Al benden de o kadarBayılıyorum Kayserililerin ev gezmelerinehele bir de kv yanındaysa ve o da gezmeyi seviyorsa, Allaaah şenlik resmen
cidden herkes kayıpÇok sessiz herkes.
Kaçamak yapmıyorlardır umarım.cidden herkes kayıp
ay geçmiş olsun, geç saate kalsan da hafif atlatmaya çalışKaçamak yapmıyorlardır umarım.Dişçiden geldim ben de. Yemek yiyemiyorum. Geç saate de kalmak istemiyorum umarım 1 saate geçer şu uyuşukluk.
teşekkür ederim. Küçük bir dolguyla kurtardık şüküray geçmiş olsun, geç saate kalsan da hafif atlatmaya çalış
1 tanecik lahmacundan ne olacak. İncecik hamur zatenSabah 3 yk yulaf lapası
1 küçük muz
1tatlı kaşığı fıstık ezmesi
Öğlen 1 lahmacun ayran(dışarıdaydım zorunda kaldım:/ nasıl bir zorunluluksa
akşam yemem daha az meyve kemiririm
oy çok geçmiş olsun allah beterinden korusunSelam kizlar. Gece oglum dusup kasini yardi. Acildeydik 3 e kadar. 6 dikis atildi. Cok sukur gozune bir sey olmadi ve tomografi temiz cikti. Ama ben hala atlatamadim o travmayi gercekten sifir enerji sifir motivasyon. Sabah kiymali domatesli yumurta yedim. Arada 1 tane meyve suyu ictim yani bir bardak. Aksamda et sote yaninda 1 dilim ekmek. Gunu kapattim.
bizi hep bi taneden bişi olmazlar mahvetti1 tanecik lahmacundan ne olacak. İncecik hamur zatenAfiyet olsun.
çok geçmiş olsun. 24 saat içinde bir sorun olmadıysa çok endişelenmene gerek yok. Ama anne yüreği günlerce uyutmuyor. Bilirim. Ahh bu küçükler asla canlarının yanacağını düşünmüyor. Benim de 2 yaşında bir kızım var. Olmayacak işler yapıyor sürekli, iki saniye göz kırpmaya gelmiyor.Selam kizlar. Gece oglum dusup kasini yardi. Acildeydik 3 e kadar. 6 dikis atildi. Cok sukur gozune bir sey olmadi ve tomografi temiz cikti. Ama ben hala atlatamadim o travmayi gercekten sifir enerji sifir motivasyon. Sabah kiymali domatesli yumurta yedim. Arada 1 tane meyve suyu ictim yani bir bardak. Aksamda et sote yaninda 1 dilim ekmek. Gunu kapattim.
O da doğru. Ama bu hafta başka kaçamak yapmazsın. Dengelersin. Önceden ben şahsen her gün her saat bi tanecikten ne olacak deyip dünyayı yiyordumbizi hep bi taneden bişi olmazlar mahvetti
bende de irade sıfır yapmaya çalışıyorum işte bişeylerO da doğru. Ama bu hafta başka kaçamak yapmazsın. Dengelersin. Önceden ben şahsen her gün her saat bi tanecikten ne olacak deyip dünyayı yiyordum
Güzel görünüyor. Benim eşim yapsa ben de yerdimBen akşam yemeyecektim ama eşim kabaklı tavuklu şöyle bişey yapmış bundan yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?