Listeye ekleyelim ister misin seni de ?Kahvaltı; 2 haşlanmış yumurta, renkli biberler, çeyrek avokado ve 1 dilim tohum ekmek
Öğlen; kinoa kısır
Akşam; barbunya, basmati, kuşkonmaz
Olurr ben kilo vermekten ziyade alerjik durumumla mücadele etmeye çalışıyorum ama bir yandan da birkaç kilo verirsem hayır demem tabiListeye ekleyelim ister misin seni de ?
Neye alerjin varOlurr ben kilo vermekten ziyade alerjik durumumla mücadele etmeye çalışıyorum ama bir yandan da birkaç kilo verirsem hayır demem tabi
Boy 167
Kilo 59
Hedef 54 diyeyim
Mevsimsel alerji var (4mevsim var ama adı bu) bunun yanında ibs ve Sibo hastalığıyla uğraşıyorumNeye alerjin var
Allah şifa versin inşallahMevsimsel alerji var (4mevsim var ama adı bu) bunun yanında ibs ve Sibo hastalığıyla uğraşıyorum
Günaydın. Bu ara yoğunum yine ama devam ediyorum merak etmeyin.
Hofff bugün kötü geçiyor benim diyet
Sabah kahve+ kuru incir ve sirkeli su
Kahvaltı: domates salatalık hindi füme patates kızartması (biraz abarttım yerken) ekmek falan yemedim bu yüzden
Ara: çörekotlu yulaflı kraker ve 1 elmalı kurabiye gömdüm
Akşam: çorba salata yiyeceğim sadece
sabah 2 sosis yedim 1 bardakta meyve suyu ictim. 2 lokma peynir. 1 dilim ekmek. Oglen 1 tane noodle yedim. Aksamda dunden kalan kavurmadan 3-4 kasik. Kahveler rutin zaten. (Evet bugun berbat beslendim.)
Sabah 1 muz + şekersiz turk kahvesi
Öğlen kabak sote yağsız+yoğurt
Akşam kabak sote üstüne yoğurt hindi
Selamlarr kızlar bugün normal beslendim,
Kahvaltı: sucuklu yunurta, peynir, zeytin, 2 dilim ekmek
Ara: kurabiye
Akşam: tavuk, salata, 2 dilim ekmek
Az önce eşimle sade Türk kahvesi içtim ve yanında 1 parça fıstıklı çikolata hüplettim
Bugün sabah mercimekli nohutlu bir yeşil salata yedim, yanında 1 haşlanmış yumurta. Arada sütlü filtre kahve ve Ülker go.
Akşam yeşil mercimekli erişteli yoğurt çorbası, taze fasulye, salata ile kapanış.
İyi akşamlar
Kahvaltı : omlet, yarım haşlanmış yumurta, peynir, çeyrek avokado, yeşillik, tahin pekmez, 1 dilim ekmek
Öğlen : 1 sb kefir, 3 çilek
Ara: çay, kuruyemişli bar
Akşam: kuru fasulye, pilav, cacık
Sabah: 2 haşlanmış yumurta, beyaz peynir, domates, salatalık, biber, zeytin, 2 dilim etimek kızarmış ekmek
Ara: 10 adet çiğ badem, 3 kaşık yoğurt
Akşam: Yoğurtlu çorba, ton balıklı salata
Gün içinde 2 fincan filtre kahve, 1 fincan bitki çayı içtim. 3 lt su içiyorum her gün. Bugün biraz yürüyüş de yaptım. Çocukla düşe kalka olsa da
Kahvaltı; 2 haşlanmış yumurta, renkli biberler, çeyrek avokado ve 1 dilim tohum ekmek
Öğlen; kinoa kısır
Akşam; barbunya, basmati, kuşkonmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?