısın. 6 şubat depremi zamanı hamileydim. Deprem bölgesinden uzaktayım, hissetmedim ama inanılmaz etkilendim. Zaten depremden bir kaç hafta sonra 37. haftaya girer girmez doğum yaptım. Ya böyle bir şey tekrar olursa, bebeğimi nasıl koruyacağım diye bir panik hali oldu bende o psikolojiyle. O günden beri bir gece deliksiz uyku uyuduğumu hatırlamıyorum… Haliyle saatin kaç olduğuna bile bakmadan gece gündüz sürekli bir şeyler yedim.. Sonuç bu oldu doğal olarak.. Mutfağa gitmek yerine psikoloğa gitmeyi tercih etseydim durum farklı olabilirdi
Ben de yeni bir egzersiz keşfettim HIIT deniyor. Yani high intensity interval training. Yüksek yoğunluklu aralıklı antrenman diye geçiyor. Kısa sürede daha fazla kalori yaktrıyorKizlar hedef kilolara ulasmanin yaninda azda kas kutlesi olusturmaya calissak mi? Boylece metabolizma hizlanir. Ne demisler 1 kilo yag saatte 2 kalori yakiyorsa 1 kilo kas 40 kalori yakar gibi bir seydi.hem guc kuvvet olur sekilleniriz. Yani kalici saglik cabalari ekleyelim mi kilo vermeye ek olarak. Bazi hareketleri etkili buldugumuz seyleri yazariz hepimiz yapariz. Mesela leslie benim icin umut isigi oldu inanilmaz etkili hemde evde yapiliyor sizden ogrendim. Boyle bildiklerimizi deneyimleyelim mi birbirimize aktararak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?