Tatlim tebrikler sporlarin harikaAyy cok yorgunum aksam isten eve geldigimde 1 bardak ayran ictim ve hemen leslie giristim.3 mil leslie yaptim 45 kadar her yerim agriyo
Aksam yemegim
4 kofte izgara
Ayran
Demin de filtre kahve ictim ve protein gunum boylelikle son buldu yarin ve tum hafta sonu guzel olsun insallahh her yuruyus egzersiz yaptim mi gider bu kilocuklar
Kahvaltinda guzel olmusgünaydın günlükçüm
kahvaltım
1 yumurtadan peynirli omlet
salatalık
bol maydanoz
zeytin
Tatlim tebrikler sporlarin harika
Ben bugun yine yuruyus yapicam
Ins
Dun aksam erken uyudum 20.30 gibi sabahta 5 te kalktim
Dun aksam bir porsiyon haslanmis et ve yogurt yedim
ustune de sutlu kahve
Bu sabah kahvaltı
1 trabzon hurmasi
1 kucuk muz
1 bardak süt
simdi de yesilcay
Spor olarakta 30 dk yuruyus yaptim
Bugun yine yapicam
Canim Haklisin esim indiriyor leslie yi bilgisayarasağol tatlımmmm huzurlu oluyo insan spor yapınca
erkenciymişsin tatlımmm
öğlen ve akşam sebzeli proteinli bir şeyler yemelisin
başlangıç için çok iyi tatlımmm ama dün leslie yaparken suyum çıktı 1.5 saat yürüdüğümde bile bu denli yorulmamış terlememiştim açık havada yürüyüş yapamıyorsan leslie yapmalısın kesinlikle
Bende sana katilabilirmiyim cunku tek sorunum bel we göbek kilom 71 boyum 168
Evliyim cocugum var canim yuruyus yapamiyorum oyuzden yoksa gibek ve bel hemen gidecek biliyorum biyum 167 kilom cok toksam 72 65 hedefim kocaman bir belim varselam tatlımmm hoş geldin tabiki katılabilirsin. biraz kendinden bahseder misin ? çalışıyo musun bebeğin var mı bekar mısın gibi
Evliyim cocugum var canim yuruyus yapamiyorum oyuzden yoksa gibek ve bel hemen gidecek biliyorum biyum 167 kilom cok toksam 72 65 hedefim kocaman bir belim var
Gunde 500 kere yan hareketi yapiyorum canim hic ara vermesem aslinda cok etkili tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?