- Konu Sahibi hemensorupgidicem
-
Aynen rakamsal olarak düşmektense sıkılaşmak bile daha mantıklı geliyor ama hedefimiz hem kilo vermek hem sıkılaşmak olmalı :thumbup:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynen rakamsal olarak düşmektense sıkılaşmak bile daha mantıklı geliyor ama hedefimiz hem kilo vermek hem sıkılaşmak olmalı :thumbup:
evet ozaman her gün ne yediklerimizi kaç dk spor yaptıgımızı yazalımmmmmmmmmmmmmm kesınlıkleee
en iyisi dukan diyeti yapmak herkes çok memnun:26:
ay bir heveslendim senin sayende spor yapmaya sayende en azından mekik çekmem lazım şimdiguzel :) ayak kaldirma hareketlerini bence yap iki hafta sonra cok cizel olacan
inanılmaz rakamlar vermek istemiyoruz zaten hepimizin istediği ortalama sekiz kilo, vücutlar yine iyi ya yaparız biz bu işi en fazla üç ay veriyorumhiçbirimizde fazlalık yok wallaa yaşasınnnn :d minions rush dan bendede varbir sürüfizğin güzelmişşşş negüzell yaa sağlıklı yaşama merhabaaaa
ay bir heveslendim senin sayende spor yapmaya sayende en azından mekik çekmem lazım şimdi
inanılmaz rakamlar vermek istemiyoruz zaten hepimizin istediği ortalama sekiz kilo, vücutlar yine iyi ya yaparız biz bu işi en fazla üç ay veriyorum
Minionlara hayranım, zil sesim banana song dışarıda telefonum çalınca insanlar ne olduğunu şaşırıyor:))
Hep beraber başarıcaz kızlar pes etmek yok :thumbup:
sağlıklı ve fit yaşam için başarıcaz :):) önemli olan zayıflamak değil..fitleşmekkkk
sağlıklı ve fit yaşam için başarıcaz :):) önemli olan zayıflamak değil..fitleşmekkkk
evet ozaman her gün ne yediklerimizi kaç dk spor yaptıgımızı yazalımmmmmmmmmmmmmm kesınlıkleee
ay bir heveslendim senin sayende spor yapmaya sayende en azından mekik çekmem lazım şimdi
inanılmaz rakamlar vermek istemiyoruz zaten hepimizin istediği ortalama sekiz kilo, vücutlar yine iyi ya yaparız biz bu işi en fazla üç ay veriyorum
Minionlara hayranım, zil sesim banana song dışarıda telefonum çalınca insanlar ne olduğunu şaşırıyor:))
hoşgeldiiiiiinnnnnnnnYahu kızlar!
Üyeliğim onaylanıp, ben yazana kadar 21 sayfa olmuş maşallah! :)
Yaş 22, boy 162-63 civarı, kilo konusunda bi iki hafta evvel 55-56 iken bugün gün içinde 60 gördüm, tepkim:
Öncelikli hedefim 50 yi görmek sonrasında da psikolojik olarak tatmin sağlamak için 100 gr da olsa 50 nin altına inmek.
Yarın sabah tam olarak tartılıp kilo belirtirim. :)
Bu arada su konusunda bir şey söylemek istiyorum, yudum yudum yavaş yavaş içmek gerekiyor aksi takdirde geldiği gibi idrar olarak çıkıp gidiyor, bir faydası olmuyor. Bir de susamaya mahal vermemek gerekiyormuş çünkü artık son noktaymış vücudun o şekilde sinyal vermesi. :)
Ha bu arada ben Selin ve aranıza katıldım gibi duruyor.
hoşgeldiiiiiinnnnnnnnellinin altı çok fazla değil mii ??
Yahu kızlar!
Üyeliğim onaylanıp, ben yazana kadar 21 sayfa olmuş maşallah! :)
Yaş 22, boy 162-63 civarı, kilo konusunda bi iki hafta evvel 55-56 iken bugün gün içinde 60 gördüm, tepkim:
Öncelikli hedefim 50 yi görmek sonrasında da psikolojik olarak tatmin sağlamak için 100 gr da olsa 50 nin altına inmek.
Yarın sabah tam olarak tartılıp kilo belirtirim. :)
Bu arada su konusunda bir şey söylemek istiyorum, yudum yudum yavaş yavaş içmek gerekiyor aksi takdirde geldiği gibi idrar olarak çıkıp gidiyor, bir faydası olmuyor. Bir de susamaya mahal vermemek gerekiyormuş çünkü artık son noktaymış vücudun o şekilde sinyal vermesi. :)
Ha bu arada ben Selin ve aranıza katıldım gibi duruyor.
evet kızlar sloganımızı bulduk "omuz omuza verip hep birlikte fitleşiyoruuuuzzz"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?