Şey var. Mesela 30 saniye depar atiyorsun sonra 1 dk yuruyorsun yada hafif tempo kosuyorsun sonra yine depar atiyorsun. O mu?Ben de yeni bir egzersiz keşfettim HIIT deniyor. Yani high intensity interval training. Yüksek yoğunluklu aralıklı antrenman diye geçiyor. Kısa sürede daha fazla kalori yaktrıyor
Onu gibi ama benim bulduğum video leslie'nin son videolarında tanner diye bir eğitmen var onun. Leslie'deki hareketlerin daha hızlısı, yürüme aralıkları da daha sıkŞey var. Mesela 30 saniye depar atiyorsun sonra 1 dk yuruyorsun yada hafif tempo kosuyorsun sonra yine depar atiyorsun. O mu?
Hiit ben denedim de çok yorucu oluyor bilmiyorum bebek bakarken yapabilir miyimOnu gibi ama benim bulduğum video leslie'nin son videolarında tanner diye bir eğitmen var onun. Leslie'deki hareketlerin daha hızlısı, yürüme aralıkları da daha sık
Hiit ben denedim de çok yorucu oluyor bilmiyorum bebek bakarken yapabilir miyim
Desene ben ancak aylar sonra yapabilrm onuOnu gibi ama benim bulduğum video leslie'nin son videolarında tanner diye bir eğitmen var onun. Leslie'deki hareketlerin daha hızlısı, yürüme aralıkları da daha sık
Yok bu iyiymiş ya, benim yaptığımda zorlu hareketler vardı
Bu aşırı zor değil
O gerçekten çok zorBen de HIIT TABATA diye bir şey yapıyordum bi ara ama baya zorlayiciydi bakmak isteyen olur belki
Yok yaaDesene ben ancak aylar sonra yapabilrm onusen baya kondusyonlusun demek ki helal olsun
Ben daha bakmadimYok yaalinki paylaştım yukarıda. Benim de yaptığım o.
Ilk 1 -2 hafta benimde cok basim agridi ozellikle yemek aralarinda ve aksamlari ama gececek.Kahvaltı: Menemen 1 yumurta ile. 35 gr beyaz peynir, 6 siyah, 4 yeşil zeytin, 1 adet wasa, 1 adet etimek kızarmış ekmek
Bugün zorlandığım için ara öğün ihtiyacı duydum. 3-4 kaşık yoğurt ve yarım wasa yedim.
Akşam: 2 kaşık pilav, 4-5 kaşık kuru fasülye, 3-4 kaşık yoğurt.
Artık bir şey yemem. Dün iyi geçmişti ama bugün çok başım ağrıyor.. Alışma süreci sabır diyorum kendime. Yeme düzenine alışmak için kendime 1-2 hafta vermek istiyorum. Sonrasında sporu dahil edeceğim. Henüz spor yok. 3 litre su içiyorum günlük. 2-3 filtre kahve içiyorum.
Bayılıyorum Kayserililerin ev gezmelerineKahvaltı: peynirli omlet ama az, isli çerkes peyniri 3 dilim, 2 minik poğaça, 2 dilim salam
Öğle: fındıklı kurabiye, sade kahve
Akşam: ordövr tabağı ve meyve(düğüne davetliydik)
Diyete uygun yemiyorum ama dengeli yemeye çalışıyorum, regl olacağım ve çok iştahlıydım 2-3 gündür. Gezmelerimde devam ediyor o yüzden öğlenleri kahvaltıyla karışık yapıyorum, yarın yine gezmedeyim bakalım nasıl olacak. Gideceğim yere kısır yapacağım bol yeşillikli, diyetede biraz uygun bence
Kahvaltı: zeytin domates salatalık hindi füme tahin-pekmez 1 dilim ekmek ve yeşil çay
Ara: yarım muz çiğ badem
Akşam: erişteli yeşil mercimek ve salata
Kahvaltı: Menemen 1 yumurta ile. 35 gr beyaz peynir, 6 siyah, 4 yeşil zeytin, 1 adet wasa, 1 adet etimek kızarmış ekmek
Bugün zorlandığım için ara öğün ihtiyacı duydum. 3-4 kaşık yoğurt ve yarım wasa yedim.
Akşam: 2 kaşık pilav, 4-5 kaşık kuru fasülye, 3-4 kaşık yoğurt.
Artık bir şey yemem. Dün iyi geçmişti ama bugün çok başım ağrıyor.. Alışma süreci sabır diyorum kendime. Yeme düzenine alışmak için kendime 1-2 hafta vermek istiyorum. Sonrasında sporu dahil edeceğim. Henüz spor yok. 3 litre su içiyorum günlük. 2-3 filtre kahve içiyorum.
Bugün sabah klasik 2 yumurta, peynir , zeytin, yeşillik, ekmekli kahvaltı. Öğleden sonra protein bar ve sütlü kahve. Akşam mecbur dışardan yedim çünkü diş nedenli olduğunu sandığım bi huysuzluğu vardı bebeğimin, yemek memek yalan oldu. Basmatili, köfteli bi bowl yedim pirinci biraz fazla kaçırmış olabilirim o yüzden yürüyüşe kaçacağım şimdi
Kahvaltı : omlet, yeşillik, tahin pekmez, 1 dilim ekmek, peynir, çeyrekten az küçük avokado, çörek otu
Öğle: marul, salatalık, 3yk Meksika fasulyesi, 2 yk yoğurt
Ara: lifalif incirli fındıklı top, çay
Akşam: yayla çorbası, yaprak sarma 1 tabak (biraz abarttım biliyorum ama napıyım tadı efsane olmuş. Bir de buranın yerel bir tarifi sarmaların her birinin boyu 2 3 cm)
Kahvaltı: peynirli omlet ama az, isli çerkes peyniri 3 dilim, 2 minik poğaça, 2 dilim salam
Öğle: fındıklı kurabiye, sade kahve
Akşam: ordövr tabağı ve meyve(düğüne davetliydik)
Diyete uygun yemiyorum ama dengeli yemeye çalışıyorum, regl olacağım ve çok iştahlıydım 2-3 gündür. Gezmelerimde devam ediyor o yüzden öğlenleri kahvaltıyla karışık yapıyorum, yarın yine gezmedeyim bakalım nasıl olacak. Gideceğim yere kısır yapacağım bol yeşillikli, diyetede biraz uygun bence
kızlar dünü ekledimSabah 1 protein bar+kahve
Öğlen 6 7 yemek kaşığı kıymali bamya yemeği+2 yemek kaşığı yoğurt
Akşam meyve yedim saçma sapan erik kayısı vs yemem daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?