iyi olmana sevindim canım,
bende bi veriyorum geri alıyorum, of bu halimden sıkıldım,
aynen öyledelirdik hepimiz bu boğazımızı kesmediğimiz müddetçe böyle iki ileri bir geri
Gunaydin gunlukcum gelip ne yedim ne ictim yazayim ki disiplune olayim skldim cunku artik gel gitlerden cok sacma Kahvaltim Omlet Peynir Yesillik İki catal pasta yedim kendim yapmistim esim sevdigi icin ama o kadar baska da yemem hepsini esim yesin
Gunaydin gunlukcum gelip ne yedim ne ictim yazayim ki disiplune olayim skldim cunku artik gel gitlerden cok sacma Kahvaltim Omlet Peynir Yesillik İki catal pasta yedim kendim yapmistim esim sevdigi icin ama o kadar baska da yemem hepsini esim yesin
Haklisin TatlimGunaydin gunlukcum gelip ne yedim ne ictim yazayim ki disiplune olayim skldim cunku artik gel gitlerden cok sacma
Kahvaltim
Omlet
Peynir
Yesillik
İki catal pasta yedim kendim yapmistim esim sevdigi icin ama o kadar baska da yemem hepsini esim yesin
bu azimle yaparsın mavimievet bugünki kilo bildirimim haftaya bugün regl fln dışında 60 olmalıyım/olucam
bu hafta sıfır kaçamak sıfır abur cubur sağlıklı güzel yemekler bol yeşilçaylar bol salatalar
yılbaşına kadar 58 i görme hedefindeyim bol egzersizle sporla yaparsın mavimi evet yaparsın
bu azimle yaparsın mavimi
ah canım 2-3 hafta beni mahvetti, diyet moduna giremiyorum bir türlü, bende biraz zaman verdim kendimeevet yapıcam inşallahhh tatlımmm
seni de azimli olmaya davet ediyorum tatlımmm azimlenirsek birbirimizi gördükçe daha da bir hırslanabiliriz eski zamanlardaki gibi
ah canım 2-3 hafta beni mahvetti, diyet moduna giremiyorum bir türlü, bende biraz zaman verdim kendime, ama dönüşüm muhteşem olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?