Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Yine sabah 58.1 çıktım
50 squatla start verdim
Sabah kefir muz yulaf chia keten tohumu kakao ceviz karışık içecek hazırladım.
Öğleden sonra 1 dilim ekmek üstüne çikolata sürdüm
Akşam çorba ve salata var menümde
Suyu yeterli içmedim

Sen muhteşem bi insansın sana en iyi gelecek şey yine kendin için yaptığın bu şeyler. Biz kadınlar çok güçlü ve çok güzeliz

58.15 çıktım hocam. Hedef 47 . En son onlu yaşlarımın başında o kilolardaydım sanırım bir daha deneyimlemek istiyorum dsdsga
Ne güzel kilon çok iyi ideal. Ben 47 kiloydum 45e düşmüşüm. Senin kilolarda olmak istiyorum bir 55 falan olsam da yeter bana. Bence kendini çok zorlama. Gerçekten kilon iyi lan

Hocaaam Zeynovski arkadaşımız torpilli mi niye adı 2 kere yazıldı tahtaya Etiket yapamıyorum, sanırım onlar gibi zengin olmadığım için

Ne güzel kilon çok iyi ideal. Ben 47 kiloydum 45e düşmüşüm. Senin kilolarda olmak istiyorum bir 55 falan olsam da yeter bana. Bence kendini çok zorlama. Gerçekten kilon iyi lan

Hocam ayrıca bu kız bana lan dedi

Sabah Türk kahvesi + az yer fıstığı
Öğlen 2 kaşık bulgur pilavı ve fırında sebzeli köfte
Akşam hindi+1 küçük kuru dolma, 1 karabuğday lavaş
45 dk tempolu yürüyüş 10 dksı koştum
1 top dondurma

Eklentiler

• IMG_4780.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 16
Sabah öğlen akşam şimdi çay yanı yulaflı cokie onun birazını spordan sonra kahveyle kemirmiştim
Spor 50dk body fit 30 dk karın

Eklentiler

• 20250908_095933.webp
    58,1 KB · Görüntüleme: 16
  • 20250908_162243.webp
    41 KB · Görüntüleme: 16
  • 20250908_194101.webp
    60,1 KB · Görüntüleme: 12
  • 20250908_213403.webp
    60,6 KB · Görüntüleme: 14
Eline sağlık. Sofienin Kedisi seni seçtim pikaçu. Şaka tabi. Kiloma en yakın sensin. 66.55 bugün ben. İlk hedefim düz 66.00

İyi akşamlar kızlar

Kahvaltı
İki haşlanmış yumurta. Üstüne z. Yağı, pul biber
Zeytin, peynir.

Öğle
Fırınlanmış kraker
Meyve kurusu

Akşam
Yarım porsiyon pilav
Tarhana çorbası
2 dilim beyaz ekmek
Nohut
Yoğurt, pul biber, nane
5 çk. bal

ARA ÖĞÜN
Şeftali
Üzüm

Kola içtim sonradan

SU
Sıfır desemama 1 litrelik şişeyi aldım, bitiricem mutlaka

İdare eder bir gün oldu

SPOR
1. 000 adım
30 dk bölgesel

Bugün 6'da uyandım, eve yeni döndüm. 4 kez 4.kata merdiven çıktım, indim asla isteyerek değil nalet apartmanda asansör yokmuş. Bunlar squattan sayılmadığı için az önce başlangıç olarak 50 squat yaptım kocamla, göt hedefime bir şahin gibi kilitlendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…