Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Sabah: 2 haşlanmış yumurta, beyaz peynir, domates, salatalık, biber, zeytin, 2 dilim etimek kızarmış ekmek
Ara: 10 adet çiğ badem, 3 kaşık yoğurt
Akşam: Yoğurtlu çorba, ton balıklı salata
Gün içinde 2 fincan filtre kahve, 1 fincan bitki çayı içtim. 3 lt su içiyorum her gün. Bugün biraz yürüyüş de yaptım. Çocukla düşe kalka olsa da

Kahvaltı; 2 haşlanmış yumurta, renkli biberler, çeyrek avokado ve 1 dilim tohum ekmek
Öğlen; kinoa kısır
Akşam; barbunya, basmati, kuşkonmaz

Günaydın. Bu ara yoğunum yine ama devam ediyorum merak etmeyin.

sabah 2 sosis yedim 1 bardakta meyve suyu ictim. 2 lokma peynir. 1 dilim ekmek. Oglen 1 tane noodle yedim. Aksamda dunden kalan kavurmadan 3-4 kasik. Kahveler rutin zaten. (Evet bugun berbat beslendim.)

Sabah 1 muz + şekersiz turk kahvesi
Öğlen kabak sote yağsız+yoğurt
Akşam kabak sote üstüne yoğurt hindi

Kahvaltı; 2 haşlanmış yumurta, renkli biberler, çeyrek avokado ve 1 dilim tohum ekmek
Öğlen; kinoa kısır
Akşam; barbunya, basmati, kuşkonmaz
Cereser O oslem_ Sofienin Kedisi Y Yagmurkan KendineRenkli Hawky immzaben Susmuyorr kızlar dünü ekledim

Merhabalar
Bir kaç gündür yoğunluktan girip yazamıyorum ama zannedilmesin ki ipin ucunu bıraktım beslenmeme dikkat ediyorum spor bu ara yapmak istemesemde sanırım regl yaklaştığı için o dermanı kendimde bulamıyorum dün bir saat spor yaptım pes etmek yok hedefe ulaşıncaya kadar

Bu arada geçenlerde mercimek ekmeği yaptım o kadar tok tutuyor ki inanamazsınız içerisine labne peynir ve hindi füme salam koydum uzun bir sure açlık hissetmedim başarılı denemek isteyenlere buyurun tarifi efenim

3 yemek kaşığı kırmızı mercimeği 1 bardak suda 1 saat bekletiyoruz sonrasında süzüp iyice yıkayıp kaba alıyoruz.Üzerine 2 yumurta 1 çay kaşığı kabartma tozu biraz tuz ve istenilen baharatlar eklenip blender ile pürüzsüz kıvama gelene kadar bızttlıyoruz. Karışımı çömlek sütlaçkaplarına yağlı kağıt sererek döküyoruz. Fırını 170 derece ısıtarak 25 dakika pisiriyoruz içinin pistigini kürdan ile kontrol edebilirsiniz. Bu tariften 2 adet çıkmaktadır

Günaydın kızlaarr. Bu hafta yine yoğunluktan yazamadım ama biraz rahatladı gibi dün kızçemin doğum günüydü 1 dilim pastasından yedim akşam da koca hamburgeri gömdüm diyete başladığımdan beri ilk kaçamağım olduğu için kendime fazla yüklenmiyorum ama yemesem iyidi tabi dün uzun zamandır giyemediğim bir elbisemin içine girdim aşırı mutlu oldum motivasyon oldu benim için, bugün spora ve diyete devam

Ben de diyetisyen görüşmesinden geldim. 300 gr vermişim normal ama çok çok dikkat etmedim listesine, geceler gündüzler uykusuz, e bi de üstüne regl eklenince..
Haftaya çook daha güzel bir sonuç alırım gibi geliyor. Zira kilo vermemiş olsam da sıkılaşmış hissediyorum. Spor iyi geldi

Herkese selam, sabah yine 2 yumurta, az peynir, zeytin, vasa, bol yeşillik
Arada yeşil çay, fıstık. 1 saat sonra sade quark
Akşam patlıcan musakka (fırında müthiş oldu ), cacık ve tabi ki salata. Yapabilirsem yürüyüş ama bu ara uykusuzluk hat safhada olduğundan bakıcaz bence kilo vermeyi çok etkiliyor uyku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…