Teşekkür ederimGüzel görünüyor. Benim eşim yapsa ben de yerdimAfiyet olsun. Benimki de sürekli abur cubur yiyor karşımda. Bana da karpuz almış bugün
Bir lahmacundan bi şeycik olmaz bence, diyetisyenler bile öğün olarak veriyor bazen mis gibi proteinli afiyet olsunSabah 3 yk yulaf lapası
1 küçük muz
1tatlı kaşığı fıstık ezmesi
Öğlen 1 lahmacun ayran(dışarıdaydım zorunda kaldım:/ nasıl bir zorunluluksa
akşam yemem daha az meyve kemiririm
Allahıııımmm okurken gözümün önünden geçiyorlardıııığğğğHelloo,
Kahvaltı: yapmadım
Öğle: kısır, yarım patatesli poğaça, kalburabastı ve 1 top profiterol
Akşam: fırın patates ve tandır et, azıcık kepekli ekmek
Ara: 2 dilim karpuz
Çok geçmiş olsun canım yaa Rabbim beterinden korusun inşallahSelam kizlar. Gece oglum dusup kasini yardi. Acildeydik 3 e kadar. 6 dikis atildi. Cok sukur gozune bir sey olmadi ve tomografi temiz cikti. Ama ben hala atlatamadim o travmayi gercekten sifir enerji sifir motivasyon. Sabah kiymali domatesli yumurta yedim. Arada 1 tane meyve suyu ictim yani bir bardak. Aksamda et sote yaninda 1 dilim ekmek. Gunu kapattim.
Çok geçmiş olsunSelam kizlar. Gece oglum dusup kasini yardi. Acildeydik 3 e kadar. 6 dikis atildi. Cok sukur gozune bir sey olmadi ve tomografi temiz cikti. Ama ben hala atlatamadim o travmayi gercekten sifir enerji sifir motivasyon. Sabah kiymali domatesli yumurta yedim. Arada 1 tane meyve suyu ictim yani bir bardak. Aksamda et sote yaninda 1 dilim ekmek. Gunu kapattim.
Sarmacıklar diyerek yumuşatamazsın shshshshdKahvaltı :2 haşlanmış yumurta, peynir, yeşillik, tahin pekmez, 1 dilim ekmek, çeyrekten az avokado
Ara:sütlü kahve, kuru meyveli bar, 1 sb kefir
Akşam: tavuk çorbası, dünkü sarmacıklar, salata
Ama görsen onlara aslaa sarma diyemezsin. Baş parmağımın ilk boğumu kadarlarSarmacıklar diyerek yumuşatamazsın shshshshd
Sen bir de bizim sarmaları gör yumruk kadarAma görsen onlara aslaa sarma diyemezsin. Baş parmağımın ilk boğumu kadarlar
Selamlarrrr
Kahvaltı: domates zeytin 2 adet wasa birinin üzerine fıstık ezmesi diğerine acılı ezme ve hindi füme, yeşil çay
Ara: fesleğenli kraker ve muz ( bu kombinasyon ne alaka bilmiyorum sshjssjs)
Akşam: yeşil mercimek yemeği ve tavuk
Sabah 3 yk yulaf lapası
1 küçük muz
1tatlı kaşığı fıstık ezmesi
Öğlen 1 lahmacun ayran(dışarıdaydım zorunda kaldım:/ nasıl bir zorunluluksa
akşam yemem daha az meyve kemiririm
Selam kizlar. Gece oglum dusup kasini yardi. Acildeydik 3 e kadar. 6 dikis atildi. Cok sukur gozune bir sey olmadi ve tomografi temiz cikti. Ama ben hala atlatamadim o travmayi gercekten sifir enerji sifir motivasyon. Sabah kiymali domatesli yumurta yedim. Arada 1 tane meyve suyu ictim yani bir bardak. Aksamda et sote yaninda 1 dilim ekmek. Gunu kapattim.
Selaaam herkese,
Sabah 2 yumurta, 1 küçük haşlanmış patates, 7-8 zeytin, minik dilim peynirle kocaman bi yeşil salata
Arada, sade sek quark , 1 armut, üstüne kabak çekirdeği serptim tarçınla
Akşam 2 tane tavuk but airfry usulü, 5-6 kaşık sultani bezelye yemeği ve salatayla kapanış
Sabah: 2 haşlanmış yumurta, beyaz peynir, zeytin, domates, salatalık, biber, 2 etimek kızarmış ekmek
Akşam: ton balıklı salata.
Ben akşam yemeyecektim ama eşim kabaklı tavuklu şöyle bişey yapmış bundan yicem
Helloo,
Kahvaltı: yapmadım
Öğle: kısır, yarım patatesli poğaça, kalburabastı ve 1 top profiterol
Akşam: fırın patates ve tandır et, azıcık kepekli ekmek
Ara: 2 dilim karpuz
dünü eklediiimKahvaltı :2 haşlanmış yumurta, peynir, yeşillik, tahin pekmez, 1 dilim ekmek, çeyrekten az avokado
Ara:sütlü kahve, kuru meyveli bar, 1 sb kefir
Akşam: tavuk çorbası, dünkü sarmacıklar, salata
Akşam ile dengeliyorsun işte sorun yok benceHofff bugün kötü geçiyor benim diyet
Sabah kahve+ kuru incir ve sirkeli su
Kahvaltı: domates salatalık hindi füme patates kızartması (biraz abarttım yerken) ekmek falan yemedim bu yüzden
Ara: çörekotlu yulaflı kraker ve 1 elmalı kurabiye gömdüm
Akşam: çorba salata yiyeceğim sadece
Emzirdiğim için bazen çok açlık vuruyor bir de evdeyken daha kolay diyet yapılıyor diye düşünüyorum anneme gelince ipin ucu kaçtıAkşam ile dengeliyorsun işte sorun yok bence
Bence sen emzirdiğin için her şeyi yiyebilirsin jdkdjdjdj boşver dengelemissin afiyet olsunEmzirdiğim için bazen çok açlık vuruyor bir de evdeyken daha kolay diyet yapılıyor diye düşünüyorum anneme gelince ipin ucu kaçtıinşallah daha yemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?