- Konu Sahibi AdrianaLimaa
hahahahbidaki sefere oyle yapiyim bari
yok canim bende senden duyuyorum ilk defa
bugun salsa deneyecegim kizlarbegenirsem devam etmeyi dusunuyorum haftada bir sporla dansla kafayi bozmasaydim iyiydi

hadı bakalım kolay gelsın :) basarılarının devamını dılerım bıkmadan yarıda bırakmadan :)

cok kolay gelsiiiin sekeriim
 cok kolay gelsiiiin sekeriim 
  leslieyi ben kadindna daha hizli yapiyorum hep kizlar muzikle yapinca
 leslieyi ben kadindna daha hizli yapiyorum hep kizlar muzikle yapinca  ben videolardan once yapiyorum ama videolara gucum kalmiyor yuruyus cok iyi kizlar ya birakmayin bence hem leslieyle kollar ve basenler de baya iyi calisiyor. havalar isindi mi disarda yapariz hizli tempolu yuruyusumuzu
 ben videolardan once yapiyorum ama videolara gucum kalmiyor yuruyus cok iyi kizlar ya birakmayin bence hem leslieyle kollar ve basenler de baya iyi calisiyor. havalar isindi mi disarda yapariz hizli tempolu yuruyusumuzu 
 icim rahat etmedi cok dersim vardi sanirim sinavdan sonraya birakicam onu da ama bilmiyorum ya stepe giderim ya da salsaya artik bombos 1 ayim olcak
 icim rahat etmedi cok dersim vardi sanirim sinavdan sonraya birakicam onu da ama bilmiyorum ya stepe giderim ya da salsaya artik bombos 1 ayim olcak  popisi kaldirip videolari yapcak vaktim yok ki kalkip baska bisey yapiyim. kizlar yaaa kaslarim gozukuyo ya bi mutluyum ki anlatamam ama yagliyim iste yaaa
 popisi kaldirip videolari yapcak vaktim yok ki kalkip baska bisey yapiyim. kizlar yaaa kaslarim gozukuyo ya bi mutluyum ki anlatamam ama yagliyim iste yaaa hemen gitsinlerr
 hemen gitsinlerr
 Hiç bırakasım gelmiyor bitince üzülüyorum. 1 günde kaç saat yapmak gerekiyor biliyor musun canım? 1 saati geçse faydadan çok zararı olursa diye korkuyorum:44:
 Hiç bırakasım gelmiyor bitince üzülüyorum. 1 günde kaç saat yapmak gerekiyor biliyor musun canım? 1 saati geçse faydadan çok zararı olursa diye korkuyorum:44: