Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Selamlarrrr
Kahvaltı: domates zeytin 2 adet wasa birinin üzerine fıstık ezmesi diğerine acılı ezme ve hindi füme, yeşil çay
Ara: fesleğenli kraker ve muz ( bu kombinasyon ne alaka bilmiyorum sshjssjs)
Akşam: yeşil mercimek yemeği ve tavuk

Kaçamak yapmıyorlardır umarım. Dişçiden geldim ben de. Yemek yiyemiyorum. Geç saate de kalmak istemiyorum umarım 1 saate geçer şu uyuşukluk.
ay geçmiş olsun, geç saate kalsan da hafif atlatmaya çalış

Sabah 3 yk yulaf lapası
1 küçük muz
1tatlı kaşığı fıstık ezmesi
Öğlen 1 lahmacun ayran(dışarıdaydım zorunda kaldım:/ nasıl bir zorunluluksa
akşam yemem daha az meyve kemiririm

Selam kizlar. Gece oglum dusup kasini yardi. Acildeydik 3 e kadar. 6 dikis atildi. Cok sukur gozune bir sey olmadi ve tomografi temiz cikti. Ama ben hala atlatamadim o travmayi gercekten sifir enerji sifir motivasyon. Sabah kiymali domatesli yumurta yedim. Arada 1 tane meyve suyu ictim yani bir bardak. Aksamda et sote yaninda 1 dilim ekmek. Gunu kapattim.

oy çok geçmiş olsun allah beterinden korusun

çok geçmiş olsun. 24 saat içinde bir sorun olmadıysa çok endişelenmene gerek yok. Ama anne yüreği günlerce uyutmuyor. Bilirim. Ahh bu küçükler asla canlarının yanacağını düşünmüyor. Benim de 2 yaşında bir kızım var. Olmayacak işler yapıyor sürekli, iki saniye göz kırpmaya gelmiyor.

Selaaam herkese,
Sabah 2 yumurta, 1 küçük haşlanmış patates, 7-8 zeytin, minik dilim peynirle kocaman bi yeşil salata
Arada, sade sek quark , 1 armut, üstüne kabak çekirdeği serptim tarçınla
Akşam 2 tane tavuk but airfry usulü, 5-6 kaşık sultani bezelye yemeği ve salatayla kapanış

Sabah: 2 haşlanmış yumurta, beyaz peynir, zeytin, domates, salatalık, biber, 2 etimek kızarmış ekmek
Akşam: ton balıklı salata.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…