Göbek Diyeti

Kahvaltim
Mantarli omlet
Sıkma nar suyu

Oglen yok aksam da;

Göruldugu uzere sebzeli tavuk
Ve bol salata

Birazdan da egzersiz

Eklentiler

• P_20151121_165033_p.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 40
1 mil leslie ve yarim saat de plates yaptim ayy cok hamlamisim

Gunaydin gunlukcum gelip ne yedim ne ictim yazayim ki disiplune olayim skldim cunku artik gel gitlerden cok sacma

Kahvaltim
Omlet
Peynir
Yesillik

İki catal pasta yedim kendim yapmistim esim sevdigi icin ama o kadar baska da yemem hepsini esim yesin

Selamlar gunlukcum

Aksam yemegim
Arnavut cigeri
Bol salata
Ayran

Eklentiler

• P_20151122_165159_1_p.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 38
1 saat tempolu yuruyus yaptim ve simdi de yesilcay iciyorum

Bugun u de iyi kapattim yarin protein yapmayi dusunuyorum insallah

Haklisin Tatlim
Buraya yazmayinca olmuyor
Yine motive olalim
Ben de 67 ile dondum
ins bu kez basaralim

Bugun protein gunumuz
Kahvalti
2 yumurta
1 dl peynir
Sut

günaydın sea44 cim evet protein günümüz

kahvaltım
2 haşlama yumurta
bi kaç çatal beyaz peynir
kayısı çayı

geçen günki platesten öttürü karnımın içi acıyo gülemiyorum bile demekki faydasını görücem platese devam etsem

evet bugünki kilo bildirimim haftaya bugün regl fln dışında 60 olmalıyım/olucam
bu hafta sıfır kaçamak sıfır abur cubur sağlıklı güzel yemekler bol yeşilçaylar bol salatalar
yılbaşına kadar 58 i görme hedefindeyim bol egzersizle sporla yaparsın mavimi evet yaparsın

Eklentiler

• 23 kasımkilo.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 32
bu azimle yaparsın mavimi

evet yapıcam inşallahhh tatlımmm
seni de azimli olmaya davet ediyorum tatlımmm azimlenirsek birbirimizi gördükçe daha da bir hırslanabiliriz eski zamanlardaki gibi
ah canım 2-3 hafta beni mahvetti, diyet moduna giremiyorum bir türlü, bende biraz zaman verdim kendime, ama dönüşüm muhteşem olacak

ah canım 2-3 hafta beni mahvetti, diyet moduna giremiyorum bir türlü, bende biraz zaman verdim kendime, ama dönüşüm muhteşem olacak

valla ben de dibe vurmuştum ama çıkmaya çalışıyorum şimdi o dipten akşam yemeğinden sonra iki paket cips yemek nedir ya

toparlan gel tatlımmmm bekliyorum, çıtırdayalım

öğlen menüm

tavuk sote
ayran

Ayy cok yorgunum aksam isten eve geldigimde 1 bardak ayran ictim ve hemen leslie giristim. 3 mil leslie yaptim 45 kadar her yerim agriyo

Aksam yemegim
4 kofte izgara
Ayran

Demin de filtre kahve ictim ve protein gunum boylelikle son buldu yarin ve tum hafta sonu guzel olsun insallahh her yuruyus egzersiz yaptim mi gider bu kilocuklar

günaydın günlükçüm

kahvaltım
1 yumurtadan peynirli omlet
salatalık
bol maydanoz
zeytin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…